• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
demek istiyosunuz canm..inşallah olur..
hmm demek çift çizgiyi göremedn neden ki acaba?
çok merak edıyorsan baktır..varsa seviniriz yoksa bir daha ki aya hazırlıklara başlarsın:52::52:
hem daha cok yeni evliymişsin benm 1.5 yıl oldu evleneli hiçte korunmadım ama kısmet işte..:14:

evet canim yeni evliyim 4 ay oldu ve esimde bende cok istioruz bebisimiz olsun:))annemde ole dedi aldik ama hicbir cizgi goremedik valla..yarin gitsem yaptirsam cikarmi yoksa adet gunum gecerse ole mi yaptirim bilmiorum ki..

canım hiç bir çizgi görmemiş. yada ben öyle anladım. hiç çizgi görmeyince test geçersiz oluyo zaten.

ikinci çizgiyimi görmedin yoksa hiçmi çizgi yoktu?????

demek istiyosunuz canm..inşallah olur..
hmm demek çift çizgiyi göremedn neden ki acaba?
çok merak edıyorsan baktır..varsa seviniriz yoksa bir daha ki aya hazırlıklara başlarsın:52::52:
hem daha cok yeni evliymişsin benm 1.5 yıl oldu evleneli hiçte korunmadım ama kısmet işte..:14:

tabiki allahim nasip ederse olur..cok dua ediorum allahim isteyen herkeze nasip etsin...birdahaki aya hazirlik yapamam cunku esim gelemior yanima..daha sonaki aylara kaldi artik yoksa tabiki..ama insallah olur..sizinde tez zamanda hamis haberlerinizi aliriz:))) cok tsk ederim yorumlariniz icin..

benimki azıcık tavuk cinsinden erken yatar erken kalkar. tabi öğleden sonra işe gideceği zaman mecburiyetten geç kalkıyo:1::1:11 de başlıyo garibim beni uyandırmaya ben kalkana kadar 12 oluyo. açlıktan uzuyo tabi:1: aaaa olurmu bebişime her akşam okucam kitap annesi ona ne hikayeler okucak o bi gelsin:emir_bebek:

hahahha ne güzel.. disiplinli bir kocişin var sanırım:))
ayy benmki evdeya izinden dolayı bugün kalkmıs kahvaltıyı falan hazırlamıs öle kaldırdı beni..
aa ben kalkınca hazırlardım canm dedm aaa senin keyfini bekleyemesdm dio:1::1::1:

hahahha ne güzel.. disiplinli bir kocişin var sanırım:))
ayy benmki evdeya izinden dolayı bugün kalkmıs kahvaltıyı falan hazırlamıs öle kaldırdı beni..
aa ben kalkınca hazırlardım canm dedm aaa senin keyfini bekleyemesdm dio:1::1::1:
ayyy sorma valla çok pimpirik benimki.,
zaten hazırlamış kahvaltıyı bende o hazırlayınca öyle diyom ama hazır olduğu için:1: valla bazen o hazırlasın diye yatakta bi o tarafa dönüyom bi bu tarafa :1: hayırlayıncada ne gerek vardı diyom:52:
:52: tabi canıma minnet. aman kocişin okumasın valla seninde numara filan yaptığını düşünür sonra:1: aile faciasına neden olmak istemiyorum akşam akşam:57:

tabiki allahim nasip ederse olur..cok dua ediorum allahim isteyen herkeze nasip etsin...birdahaki aya hazirlik yapamam cunku esim gelemior yanima..daha sonaki aylara kaldi artik yoksa tabiki..ama insallah olur..sizinde tez zamanda hamis haberlerinizi aliriz:))) cok tsk ederim yorumlariniz icin..

eayy demek sende eşi dısarda calısan arkadaslardansın.. Allahım size daha fazla sabır versin..
insallah olmustur bu ay...teşekkür ederm güzel dileklern için.. bu arada madem yalnzsın gel bize takıl..
bekleriz her zaman burda stress at,kendi kendine kalma fazla..:)ben teşekkür ederm

eayy demek sende eşi dısarda calısan arkadaslardansın.. Allahım size daha fazla sabır versin..
insallah olmustur bu ay...teşekkür ederm güzel dileklern için.. bu arada madem yalnzsın gel bize takıl..
bekleriz her zaman burda stress at,kendi kendine kalma fazla..:)ben teşekkür ederm

evet yurtdisinda insallah bende gidicem mart sonunda..kocami oralarda yalniz birakirmiyim hic.))) evet bi suredir takip ediorum cok guzel arkadasliklar kuruluyor burada...bundan sonra dahada sk sk gelirim :))

ayyy sorma valla çok pimpirik benimki.,
zaten hazırlamış kahvaltıyı bende o hazırlayınca öyle diyom ama hazır olduğu için:1: valla bazen o hazırlasın diye yatakta bi o tarafa dönüyom bi bu tarafa :1: hayırlayıncada ne gerek vardı diyom:52:
:52: tabi canıma minnet. aman kocişin okumasın valla seninde numara filan yaptığını düşünür sonra:1: aile faciasına neden olmak istemiyorum akşam akşam:57:

