• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoşgeldin demet...sen nasılsın tatlım görüşmeyeli?tşk iyiyimm canım ya bana burası bıraz karısık geıyo yeni alişiyorum ondan gec cevaplıyorum.

iyi geceler canım... tatlı uykular.

poyrazz ne güsel bir isim... benm kızımın ismini duydunmu?

tşk iyiyimm canım ya bana burası bıraz karısık geıyo yeni alişiyorum ondan gec cevaplıyorum.

hahaha anne olamadm ama nasıl da anlıyorum sizleri...
ortalıgı dagıtmasın bilgisayarıda almayayım derdin:1::1::1:

naapayım kıs hergun süpürmek zorunda kalıyorum zaten çocuklu olnca ööle oluyor mecburr; tabı yıne oynuyor odasındda kendı topluyor oyuncakları falann..bi de eskıden o.odasındaydı pc ozaman heep açıktı benım feys falan;ama o da şimdi mesela çok açmıyorum gırıyorum ve kapatıyorum; pc uzak olunca bööle oldu anlıcağann:))) tv de yok yanında:))))

Son düzenleme:
tşk iyiyimm canım ya bana burası bıraz karısık geıyo yeni alişiyorum ondan gec cevaplıyorum.
dogrudur canm... bide hızlı gecıyordu sayfalar..
bak yenilikleri görmek için 1 2 dk arayla yenile sayfayı..ozaman daha ii görürsün..
bn bile sayfaları aklımda tututyorm yoksa karısıyor:52::52::52:
sende alısacaksın:)
naapayım kıs hergun süpürmek zorunda kalıyorum zaten çocuklu olnca ööle oluyor mecburr; tabı yıne oynuyor odasındda kendı topluyor oyuncakları falann..bi de eskıden o.odasındaydı pc ozaman heep açıktı benım feys falan;ama o da şimdi mesela çok açmıyorum gırıyorum ve kapatıyorum; pc uzak olunca bööle oldu anlıcağann:))) tv de yok yanında:))))

hahah anladm seni ben.. hem bilgisayar olsun,hem tv olsun ohh ohh suyundan da:52::52::52:
uyudumu şimdi minigin:16::16::16:

dogrudur canm... bide hızlı gecıyordu sayfalar..
bak yenilikleri görmek için 1 2 dk arayla yenile sayfayı..ozaman daha ii görürsün..
bn bile sayfaları aklımda tututyorm yoksa karısıyor:52::52::52:
sende alısacaksın:)

hahah anladm seni ben.. hem bilgisayar olsun,hem tv olsun ohh ohh suyundan da:52::52::52:
uyudumu şimdi minigin:16::16::16:

ay yok numaradan ağlıyor şuanda görsen tipini:)) almış defter kalem annem bana kızdı bugun dıyo ve yazıyormuş güyaaa:)) 3.5 yaşındaa bu arada..ben uyu dedım salonda çizgi film izliyor ve yatıyodu bı baktım top oynamaya başlamış:) aldım elinden kızdım,babsıda tv yı kapamışş;trip yapıyo şuan:)))

Bir ben yanamadım şu bebek aşkıyla.. Hiç içimden gelmiyor.
Allah herkesin gönlündekini versin. Allah, isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah..

ay yok numaradan ağlıyor şuanda görsen tipini:)) almış defter kalem annem bana kızdı bugun dıyo ve yazıyormuş güyaaa:)) 3.5 yaşındaa bu arada..ben uyu dedım salonda çizgi film izliyor ve yatıyodu bı baktım top oynamaya başlamış:) aldım elinden kızdım,babsıda tv yı kapamışş;trip yapıyo şuan:)))

ahhh yerim onu ben:16::16: demek deftere yazıomus ayy tam tatlı zamanları..
ısır ısır kollarını..biradaha büyüyünce kartlasıolar:1::1::1:

hahhah bu saatte top demek..açın kız tv yi yazık çocuga:16:

ahhh yerim onu ben:16::16: demek deftere yazıomus ayy tam tatlı zamanları..
ısır ısır kollarını..biradaha büyüyünce kartlasıolar:1::1::1:

hahhah bu saatte top demek..açın kız tv yi yazık çocuga:16:

:)))) ayyyyyyyyy şuanda görmeni isterrdiimmmm tipiniii :))) antrede volta atıyorr:))) ellerıde bağlamış arkayaaa:)) ardada hühü diye aglıyoo gibbiii yapıyorr zordaaannn:)) hahahahhahahahahaa........yawru kuşumm benım yaaa:)) çok geç yatıyor varya babası hele cok kızıyo işimiz var onu bekliyoss:)9)

arada baska seyler yapmayı ıhmal etmıyoruz tabıı:emir_bebek::emir_bebek::1::1::1::1:sende ıyı yapmıssın:1::1:
hahahah ihmal etmemeli zaten böcegim:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ben dün aradaydım gün aşırı yapıos ya:1::1::1:
:)))) ayyyyyyyyy şuanda görmeni isterrdiimmmm tipiniii :))) antrede volta atıyorr:))) ellerıde bağlamış arkayaaa:)) ardada hühü diye aglıyoo gibbiii yapıyorr zordaaannn:)) hahahahhahahahahaa........yawru kuşumm benım yaaa:)) çok geç yatıyor varya babası hele cok kızıyo işimiz var onu bekliyoss:)9)

ayhh gözümün önüne geldi..maaşallah ona annsi:nazar::nazar::nazar:
ayhh benm bir tane olsun öle valla bida işim olmaz:43::43:çalısmam valla:1:

nasıl yani bebek mi istemiyorsun;

Evet canım. 2 seneyi geçti evliyim, 6-7 senelik bir birlikteliğimiz var. Eşim benden yaşça bayağı büyük. Ben daha gencim, 24 yaşındayım. Ama ikimiz de çocuk fikrine sıcak bakamıyoruz bir türlü.. İlerde düşünürüz diyoruz. Ama kendimizi kucağımızda çocukla hayal edemiyoruz. Hadi ben neyse, eşimin yaşı geldi geçti yine de istemiyor. Ama çocuksuz da ömür geçmez bilmiyorum... Kafam çok karışık bu konuda. Hem istemiyorum hiç bir zaman, hem de ileride çocuksuz nasıl olur diye korkuyorum.

Forumda adım başı çocuk sahibi olmakla ilgili başlıklar var, ben sanki bekar kızlar gibi hiç birine uğramıyorum..Bu kadar istekli insanları görünce şaşırıyorum, neden ben bu kadar tedirginim bu konuda diye.. Çünkü herkes çok emin, çok istekli.. Neden ben diğer kadınlar gibi değilim diyorum. Ben de çocuk severim ama isteyemiyorum :( Bu konu kafamı çok meşgul ediyor.

Back