bak en başta nikah buyuyyu 19 dum cnm
hahahha o kadar sey dedm.. senn yazdıgına bak
çok tatlısın kankimm
arkadaşlar kaç yaşında evlendinz
hahahha komplex yaptı benm kankim
öncelikle ben baslayayımmm..1.5 sene evve evlendim.. sanırım 25lerimdeydim
ya da öle bişe işte
aa lütfen 26 yaş 4 aylığın buçuk bile değil tesuf ederim
aa bende bende85 eylül doğumluyum,herkes aynı yaşta ne güzelll
arkadaşlar kaç yaşında evlendinz
bebegim...ne bunalımı ben gördüm seni fıstıksın fıstıkay evet çok kötu bunalıma girdim
aa bende bende85 eylül doğumluyum,herkes aynı yaşta ne güzelll
merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim sohbete
iyiakşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli
iyiyiz tatlım ya sen bebeiş ne kadar lık oldu kese kalp atımı tmamamıdr mercimeğin
iyiakşamlar kızlar nasılsınız görüşmeyeli
mercimeği gördükte tam olarak göremedik teyzesi alttan muaneyide doktor istemedi haftaya cumartesi gidicem 8.c haftam bitiş olucak o zaman netleşcek göbek deliğim çok acıyo bugün mızmız oldum vallahi kızıma 2008de hamileydm hiç böyle deildim bu hamilelik beni bitiriyo
mercimeği gördükte tam olarak göremedik teyzesi alttan muaneyide doktor istemedi haftaya cumartesi gidicem 8.c haftam bitiş olucak o zaman netleşcek göbek deliğim çok acıyo bugün mızmız oldum vallahi kızıma 2008de hamileydm hiç böyle deildim bu hamilelik beni bitiriyo
ay acaba 2.ci dahamı zor olcak dersin hayırlı hbrleri ver bize tamammı
ultrasonda doğum tarihi 19 eylül olarak çıktı kızımda 19 eylül 2008 de doğdu ama 19 eylül 40 cı haftaya geliyo benim doktor 36 yada 37 .ci haftamda alır bayram sonrası agustos sonu yada eylül ilk haftası 7 eylüle kadar kızımda suyum bitmişti erken aldı 2.ci hamileliğinde böyle olur demişti vücudum fazla agırlığı taşıyamıyo doğuştan kalça çıkıklığım vardı son şimdiş çok şükür bişeyim yok ama son ayımda agırlık kalçama vurmuştu bakalım bunda nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?