• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sen çocukken kaç yaşındaydın
ortaokulken kıs..12 13 vardım :1::1::1:
:) yakışıklımıydı oğluşum olursa yakışıklı olsunn bari oğlum olursa dayısına benzesin dayısı süper yakışıklı babada fena sayılmaz :)
ayyhh valla çok yakısıklıydı..bembeyazdı çocuk..saçlar zümrüt siyah..gözler ne yeşil ne mavi..
anamm hatta bende koyayımm bari..öle oğlusum olsun yerim..
kızlarr benim uyku vakti geldi ben kaçıyorumm hadi herkese allah rahatlık versin öptüm hepinizi...
yarın için dua edin tamam mı???:3::3:
ii geceler şekerim benm..uykucu tavugum:1::1::1:
meri cimm aslında giriyorum şööyle bir okuyorum ve çıkıyorm;fazla kalamıyorum pc başında bazeenn

hımm evet bazen görüorum yazıorum sana. bakıorum çıkmıssın..
neden fazla kalamıosun bakiimm?

evde tatlım eylulde göndercem anaokuluna istemedim erken gitsin bidaha hep okul sen naptın tatlım gidiyomu

yaza versemmi acaba diyorum bana yakın var burda hemde çok ii biyer;nasıl okula gıtmek istıyor gorsen bıde biz burada cok yalnızız arkadaşı falan olur;diye düşünüyorum; eltımın kız kardeşi oğlunu yazdırmıştı oraya çok memnun kalmış; oğlan 4-5 yaşında kuran okuyor ;öyle derslerde verıyolar..

ortaokulken kıs..12 13 vardım :1::1::1:

ayyhh valla çok yakısıklıydı..bembeyazdı çocuk..saçlar zümrüt siyah..gözler ne yeşil ne mavi..
anamm hatta bende koyayımm bari..öle oğlusum olsun yerim..

ii geceler şekerim benm..uykucu tavugum:1::1::1:

hımm evet bazen görüorum yazıorum sana. bakıorum çıkmıssın..
neden fazla kalamıosun bakiimm?

işim oluıyor ayol:) zaten geç kalkıyorum varya gün hemen bitiveriyor hiiç anlamıyorum; pcde kızın odasında hep o oyun falan oynuyor zatenn.))

yaza versemmi acaba diyorum bana yakın var burda hemde çok ii biyer;nasıl okula gıtmek istıyor gorsen bıde biz burada cok yalnızız arkadaşı falan olur;diye düşünüyorum; eltımın kız kardeşi oğlunu yazdırmıştı oraya çok memnun kalmış; oğlan 4-5 yaşında kuran okuyor ;öyle derslerde verıyolar..

ay bizimde burada var çok iyi ama ben eylulde vercem az kaldı zaten senin kız kaçlı

evett benımkıde senın kızdan 1 sene sonra başlıcak inşallah ozaman ..bazen 2.bebişi yapmaya geç bile kalmışım dıyorum ya 1.sınıf falann hem yenı bebek çok zor olcekkk...

bizde geç kaldık ta bakma ev aldık dekarosyondu bilmemne erteledik olmadı su an 1 yaşında falan olmalıydı

Back