• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ahh kusum ben bunu 1saat önce yazdım galiba ben bile umuttum..
sen gec kalmıssın hahhaha
yaslıda deilsin ama yavassın sanırım:1::1::1::1:

ahh kusummm sen yeni evli çiçegi burnunda gelinsin..
sen kategori dısısın bebegim:29::29::29:

yaren yaslı yaren:1::1::1:

:54::54::54: ne düşünceli ne iyisin canm..
Allah gönlüne göre versn insallah..peki ikinciyi kızmı isterdn erkekmi?sağlıklı olsunda

evet canım biyandan eşime laf yetiştiriyorum biyandan msn biyandan topik anla halimi ayy kafam karıştı yahuuu:9::9::9:

Son düzenleme:
kızlar ben bi doğum yapmış fakat 1.70 boyunda 58 kg bi kadınım ona göre yani bilemiyorummmmm
:nazar::nazar::nazar: ayy nazar degmesn sana.. topicimizin mankenii
abim var kıskardeşim olsun isterdim şimdi kızım var kızıma kıskardeş olsun çok istiyorum ama kocamın da 2 ablası var onun içinde erkek istiyorum eli ayağı güzgn sağlıklı hayırlı olsun ne olursa olsun ama gönlüm yine kızdan yana napim :(
ayyyy bende kardeşim olurkende kıs istemiştim..kız olmustu.
şimdide kızım olsun istiyorum:14::14::14: eşimde kız diye sayıklıo
ona babalık ne de cok yakısır:14::14::14:
benimde eşim çok kız istiyo yağmur olsunmuş doğmamış çocuga don biçmek bizimki

ayy bizdee nil koyacagız... ahh yavrum nilimmmm çok bekletme beni :14::14:

:nazar::nazar::nazar: ayy nazar degmesn sana.. topicimizin mankenii

ayyyy bende kardeşim olurkende kıs istemiştim..kız olmustu.
şimdide kızım olsun istiyorum:14::14::14: eşimde kız diye sayıklıo
ona babalık ne de cok yakısır:14::14::14:

ayy bizdee nil koyacagız... ahh yavrum nilimmmm çok bekletme beni :14::14:

ne oldu bizim masal

herkesin kocası kız bebek istiyor ama benim dana erkek olsun diyor:)) böbürlenecek ya.. oysa ben kız cocuklarına bayılırım ama eşim mutlu olsun diye içten içe erkek istemeye başladım... tabi öncelikle sağlık sıhhat... hayırlı bir evlat...

herkesin kocası kız bebek istiyor ama benim dana erkek olsun diyor:)) böbürlenecek ya.. oysa ben kız cocuklarına bayılırım ama eşim mutlu olsun diye içten içe erkek istemeye başladım... tabi öncelikle sağlık sıhhat... hayırlı bir evlat...

tatlım benim eşimde kız cocuğum keyfine vardı ya ikincisinide kız istıyo

:9::9:hayırlısı canım benimmm önce dediğin gibi sağlık sıhhat...

Back