Ahhh çok mutlu oldum böyle hikayeler beni çok mutlu ediyor..dogru söylüyorsun stress en byük engel..
Ayyy bende pek takmamaya calısıyorum daha hiç ovülasyon yapmadım sadece dktor kontrollerime düzenli gidiyorum stress yok diyorum. Allah ım inşlllah sonunda bizide sevindirir
Eşin ne durumda bu arada? Sevincinden ne haldedir kimbilir
kuzu valla çok saattir pc başındayım artık çıkmam gerek ve uyku vakti biliyosun ben gece kuşu değilim görevimi devrediyorum ve kaçıyorum yarenim bugün gelemicek öptüm herkesi byee
açtım bacımmmm bul benibenimkisi arama motorunda sınırlı ama açayım şimdi biraz beklemen lazım elif günay gültekin
eşim hala inanamıyor geçen yıl düşük yapınca çok üzülmüştü birazda korku var tabi bu gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her akşam şimdiden karnım mosmor oldu beni öyle görünce dayanamıyor tabi ama olsun yeterki sağlıklı doğsun herseye rağzıyım benim 3 tane düşüğüm var çok bekledim bu bebeği çok dualar ettim inşallah bu sefer mutlu olurum allah herkezi sevindirsin rabbişm tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı bebekler inşallah
eşim hala inanamıyor geçen yıl düşük yapınca çok üzülmüştü birazda korku var tabi bu gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum her akşam şimdiden karnım mosmor oldu beni öyle görünce dayanamıyor tabi ama olsun yeterki sağlıklı doğsun herseye rağzıyım benim 3 tane düşüğüm var çok bekledim bu bebeği çok dualar ettim inşallah bu sefer mutlu olurum allah herkezi sevindirsin rabbişm tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı bebekler inşallah
ekledım askımmmmmaçtım bacımmmm bul beni
yumurtası catlamıstır belkiiiie peki madem iyi geceler.. neden gelemicek yaren?
meryem dımı ısmınayy ne güsel..ço mutlu oldum..
Ne güzel dualar etmişsin güzel yürekli arkadasım
ekledım askımmmmm
yumurtası catlamıstır belkiiii
meryem dımı ısmın
kızlarrrr beni bırakıp face falan gtmeyn sakın
ayhh zaten yalnızım
ozaman olleeyysss:118::118::118::118:yok canım seni bırakırmıyım. mutfağa gitmiştim. ama zeynep yok ortalıkta
ozaman olleeyysss:118::118::118::118:
kıss sende benm gibi gece kusumusun acaba
sabah kaçta kalktın
12 ye geliyordusağolsun anneciğim telle uyandırdı yaaa evet ben biraz geç yatıyorum neti kapattıktan sonrada bi müsset tv izliyom. iyice sapıttım valla
hahahha benm gecıordu bile tatlım
bende gec yatarım hep neti kapattktan snra kitap okuyorum.okumadan uyuyamam.
şimdi elimde selindrella 1 ve 2 si var ilkini itirdim 2.ye baslıcam tavsiye ederim:)
hiç sorma uyku düzeni die bisey yok bende. senn de eşin karısmıo dimi?
merhaba arkadaslar daha yeniyim burada 4 aylik evliyim...benim aklimi kurcalayan bi durum acaba gec dollenme olabilirmi? esim yurtdisinda ve ben her ayin 30unda duzenli bir sekilde adet oluorum ve doktorum bana progestan vermisti gebeligi kolaylastiriyor die ve esim gecen ayin 21 inde geldi birlikte olduk 28 inde gitti o sirada progestana devam ediordum... ve ben ayin 30unda hasta oldum sadece 3 gun. bir hafta gectimi gecmedimi tam hatirlayamiorum ama yumurtaliklarimda sanci olmaya basladi ara ara ve belimde agri kokuya karsi alerjim oldu resmen surekli yedigimi cikartiyorum ve akintim cok fazla idrara cikiyorum...acaba gec dollenme olmus olabilirmi suan bile belimde agri ve kasigimada sanci vuruyor goguslerim sisti ama acimiyor...sizce hamile olma olasiligi varmidir? 1 hafta var gunume acaba kan testi yaptirsam varsa cikarmi?
merhaba arkadaslar daha yeniyim burada 4 aylik evliyim...benim aklimi kurcalayan bi durum acaba gec dollenme olabilirmi? esim yurtdisinda ve ben her ayin 30unda duzenli bir sekilde adet oluorum ve doktorum bana progestan vermisti gebeligi kolaylastiriyor die ve esim gecen ayin 21 inde geldi birlikte olduk 28 inde gitti o sirada progestana devam ediordum... ve ben ayin 30unda hasta oldum sadece 3 gun. bir hafta gectimi gecmedimi tam hatirlayamiorum ama yumurtaliklarimda sanci olmaya basladi ara ara ve belimde agri kokuya karsi alerjim oldu resmen surekli yedigimi cikartiyorum ve akintim cok fazla idrara cikiyorum...acaba gec dollenme olmus olabilirmi suan bile belimde agri ve kasigimada sanci vuruyor goguslerim sisti ama acimiyor...sizce hamile olma olasiligi varmidir? 1 hafta var gunume acaba kan testi yaptirsam varsa cikarmi?
benimki saat 10 da uyudu bileeetabi kızdığı oluyo. hem bebek istiyormuşum hemde uyku düzenim yok muş. hep aynı şeyler. bi iş saatleri çok erken nerdeyse kahvaltımdan sonra eve geliyo saat 3 de valla ne..... yalan söylüyeyim kitap okuma alışkanlığım yok
ahh canmm hiç tecrübem yokkş benm ama anlattıklarından gec döllenme olmus gibi duruyor..önce eczanedeki testlerden al dene bakalım. bu aksam 2 arkadasta öyle hamile olduklarını anladılar..eger cift cizgiyi görürsen kan testi yaptır derim bana sorarsan ama belirtilerin tıpkı hamiş gibi:)) inşallah allah gönlüne göre verir..
yeni mi evlisin?istedigin bir gebelikmiydi?
hahahha uyudu bile demek... ayhh anam benmkı genelde 2yi görür benmle birlikte. 7de uyanıyor ama yinede 2den önce uyumuyor.bi de şimdi 15gün evde hala karsımda oturmus bişeler yiyor
neyseki bana bişe dedigi olmaz.. evlenmeden öncede böleydim bilir beni:))1 de yattıgım aksam erkenden yattım dün derim:))
hımm demek kitap okuma alıskanlıgın yok ama bebegn olunca ona hep kitap oku olurmu?
demek istiyosunuz canm..inşallah olur..evet canim yeni evliyim 4 ay oldu ve esimde bende cok istioruz bebisimiz olsun:))annemde ole dedi aldik ama hicbir cizgi goremedik valla..yarin gitsem yaptirsam cikarmi yoksa adet gunum gecerse ole mi yaptirim bilmiorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?