Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
inşallah göreceğiz canım allahtan umut kesilmezz bende bazen eşimin gözlerinin içine bakıyorum o kada rgüzel bakıyokiii içimden verebilecekmiyim sana bi bebiş diye geçiriyorum ama inan olucak allah büyük her üzüntü sıkıntının ardında hayırlı bi kapı olduğuna çok inanıyorum ben dua et bol bol ben öyle yapıyorum olacak hayatım bizimde allahın izniyle olacak

serran askım affet beni bebısım ben senı gormedım gecmısı okuyordummm .. kızımın teyzelerı ben geldımmm :)

ayy hayatım uzuldum ya neden kahve oluyor kı ;? bebegımm daha 6 gun var baska bısey olamazmı cnöm

yani geçen gün bir sürü tahlil yapıldı kötü bişi olsa çıkkardı içime kurt düşürdün
serran ben kotu anlamda demedım sana .. acaba adet kanaması degıldır demek ıstedım ben bıle hamıle halımle arada kahverengı akıntı oluyor .. kanı adet kanı kırmızı oluyor ya adet olmamıssındır bellkı demek ıstedım ayy nerden dedım ben yanlıs anladınnn

inşallah ya öyle çok istiyorumki

sen takma beni psikolojim bozuk bu aralar aka bo.. takıyom

merhabalar.. nasılsınız .. bende bebek aşkıyla yanıyorum ya . inş olur hayırlısıyla.. gelecek ay bakalım..

slm kızlarrr ben geldim adetime 3 gün kala test yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördümm çok silikti ama hala inanamıyorummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…