• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
mrb arkadaslar nasılsınız adım demet aranıza yeni katıldım 4yıllıkevliyım 3defa tüpbebek yaptım tutmadı allatn nasıp degilmiş cok ıstemıştım rabbım inşlh hepimizin ginlüne göreversın

mrb demetcim hoşgeldin canım aramıza allah inşallah daha fazla aratmaz kimseyi herkesi kavuşturur bebeğine sağlıklı sıhhatli...

ayyy elıf sen varya adamı fıtık edersın nıye olmazmıs . deli deli konusma sen cok stres yapıyosun dıkle bacakları duvara :) beni burda pis pis konusturuyorsun ha :49: sankii bı engeli var hanfendının ! aha da sinirlendımmm
kız sinirlenmeeee . benim işlerim hep ümidimi yitirdiğim anda olur zaten. sanırım ben biraz anormalimmmm:1:
:1::1:

bende iyiyim ayfercim ne olsun işte..
Yemek yendi kociş tv izlio bende sizlerle takılayım dedim.

Peki nasıl tedavi oldum army?ilaç kullandınmı?
Pkos falan gbi bir rahatszlıgın var mıydı?

ben endometriozis hastasıyım üç yıl önce ameliyat oldum yapışıklıklarımdan dolayıdoktorlar gebe kalmamın çok zor olduğunu söylediler.geçen ay klomen kullandım adetlerim 1 yıldır düzensizdi.rahimde kalınlaşma problemi vardı bu ay klomeni kullanmadım istemedim yani kafamada takmadım olura olur olmazsa olmaz dedim ama allah işte doktorlar çok zor dedi ama ben gebeyim şu an.benden size tavsiye bikere kafanıza çok takmayın ovülasyon günlerinizi takip etmeyin düzenli ilişkiye girin yeter.ben her ay ovülasyon testi yapardım ama buay hiçbişey yapmadım ve eşimle ilişki anında asla düşünmedim gebeliği

ayyy işallah ama bu ay olmucakmış gibi bi his var içimde. sanki boşa kürek çekiyom. her ay hamileyim derdim sonra yerime otururdum bu ayda olmucak diyorum. hatta bu ay daha çok çaba sarfettik. ben balları çörek otlarını yedim. eşim keçi boynuzlarını düzenli beraberlik ama nedense benim içimde bu ay ümit yok anlamadım gitti

canım ümidim yok deme lütfen belki bu sefer tutunur sana meleğin...bak geçen aylar hep sen hamileyimdir diyomuşsun olmamış ama bu ay değilimdir diyosun inşallah hamişsindir:54::54:

heyyoooo bende burdayım kankim yoksa görmedin mi benii:19:
görmemmi seni kankicimmm..taze annem benm muckksss
bende elif 3.5 yıllık evliyim. bilinen bi rahatsızlığım yok. ama bir tane kürtajım var
memnun oldum elif..hayırlısı herseyin..
bente tebrık ederım tup bebek mı yaptırdın sen benımde ılk denemem ve sonuc malesef negatıf
hoşgeldin aramıza sevval..
neden yanlıs anlayayım canım herhangı bı sorun yok esımde hersey normal bende hersey normal yaklasık 2 yıldır cocuk ıstıyoruz olmuyo bahcecı umut tup bebek merkezıne gıttım tup bebek onerdıler ılk denemede ben aspırın kullanamıyorum doktoruma soyledım bısey olmaz dedı coraspın verdı oda tam transfer oncesı mıde kanaması gecırmeme neden oldu bı sonrakı ayda taransferım oldu hıc ı ılac kullandırtmadı bu denemede ve tutmadı
:((( demekki daha zamanı degilmiş canım..
ahh tahmin edebiliyorum senn için ne zor oldugunu..
mrb arkadaslar nasılsınız adım demet aranıza yeni katıldım 4yıllıkevliyım 3defa tüpbebek yaptım tutmadı allatn nasıp degilmiş cok ıstemıştım rabbım inşlh hepimizin ginlüne göreversın

hoşgeldin demetcim..peki arastırılmadı mı neden tutmadıgı?
belli bir rahatsızlıgın varmı? ve de hepsini aynı merkesdemi yaptırdın?
ya cok mu sordum acaba:17:

canım ümidim yok deme lütfen belki bu sefer tutunur sana meleğin...bak geçen aylar hep sen hamileyimdir diyomuşsun olmamış ama bu ay değilimdir diyosun inşallah hamişsindir:54::54:

işallah canım bakalım olursa burdan bağıracam herkese işallah:21:

ayyy bebısım yıyım seni ben fcen varsa ekle beni istersen yada eklemek ıstyenler ekleyebılır . ZEYNEP AHMET AKTAŞ dugun fotom var ..

