bebiş 1 aylık olunca kan testı yaptırdıktan 2 hafta sonra ultrasonla keseye bakılıomus
çok sağol canım yaaaa. yaptım hatta yazdıkları pc ye bile kaydettim. ama bi yandan face de birine laf yetiştir,yordum o yüzden hemen cvb yazamadım kusura bakma.sağol bebemm yaa ayy ben hala inanamıyorum kuzu bişey soracam kese ne zaman gözüküyoo???
heheh senın agzını yıyım ben e miiii ? bat ne zaman senınşimdi ne desem acaba
kime bakarsan ona benzermiş derler. ama ne diyeceğimi şaşırdım valla
ablacım 6 haftalıkken belli oluyo ama ben 9 haftalıkken gordumm . ama 6 haftalıkken vajınalultrasonla gorubılırsın :)sağol bebemm yaa ayy ben hala inanamıyorum kuzu bişey soracam kese ne zaman gözüküyoo???
bu arada çok ayıp ettim biliyorum okadar konuştuk arkandan mutlu olduğumu bile yazdım ama bi türlü tebrik etmedim senisağol bebemm yaa ayy ben hala inanamıyorum kuzu bişey soracam kese ne zaman gözüküyoo???
5 şubat ben biraz hızlıyım 23- 25 günde görüyom kırmızıları. bu duruma sevineceğim ömrüm boyunca aklıma gelmezdi vallaheheh senın agzını yıyım ben e miiii ? bat ne zaman senın
ablacım 6 haftalıkken belli oluyo ama ben 9 haftalıkken gordumm . ama 6 haftalıkken vajınalultrasonla gorubılırsın :)
çok sağol canım yaaaa. yaptım hatta yazdıkları pc ye bile kaydettim. ama bi yandan face de birine laf yetiştir,yordum o yüzden hemen cvb yazamadım kusura bakma.
heheh senın agzını yıyım ben e miiii ? bat ne zaman senın
ablacım 6 haftalıkken belli oluyo ama ben 9 haftalıkken gordumm . ama 6 haftalıkken vajınalultrasonla gorubılırsın :)
amın amın amın ...bu arada çok ayıp ettim biliyorum okadar konuştuk arkandan mutlu olduğumu bile yazdım ama bi türlü tebrik etmedim seni
...çok sevindim canımmmm rabbim sorunsuz bi hamilelik yaşatıp hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin işallah
neden tup bebek yaptırdınız sorun ne dogal yolla hamıle kalamıyorsanız . yanlıs anlamayın sakın bız burda hepımız hıkayelerımızı anlatırız dabente tebrık ederım tup bebek mı yaptırdın sen benımde ılk denemem ve sonuc malesef negatıf
hheee hemencecık catlatacaksın yumurtaları haydiii calısmalara daaaaaaa seni gidi senii5 şubat ben biraz hızlıyım 23- 25 günde görüyom kırmızıları. bu duruma sevineceğim ömrüm boyunca aklıma gelmezdi valla
sen 7 aylık dogurusun cocugu :) hahahahben 5 haftalıkkende görmüştüm ultrasonda kese de bebekte görünüyordu. diyom ya ben biraz hızlıyım galiba. böyle giderse 9 ayı beklemem hemencik doğuveririm
aslında verim alamıyacağımı biliyorum hem tam anlamıyla öğrenmek istedim hemde eğer adet olursam kaç gün önceden ateşim düşüyo onu anlıyayım diye başladım yoksa birdahaki ay başlıcaktım.evet canım baktım yapmışsın hadi hayırlısı yalnız şuan yarıdan başladığın için tam anlamıyla verim alamayabilirsin benim geçen ay öyle olmuştu tatlım
39d17f Ovulation charts on FertilityFriend.com bak benimde böyleydi bu ay belki yardımı olur bitanem
bente tebrık ederım tup bebek mı yaptırdın sen benımde ılk denemem ve sonuc malesef negatıf
bu arada çok ayıp ettim biliyorum okadar konuştuk arkandan mutlu olduğumu bile yazdım ama bi türlü tebrik etmedim seni
...çok sevindim canımmmm rabbim sorunsuz bi hamilelik yaşatıp hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin işallah
hheee hemencecık catlatacaksın yumurtaları haydiii calısmalara daaaaaaa seni gidi senii
sen 7 aylık dogurusun cocugu :) hahahah
aslında verim alamıyacağımı biliyorum hem tam anlamıyla öğrenmek istedim hemde eğer adet olursam kaç gün önceden ateşim düşüyo onu anlıyayım diye başladım yoksa birdahaki ay başlıcaktım.
kuzucum yazdım kac haftada gorundugunu ınsallah gormussundursağol canım yok tüp bebek değil bu ay üçüncü denememdi ve çift çizgiyi gördüm bakalım çrşmba b-hcg baktıracam
arkamdan mı mutlu olduğunu yazdın anlamadım tatlımama çok sağol darısı isteyen herkesin başına sağlıklı sıhhatli inşallah
canım cok gecmıs olssun bende ıstanbulda yasıyorum burdakı doktorlar bı alem .. neresındensın ıstanbulun bebegımmmneden yanlıs anlayayım canım herhangı bı sorun yok esımde hersey normal bende hersey normal yaklasık 2 yıldır cocuk ıstıyoruz olmuyo bahcecı umut tup bebek merkezıne gıttım tup bebek onerdıler ılk denemede ben aspırın kullanamıyorum doktoruma soyledım bısey olmaz dedı coraspın verdı oda tam transfer oncesı mıde kanaması gecırmeme neden oldu bı sonrakı ayda taransferım oldu hıc ı ılac kullandırtmadı bu denemede ve tutmadı
ayyy işallah ama bu ay olmucakmış gibi bi his var içimde. sanki boşa kürek çekiyom. her ay hamileyim derdim sonra yerime otururdum bu ayda olmucak diyorum. hatta bu ay daha çok çaba sarfettik. ben balları çörek otlarını yedim. eşim keçi boynuzlarını düzenli beraberlik ama nedense benim içimde bu ay ümit yok anlamadım gittitamam tatlım o zaman ama inşallah öbür ay diye bişey olmazda hamiş olursun
hosgeldın bebegım bende zeynep . ınsallah rabbım hepımızın gonlune gelır Allahım benı nasıl sevındırdıyse sızı de sevındırsın ınsallahhhmrb arkadaslar nasılsınız adım demet aranıza yeni katıldım 4yıllıkevliyım 3defa tüpbebek yaptım tutmadı allatn nasıp degilmiş cok ıstemıştım rabbım inşlh hepimizin ginlüne göreversın
ayyy elıf sen varya adamı fıtık edersın nıye olmazmıs . deli deli konusma sen cok stres yapıyosun dıkle bacakları duvara :) beni burda pis pis konusturuyorsun haayyy işallah ama bu ay olmucakmış gibi bi his var içimde. sanki boşa kürek çekiyom. her ay hamileyim derdim sonra yerime otururdum bu ayda olmucak diyorum. hatta bu ay daha çok çaba sarfettik. ben balları çörek otlarını yedim. eşim keçi boynuzlarını düzenli beraberlik ama nedense benim içimde bu ay ümit yok anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?