Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammm suna bak... begenmıor bide demek.. ay yok kıs ben ne koysam begenır yer eşim..
bu arada su revaninin tarifini paylaşsana benle.. olmadı özelden göndersen sevinirim..
netten baktım hepsi baska bi alem,haşhaşı bile aldım ama kaldı öle
ayy ben cok yeteneksizim bu pasta tatlı konusunda...
heee çalıstır anam önce üzülmüştüm ama hak etmiş o
sende şikayet ettin demek
vereyim canım özelden atarım birazdan bizimki körler sağarlar birbirini ağarlar hesabı yuvarlanıp gidiyoruz. yemek konusunda pek sıkıntım yok ne koysam yer. ama gel gegelim tatlı. hoş beğenmesede götürür bi de kızdığımı biliyo ya inadına yapıyo. bende tatlıda pratik tarifler var istersen onlardanda veririm bi ara. eee koca tatlı düşkünü olunca insan çeşit öğrenmek zorunda kalıyo mecburen
vereyim canım ama yarınnn. artık yatayım. kız sen bana oturmaya gel daha neler görcen. benim buzlukta hazırda böreklerim bile bulunur. iyi geceler canım.anammm ver tatlım verr.. bana tatlı tarifi ver boş zamanlarında çok mutlu olurum
cumartesi misafrlerim var naapcam die düşün düşün duruyorum..seni bana allah gönderdi
hahah olabilir belki kızdırmak hoşuna gidiyordur.ayy benm kocada isteynce canı pastanenin yolunu tutuyo genelde yeteneksizim türkiye
böcegim böcegimm.. nerelerdesn fıstık sen
amma gec oldu yaw... assolist gibi en son mu gelmek istedin
canım 10 dk dolmadığı için cvb yazamadım. ama yavru değildir herhalde kare. ortalama 30-35 cm genişliğinde. bu saatta mezura alıp mutfağa gönderme beniiyi geceler canımmanammm ver tatlım verr.. bana tatlı tarifi ver boş zamanlarında çok mutlu olurum
cumartesi misafrlerim var naapcam die düşün düşün duruyorum..seni bana allah gönderdi
hahah olabilir belki kızdırmak hoşuna gidiyordur.ayy benm kocada isteynce canı pastanenin yolunu tutuyo genelde yeteneksizim türkiye
iyi geceler canm...vereyim canım ama yarınnn. artık yatayım. kız sen bana oturmaya gel daha neler görcen. benim buzlukta hazırda böreklerim bile bulunur. iyi geceler canım.
burdayım kızz ne assolıstı benden anca evhanımı olur mısafır vardı anca gırebıldım neler kaynatıyosunuz bakimm
iyi geceler canm...
anamm geleym vallahi zaten 6 yıl bursada yasadım..çok severm.tamam artık yarın konuşuruz..
benmde çok uykum geldi.
hahhaha anammm neler kaynattık neler. haşhaşlı revani bile yaptık
yarın daha erken gel..
senn uykun gelmedi mi canm?
yok kız daha evi toplicam cook ısım var sabaha kadar ayaktayım ya sen
ayy yarın toplasana canm.. sanırım ben ayakta duramayacagım daha fazla
aman bu saatten snrada iş mi olur kıs?
inşl hepinizin kucakları bebiş dolar
selam kızlar benimde bugün adet günüm ama bi belirti yok arada olup olup kayboluyo göğüslerimde acı oluyo dokununca ateşimde normalde 36.0 36.2 lerde oluyordu adetime 3 gün kaladan beri 36.6larda adete 3 gün kala test yaptım ama negatif çıktı bilmiyorum ne olacak bakalım hayırlısı
hadi hayırlı olsun.inşallah beklediğin gibi olur.
inş.canım ama adetten 3 gün önce yaptığım test negatifti ondan umudum yok fazla
Bazen öyle bir duruma düşüyoruz ki içten içe acaba bu ay olur mu derken dışarıya karsı tavır belli etmemek(hayal kırıklıgı yaşamamak için yada etrafımızdakiler bak ne kadar ümitli ve hevesliydi olmadı demesinler diye sanırım)
Bazen umut hep var diyorum bazense bu bir sınav ve sanırım geçemeyeceğim.Allah isyan edenlerden olmayalım inşallah.
aminn bebeğimm aminn güzel dileklerin için sağol tatlımminşl hepinizin kucakları bebiş dolar
oldun mu adet tatlımm...üzülme nerde otryosun tatlım ne dicem bi sorun yoksa bu ay yumurtlama döneminde süt buharını denesene şirinimselam kızlar.bende tam beklenen günde 23 ocakda edet oldum.sorun aslına bakılırsa henüz yok.eşimde bende muayene olduk sorun tesbit edilemedi.dün adet olunca hayal kırıklığına uğradım tekrardan.bu ay yine bir uzmana görünmeye karar verdim ama nereden başlıyacağım kime gideceğim bilemiyorum.
daha erkendir tatlım adet düzensizliği varmı 1 hafta bekle test yaz sonra doktora gir tatlımselam kızlar benimde bugün adet günüm ama bi belirti yok arada olup olup kayboluyo göğüslerimde acı oluyo dokununca ateşimde normalde 36.0 36.2 lerde oluyordu adetime 3 gün kaladan beri 36.6larda adete 3 gün kala test yaptım ama negatif çıktı bilmiyorum ne olacak bakalım hayırlısı
Bazen öyle bir duruma düşüyoruz ki içten içe acaba bu ay olur mu derken dışarıya karsı tavır belli etmemek(hayal kırıklıgı yaşamamak için yada etrafımızdakiler bak ne kadar ümitli ve hevesliydi olmadı demesinler diye sanırım)
Bazen umut hep var diyorum bazense bu bir sınav ve sanırım geçemeyeceğim.Allah isyan edenlerden olmayalım inşallah.