hahahha ben zaten gülüyorum eşimde dior nooluyo nooluyo hahha:)))
pimpirikli demek:9::9::9::9: ayhh karnıma agrı girdi gülmekten:9::9::9:

demek numara yapıon bi o tarafa bi bu tarafa he:52::52::52::52: valla hiç yapmadm ama ii fikirmiş..
senden ögrenecegm taktikler var gibime gelior kuşum:7::7::7:

sen yinede bi kan testi yaptır istersen . testlerin yanılma payı olabiyo. en azından aklın rahatlamış olur. ayyy seninkide çok valla. kocişin gurbette:50:

sabirsizlaniorum ama biyandan da dusunuorum adetim gecikirse yaptiririm 1 hafta var.bakalim hakkimizda hayirlisi artik.

hahahha ben zaten gülüyorum eşimde dior nooluyo nooluyo hahha:)))
pimpirikli demek:9::9::9::9: ayhh karnıma agrı girdi gülmekten:9::9::9:

demek numara yapıon bi o tarafa bi bu tarafa he:52::52::52::52: valla hiç yapmadm ama ii fikirmiş..
senden ögrenecegm taktikler var gibime gelior kuşum:7::7::7:
ayıp ettin bende taktikler bitmez. eee 4 yıla yakın evliyiz evlilik ilerledikçe nerden ne koparırım onun planını yapıyo insan:1:
:1:bak iki gündür griptim mutluluktan uçuyordum valla. bi elim yağda bi elim balda neden iyileştim yaaaaa:50: eee o kadar güzel baktıki hemencik iyileştirdi. tabii her zaman biraz abartırım hastalığımı:2: ayyy oram ağrıyo ayyy buram ağrıyoooo. sonrada ben iyiyim sen merak etme canımmmm:52::52:

ayıp ettin bende taktikler bitmez. eee 4 yıla yakın evliyiz evlilik ilerledikçe nerden ne koparırım onun planını yapıyo insan:1:
:1:bak iki gündür griptim mutluluktan uçuyordum valla. bi elim yağda bi elim balda neden iyileştim yaaaaa:50: eee o kadar güzel baktıki hemencik iyileştirdi. tabii her zaman biraz abartırım hastalığımı:2: ayyy oram ağrıyo ayyy buram ağrıyoooo. sonrada ben iyiyim sen merak etme canımmmm:52::52:

hahahha dogru sölüosun ben 1.5 yıllık neredeyse benden 2 kat tecrübelisin:52::32::52:
hahhah demek gripken mutluydun:47::47::47: seni gidi seni...
amann neyseki sennde kocişin iiymiş..Neler var burda okuyomda:50:
kız bizim hasta olmamıza gerek yok,her daim bakarlar bise..

ama sevdm bu işi bu kıs hiç hasta olmamıs bir insan olarak hazır kocişte izinde ve evdeyken grip mi olsam ne olsam:47::47::47: bu işin tadını birasda ben çıkarırdım:52::52::52:

sabirsizlaniorum ama biyandan da dusunuorum adetim gecikirse yaptiririm 1 hafta var.bakalim hakkimizda hayirlisi artik.
rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin... olupta sağlıksız olucağına birazcık geç olsun. bak benim nerdeyse 4 yıl olcak. bi kere hamile kaldım bebeğim karnımda öldü. 20 gün kadar ölü bebeği taşıdım. artık zahirlicekti neredeyse. çürümüş içimde. kürtajaım ise ayrı bi dertti. rahime yapışmış o yüzden çok zor oldu. üstüne yumurtalıklar zedelendi 4 ay adet olmadım 8 9 ay tedavi gördüm. şurda kendime geleli 4 -5 ay oluyo. ben geçen sene kurban bayramında 1 aylık hamileydim hesap et. o yüzden hiçç acele etme hep hayırlısını dilee rabbimden. rabbim hepimizin hakkında gönlümden geçen hayırlısını nasip etsin

hahahha dogru sölüosun ben 1.5 yıllık neredeyse benden 2 kat tecrübelisin:52::32::52:
hahhah demek gripken mutluydun:47::47::47: seni gidi seni...
amann neyseki sennde kocişin iiymiş..Neler var burda okuyomda:50:
kız bizim hasta olmamıza gerek yok,her daim bakarlar bise..

ama sevdm bu işi bu kıs hiç hasta olmamıs bir insan olarak hazır kocişte izinde ve evdeyken grip mi olsam ne olsam:47::47::47: bu işin tadını birasda ben çıkarırdım:52::52::52:

öyle valla bi tanedir benim kocam. ben biraz fenayım sanırım:47::47:eğer kocişin iyiyse tavsiye ediyorum gribi. ne istiyon diye etrafında dönüyo. yastığı bile kaldırtmıyo. yatağı o topluyo. kahvaltı hazırlıyoooo. tarifle çorbanı yapıyo:1: akşam yemeğini o hazırlıyo. bulaşıları makineye diziyo. çamaşırlarını makine atıyo.... kim mutlu olmaz sorarım sana.:52::52: sen en kısa zamanda grip oll. şiddetle tavsiye ediyorum:1::1:

