hahahah senden cok yasıcam ozaman hahah..ya beğenmem mi şimdik sana onu yazacaktım bende ama boyna tıkınıyo
beddd şey meymenetsiz demek yani dicektim
ahhahaha yesin seni kankinnnheyy kankim bende burdayımniye hiç bana yazmıyon
:) ben de uygulamalara baslayım bari.. bal çörek otu tarcın demişlerdi bu ay onu yaptım bakalım daha nelerden yarrdım alıcaz.. Allahım en hayırlı zamanda hayırlısını
versin inşallah
kuzum bu mesajım sana ve pek kıymetli merime gun aşırı yap tatlım 48 saate bir ilişki sonrsı ve öncesi banyo yok kalkmakta yok bide rabbime bol bol dua
kuzu naptın yaptın mı şemayı nasıl gidiyor.hem sende bana hiç yazmıyon niye
ay benim babam şeker fabrikasında çalışıyodu önceden eşimde o yüzden bana hep şekercininkızı diyooo...hatta bi şarkı varya
çok tatlısın güzelsin şekercimi baban senin...onu söylüyo evde aklına esince
harika yaa... sen ne zamandır istiyordun özel bişey uyguladınmı bu ay...
haha neler uygulamadıki hatta uygulamadıkkı
kuzu korunmayı bıraktığımız 3. ayımdı benim özel bişey uygulamadım ben sadece bu ay dr a gittim yumurtlama takibi istedim önceden gün aşırı modundaydım ben de dr da zaten öyle dedi ama yumurtlama haftasını söyleyince her gün moduna geçtim ve çift çizgiyi gördüm allahın izni ilee...şimdide yarın işte kan verecem bakalım hayırlısıı inşallah tutunmuştur meleğim...
ama çalışıyorum ben duşsuz nasıl giderim :) ben her gün duş alıyorum ondan mı tutmuyokiiiiiii :) bunu da deniycem önümüzdeki ay,başka varmı önerileriniz ortaya bi karışık yapayımm :))
ay kankim sen diyodun ya maaşallah hiç boş durmamışsın diye bak işe yaradıı
bi yandan onunla uğraşıyordum sana msj attım ama görmedin sanırım. terimler ingilizce olunca biraz zor oluyo biliyonmunaparsın cahillik başa bela valla bütün yardımların için çok teşekkür ederim ama ben yinede bu gün hakkında kararsız kaldım şimdi. 3 saat kurtarmıyo mu diyosun şimdi üzüldüm valla. sen nasılsın heyecan vardır şimdi sende yarın işallah sorunsuz geçer. sonrada gelir elini başımıza sürersin
hahahah senden cok yasıcam ozaman hahah..
bu arada ben 26yasındayım peki ya sen??
heee boyna tıkınıyoo sahibesi gibinnn
hahahhahah meymenetsizzzz demek... ne çok sevıoz su eltileri bi bilseler..
tşkküre değmez tatlım ne yaptım ki senin işin görülsün yeter ki sen 36,2 yaz sana şunuda sölim her gün hemen hemen aynı saatte ölçmeye dikkat et ben mesela her sabah genelde 07:10 da ölçerim eşimin işe gidiş saati ama gitmediği günlerde de saatimi kurarım ölçerim sonra tekrar uyurum geç saatte ölçülen zaten sabahkinden fazla çıkıyo oda yanıltıcı oluyo sen en az 3-4 saat deliksiz uyu ölç sonra tekrar yat dil altından ölçüyosun dimi???
ben de 26 yaşındayım kuzuu aslında 86 lıyım siz yarenle 85 iseniz artık 27 sayılırsınız..
hem ben senin daha resmini bilem görmedim hani gösterecektin
ne güzel.. çok sevindim senin adına... darısı bizlerree sen de meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
haha bakalım bizimkiler çömpemi bebeğemi 38 de bitti
ayyy sevcannn hala gülüyorum ortaya karışık yazmıssın yaaama çalışıyorum ben duşsuz nasıl giderim :) ben her gün duş alıyorum ondan mı tutmuyokiiiiiii :) bunu da deniycem önümüzdeki ay,başka varmı önerileriniz ortaya bi karışık yapayımm :))
yavru kusum ben 85liyim ama 24 aralık hahhahhaben de 26 yaşındayım kuzuu aslında 86 lıyım siz yarenle 85 iseniz artık 27 sayılırsınız..
hem ben senin daha resmini bilem görmedim hani gösterecektin
aa lütfen 26 yaş 4 aylığın buçuk bile değil tesuf ederim
ay kankim evet bugünde bitti hayırlısıyla...
ayyy sevcannn hala gülüyorum ortaya karışık yazmıssın yaa
allahta seni güldürsün canm
yavru kusum ben 85liyim ama 24 aralık hahhahha
yaniii 1 hafta için 27 sayılmam
biz yaşıtıkkkama yaren bizden büyük ablamız sayılırrr
kusum resmimi görme serefine saremnaz ulaştıeşimden pc sini aldıgı bir aksam
bakalım sıra sizde napayım sende erkenden yatıon...benm koca bile yatmıor o saatte
kendiminkinde yokkkda..dgerinden göstercem yavrum bi ara
hahahha sen yaslıymıssın ayy kankiii...ıykkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?