heheh senın agzını yıyım ben e miiii ? bat ne zaman senın
ablacım 6 haftalıkken belli oluyo ama ben 9 haftalıkken gordumm . ama 6 haftalıkken vajınalultrasonla gorubılırsın :)
hosgeldın bebegım bende zeynep . ınsallah rabbım hepımızın gonlune gelır Allahım benı nasıl sevındırdıyse sızı de sevındırsın ınsallahhh
mrb arkadaslar nasılsınız adım demet aranıza yeni katıldım 4yıllıkevliyım 3defa tüpbebek yaptım tutmadı allatn nasıp degilmiş cok ıstemıştım rabbım inşlh hepimizin ginlüne göreversın
kız sinirlenmeeee . benim işlerim hep ümidimi yitirdiğim anda olur zaten. sanırım ben biraz anormalimmmmayyy elıf sen varya adamı fıtık edersın nıye olmazmıs . deli deli konusma sen cok stres yapıyosun dıkle bacakları duvara :) beni burda pis pis konusturuyorsun hasankii bı engeli var hanfendının ! aha da sinirlendımmm
bende iyiyim ayfercim ne olsun işte..
Yemek yendi kociş tv izlio bende sizlerle takılayım dedim.
Peki nasıl tedavi oldum army?ilaç kullandınmı?
Pkos falan gbi bir rahatszlıgın var mıydı?
ayyy bebısım yıyım seni ben fcen varsa ekle beni istersen yada eklemek ıstyenler ekleyebılır . ZEYNEP AHMET AKTAŞ dugun fotom var ..kız sinirlenmeeee . benim işlerim hep ümidimi yitirdiğim anda olur zaten. sanırım ben biraz anormalimmmm
ayyy işallah ama bu ay olmucakmış gibi bi his var içimde. sanki boşa kürek çekiyom. her ay hamileyim derdim sonra yerime otururdum bu ayda olmucak diyorum. hatta bu ay daha çok çaba sarfettik. ben balları çörek otlarını yedim. eşim keçi boynuzlarını düzenli beraberlik ama nedense benim içimde bu ay ümit yok anlamadım gitti
hb hayırlı olsun canım amin inşlh cok üzülüyorum ama nasip
görmemmi seni kankicimmm..taze annem benm muckksssheyyoooo bende burdayım kankim yoksa görmedin mi benii
memnun oldum elif..hayırlısı herseyin..bende elif 3.5 yıllık evliyim. bilinen bi rahatsızlığım yok. ama bir tane kürtajım var
hoşgeldin aramıza sevval..bente tebrık ederım tup bebek mı yaptırdın sen benımde ılk denemem ve sonuc malesef negatıf
neden yanlıs anlayayım canım herhangı bı sorun yok esımde hersey normal bende hersey normal yaklasık 2 yıldır cocuk ıstıyoruz olmuyo bahcecı umut tup bebek merkezıne gıttım tup bebek onerdıler ılk denemede ben aspırın kullanamıyorum doktoruma soyledım bısey olmaz dedı coraspın verdı oda tam transfer oncesı mıde kanaması gecırmeme neden oldu bı sonrakı ayda taransferım oldu hıc ı ılac kullandırtmadı bu denemede ve tutmadı
mrb arkadaslar nasılsınız adım demet aranıza yeni katıldım 4yıllıkevliyım 3defa tüpbebek yaptım tutmadı allatn nasıp degilmiş cok ıstemıştım rabbım inşlh hepimizin ginlüne göreversın
mrb demetcim hoşgeldin canım aramıza allah inşallah daha fazla aratmaz kimseyi herkesi kavuşturur bebeğine sağlıklı sıhhatli...[/QUhoşbulduk aminnnnnnnnnnn
canım ümidim yok deme lütfen belki bu sefer tutunur sana meleğin...bak geçen aylar hep sen hamileyimdir diyomuşsun olmamış ama bu ay değilimdir diyosun inşallah hamişsindir
ayyy bebısım yıyım seni ben fcen varsa ekle beni istersen yada eklemek ıstyenler ekleyebılır . ZEYNEP AHMET AKTAŞ dugun fotom var ..
kız sinirlenmeeee . benim işlerim hep ümidimi yitirdiğim anda olur zaten. sanırım ben biraz anormalimmmm
ben endometriozis hastasıyım üç yıl önce ameliyat oldum yapışıklıklarımdan dolayıdoktorlar gebe kalmamın çok zor olduğunu söylediler.geçen ay klomen kullandım adetlerim 1 yıldır düzensizdi.rahimde kalınlaşma problemi vardı bu ay klomeni kullanmadım istemedim yani kafamada takmadım olura olur olmazsa olmaz dedim ama allah işte doktorlar çok zor dedi ama ben gebeyim şu an.benden size tavsiye bikere kafanıza çok takmayın ovülasyon günlerinizi takip etmeyin düzenli ilişkiye girin yeter.ben her ay ovülasyon testi yapardım ama buay hiçbişey yapmadım ve eşimle ilişki anında asla düşünmedim gebeliği
görmemmi seni kankicimmm..taze annem benm muckksss
memnun oldum elif..hayırlısı herseyin..
hoşgeldin aramıza sevval..
(( demekki daha zamanı degilmiş canım..
ahh tahmin edebiliyorum senn için ne zor oldugunu..
hoşgeldin demetcim..peki arastırılmadı mı neden tutmadıgı?
belli bir rahatsızlıgın varmı? ve de hepsini aynı merkesdemi yaptırdın?
ya cok mu sordum acaba
görmemmi seni kankicimmm..taze annem benm muckksss
memnun oldum elif..hayırlısı herseyin..
hoşgeldin aramıza sevval..
(( demekki daha zamanı degilmiş canım..
ahh tahmin edebiliyorum senn için ne zor oldugunu..
hoşgeldin demetcim..peki arastırılmadı mı neden tutmadıgı?
belli bir rahatsızlıgın varmı? ve de hepsini aynı merkesdemi yaptırdın?
ya cok mu sordum acaba
kız senın ısmın soyadın ne solede eklıyım seniiişallah canım bakalım olursa burdan bağıracam herkese işallah
arama motorunda bulamadım seni. sanırım kısıtlandırmışsın
ohh sen kac bakalımmm kac ... kankısı gelır o kacar zuhhaama olmazki sen geldin ben gidyom çok uykum geldi benim bide pc başında çok oturdum ayy yanlarım ağrıdı çıkacam şimdi burayı sana devrediyorum ve kaçıyorum
ama olmazki sen geldin ben gidyom çok uykum geldi benim bide pc başında çok oturdum ayy yanlarım ağrıdı çıkacam şimdi burayı sana devrediyorum ve kaçıyorum
ahh canm..Allah ım tez zamanda yüzünü güldürsün..eşimin sprmi düşük ondan dediler birisini istbl tüpbebekte aret kamerde .iki tanesi devlette aynı yerde
ama olmazki sen geldin ben gidyom çok uykum geldi benim bide pc başında çok oturdum ayy yanlarım ağrıdı çıkacam şimdi burayı sana devrediyorum ve kaçıyorum
kız senın ısmın soyadın ne solede eklıyım senii
ohh sen kac bakalımmm kac ... kankısı gelır o kacar zuhha
ahh canm..Allah ım tez zamanda yüzünü güldürsün..
yaaaaaa nereye.. valla yarende gelmedi tüm aksam bendeydi zaten bura ve bir ara kendi kendime konusuyrdum
yaa kankicim gitmeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?