Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

hahaha ayy kız güldürdün beni heee evet göster bi ara

şimdin ben çokmu yaşlandım 83 lüyüm

ayy maaşallah aybükemm ne güsel.. kıs senin dualarında kabul olur..
bizleri unutma olur mu?
Sağlıkla al bebişini kucagına

teşkkür ederim hamile kaldığımı öğrendim ilk duam zaten allahım bebek hasreti çeken herkeze nasip et dedim birde sezeryana girerken dua kabul olurmuş o zamanda isteyen herkeze edicem canım benim

kızlar bişi sölicem size ben agustos ayında dış gebelik geçirmiştim 4 ay korundum sağ tüp yırtılmıştı iç kanama olmuştum aralıkta hsg rahim flimi çektirdim radyotomda hiç acı duymadım en son sistemdi ve drum demişti hemen hamile kalırsın demişti hsg çektirenler hemen hamile kalıyor tüpleri temizliyorlar ilaç veriyorlar rahmi temizliyorlarya benim sitede komşum var kızı var birtane 5 senedir gitmediği doktor kalmadı bebişiolmyordu hsg çektirdi ve şuan 9 haftalık hamile

hahaha ayy kız güldürdün beni heee evet göster bi ara
ahh kusum ben bunu 1saat önce yazdım galiba ben bile umuttum..
sen gec kalmıssın hahhaha
yaslıda deilsin ama yavassın sanırım
şimdin ben çokmu yaşlandım 83 lüyüm
ahh kusummm sen yeni evli çiçegi burnunda gelinsin..
sen kategori dısısın bebegim

yaren yaslı yaren
teşkkür ederim hamile kaldığımı öğrendim ilk duam zaten allahım bebek hasreti çeken herkeze nasip et dedim birde sezeryana girerken dua kabul olurmuş o zamanda isteyen herkeze edicem canım benim

ne düşünceli ne iyisin canm..
Allah gönlüne göre versn insallah..peki ikinciyi kızmı isterdn erkekmi?sağlıklı olsunda

abim var kıskardeşim olsun isterdim şimdi kızım var kızıma kıskardeş olsun çok istiyorum ama kocamın da 2 ablası var onun içinde erkek istiyorum eli ayağı güzgn sağlıklı hayırlı olsun ne olursa olsun ama gönlüm yine kızdan yana napim

benimde eşim çok kız istiyo yağmur olsunmuş doğmamış çocuga don biçmek bizimki

yok canım yanlış anlarmıyım hiç... teşekür ederim tavsiyeleriniz için... size mutlu haberi yazacagım günü iplee çekiyorummm... yumurtlama günüm değil ama çalışmalara az önce dediğiniz sekilde baslamış bulunmaktayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…