arama motorunda bulamadım seni. sanırım kısıtlandırmışsın

kız sinirlenmeeee . benim işlerim hep ümidimi yitirdiğim anda olur zaten. sanırım ben biraz anormalimmmm:1:
:1::1:
:1::1::1::1::1::1::1::1:
ben endometriozis hastasıyım üç yıl önce ameliyat oldum yapışıklıklarımdan dolayıdoktorlar gebe kalmamın çok zor olduğunu söylediler.geçen ay klomen kullandım adetlerim 1 yıldır düzensizdi.rahimde kalınlaşma problemi vardı bu ay klomeni kullanmadım istemedim yani kafamada takmadım olura olur olmazsa olmaz dedim ama allah işte doktorlar çok zor dedi ama ben gebeyim şu an.benden size tavsiye bikere kafanıza çok takmayın ovülasyon günlerinizi takip etmeyin düzenli ilişkiye girin yeter.ben her ay ovülasyon testi yapardım ama buay hiçbişey yapmadım ve eşimle ilişki anında asla düşünmedim gebeliği

ahhh çok mutlu oldum böyle hikayeler beni çok mutlu ediyor..dogru söylüyorsun stress en byük engel..
ayyy bende pek takmamaya calısıyorum daha hiç ovülasyon yapmadım sadece dktor kontrollerime düzenli gidiyorum stress yok diyorum. Allah ım inşlllah sonunda bizide sevindirir:16::16::16:
Eşin ne durumda bu arada? sevincinden ne haldedir kimbilir

eşimin sprmi düşük ondan dediler birisini istbl tüpbebekte aret kamerde .iki tanesi devlette aynı yerde

ama olmazki sen geldin ben gidyom çok uykum geldi benim bide pc başında çok oturdum ayy yanlarım ağrıdı çıkacam şimdi burayı sana devrediyorum ve kaçıyorum:10:
:10::10::10::10:

işallah canım bakalım olursa burdan bağıracam herkese işallah:21:

arama motorunda bulamadım seni. sanırım kısıtlandırmışsın
kız senın ısmın soyadın ne solede eklıyım senii

ama olmazki sen geldin ben gidyom çok uykum geldi benim bide pc başında çok oturdum ayy yanlarım ağrıdı çıkacam şimdi burayı sana devrediyorum ve kaçıyorum:10:
ohh sen kac bakalımmm kac ... kankısı gelır o kacar zuhha :9:

gitmeeeee kal dicem ama taze hamişimizin:49: dinlenmesi gerek dimi.iyi geceler tatlı rüyalar canım. tabi uyuyabilirsen:1:

eşimin sprmi düşük ondan dediler birisini istbl tüpbebekte aret kamerde .iki tanesi devlette aynı yerde
ahh canm..Allah ım tez zamanda yüzünü güldürsün..

yaaaaaa nereye.. valla yarende gelmedi tüm aksam bendeydi zaten bura ve bir ara kendi kendime konusuyrdum:1::1::1::1:
yaa kankicim gitmeee..

ahh canm..Allah ım tez zamanda yüzünü güldürsün..

yaaaaaa nereye.. valla yarende gelmedi tüm aksam bendeydi zaten bura ve bir ara kendi kendime konusuyrdum:1::1::1::1:
yaa kankicim gitmeee..

kuzu valla çok saattir pc başındayım artık çıkmam gerek ve uyku vakti biliyosun ben gece kuşu değilim görevimi devrediyorum ve kaçıyorum yarenim bugün gelemicek öptüm herkesi byee:3::3::3:

Back