öyle valla bi tanedir benim kocam. ben biraz fenayım sanırım:47::47:eğer kocişin iyiyse tavsiye ediyorum gribi. ne istiyon diye etrafında dönüyo. yastığı bile kaldırtmıyo. yatağı o topluyo. kahvaltı hazırlıyoooo. tarifle çorbanı yapıyo:1: akşam yemeğini o hazırlıyo. bulaşıları makineye diziyo. çamaşırlarını makine atıyo.... kim mutlu olmaz sorarım sana.:52::52: sen en kısa zamanda grip oll. şiddetle tavsiye ediyorum:1::1:

anammmmm fena mı denir kıs sana:53::53:
fena yanında melek kalır :27::27::27:

bu arada yeni avatarım nasıl:9::9::9: tam beni anlatıyor..mısır patlattık da:9::9:

anammmmm fena mı denir kıs sana:53::53:
fena yanında melek kalır :27::27::27:

bu arada yeni avatarım nasıl:9::9::9: tam beni anlatıyor..mısır patlattık da:9::9:
aşk olsun canımmm :21: okadarda değil:47:garfield de bei anlatıyo. tabi oburlukta var bende. afiyet olsun bu arada. benimki mısır sevmez. mısırla filan kandıramam onu hep tatlı istiyo. tabii ikimizde oburrr. valla artık ne tatlı yapacağımı şaşırıyorum

aşk olsun canımmm :21: okadarda değil:47:garfield de bei anlatıyo. tabi oburlukta var bende. afiyet olsun bu arada. benimki mısır sevmez. mısırla filan kandıramam onu hep tatlı istiyo. tabii ikimizde oburrr. valla artık ne tatlı yapacağımı şaşırıyorum

hahaha saka yapıorum tatlım kırılma sakın:38::38::38:
ayhh o oburluk bende hep vardı..ayhh benmkı 1tatlı 1 tuzlu adam yıyor ben kılo alıyorum:52::52:
bak ben dün uyduruk bişeler yaptım canımz tatlı isteyince fena olmadı..
evde çilekli puding vardı pişirdim.3 4 tane de topkek vardı onlarıda borcamın en altına ufaladım..
pudingi sıcak sıcak üzerine döktüm en üste de ceviz ve damla çikolata...
az biraz balkonda bekletip dolaba attım 2 saat sonra hazırr.. hiç özenmedm falanya harika oldu..
valla tavsiye ederm 15dk. lık:35::35::35:

hahaha saka yapıorum tatlım kırılma sakın:38::38::38:
ayhh o oburluk bende hep vardı..ayhh benmkı 1tatlı 1 tuzlu adam yıyor ben kılo alıyorum:52::52:
bak ben dün uyduruk bişeler yaptım canımz tatlı isteyince fena olmadı..
evde çilekli puding vardı pişirdim.3 4 tane de topkek vardı onlarıda borcamın en altına ufaladım..
pudingi sıcak sıcak üzerine döktüm en üste de ceviz ve damla çikolata...
az biraz balkonda bekletip dolaba attım 2 saat sonra hazırr.. hiç özenmedm falanya harika oldu..
valla tavsiye ederm 15dk. lık:35::35::35:
alınmıyorum canım benim. bende yapıyorum onu ama benim herife bişeyi beğendiremiyosun ki. geçenlerde yeni tarif buldum haşhaşlı revani onu yaptım süper oldu. benimki ne dese beğenirsin. sende buna tatlımı diyon önüme 1 bardak şeker koysaydın daha iyiydi:47:
:47:sonra ben böyle yapınca kötü oluyorum tabi olurum. kuzenine şikayet ettim. neymiş beğendiğini söylerse salarmışım kendimi. öteki türlü her zaman daha iyisini yapmaya çalışırmışım. çalıştırcam ben onu beklesin o:47::47:

alınmıyorum canım benim. bende yapıyorum onu ama benim herife bişeyi beğendiremiyosun ki. geçenlerde yeni tarif buldum haşhaşlı revani onu yaptım süper oldu. benimki ne dese beğenirsin. sende buna tatlımı diyon önüme 1 bardak şeker koysaydın daha iyiydi:47:
:47:sonra ben böyle yapınca kötü oluyorum tabi olurum. kuzenine şikayet ettim. neymiş beğendiğini söylerse salarmışım kendimi. öteki türlü her zaman daha iyisini yapmaya çalışırmışım. çalıştırcam ben onu beklesin o:47::47:

anammm suna bak... begenmıor bide demek.. ay yok kıs ben ne koysam begenır yer eşim..
bu arada su revaninin tarifini paylaşsana benle.. olmadı özelden göndersen sevinirim..
netten baktım hepsi baska bi alem,haşhaşı bile aldım ama kaldı öle:50::50:
ayy ben cok yeteneksizim bu pasta tatlı konusunda...

heee çalıstır anam önce üzülmüştüm ama hak etmiş o:47::47::47::47:
sende şikayet ettin demek :23::23::23::23:

Back