inşallah göreceğiz canım allahtan umut kesilmezz bende bazen eşimin gözlerinin içine bakıyorum o kada rgüzel bakıyokiii içimden verebilecekmiyim sana bi bebiş diye geçiriyorum ama inan olucak allah büyük her üzüntü sıkıntının ardında hayırlı bi kapı olduğuna çok inanıyorum ben dua et bol bol ben öyle yapıyorum olacak hayatım bizimde allahın izniyle olacakteşekkür ederim inşallah o kadar çok istiyorumkii anne olmayı, akşam yatakta uzanmış televizoyn seyrediyordum eşimde uyuyordu öyle masum öyle güzel uyuyordu ki aşkm, sonra uyandı bana bakarken içimden bişeyler koptu bebeğiminde bana böyle aşkla sevgiyle bakacağını hayal etttim acaba görecekmiyim o günleri,
serran askım affet beni bebısım ben senı gormedım gecmısı okuyordummm .. kızımın teyzelerı ben geldımmm :)inşallah göreceğiz canım allahtan umut kesilmezz bende bazen eşimin gözlerinin içine bakıyorum o kada rgüzel bakıyokiii içimden verebilecekmiyim sana bi bebiş diye geçiriyorum ama inan olucak allah büyük her üzüntü sıkıntının ardında hayırlı bi kapı olduğuna çok inanıyorum ben dua et bol bol ben öyle yapıyorum olacak hayatım bizimde allahın izniyle olacak
serran askım affet beni bebısım ben senı gormedım gecmısı okuyordummm .. Kızımın teyzelerı ben geldımmm :)
hosbulduk bebegımmm ... napıyosunuz bakalım
ayy hayatım uzuldum ya neden kahve oluyor kı ;? bebegımm daha 6 gun var baska bısey olamazmı cnömNapıyım hastalandım gibi bişi sonuç olarak bu ayda bebş yok sabah bi baktım 2-3 damla kahverengi bi kan gelmiş şimdi biraz çoğaldı ama kahverengi kırmızı değil.buay kahve takılıcaz heral adetime 6 gün vardı
ayy hayatım uzuldum ya neden kahve oluyor kı ;? bebegımm daha 6 gun var baska bısey olamazmı cnöm
serran ben kotu anlamda demedım sana .. acaba adet kanaması degıldır demek ıstedım ben bıle hamıle halımle arada kahverengı akıntı oluyor .. kanı adet kanı kırmızı oluyor ya adet olmamıssındır bellkı demek ıstedımyani geçen gün bir sürü tahlil yapıldı kötü bişi olsa çıkkardı içime kurt düşürdün
inşallah göreceğiz canım allahtan umut kesilmezz bende bazen eşimin gözlerinin içine bakıyorum o kada rgüzel bakıyokiii içimden verebilecekmiyim sana bi bebiş diye geçiriyorum ama inan olucak allah büyük her üzüntü sıkıntının ardında hayırlı bi kapı olduğuna çok inanıyorum ben dua et bol bol ben öyle yapıyorum olacak hayatım bizimde allahın izniyle olacak
insallah canım .. Allah nasıbıyle kısmetıyle versın ınsallahhhinşallah ya öyle çok istiyorumki
serran ben kotu anlamda demedım sana .. acaba adet kanaması degıldır demek ıstedım ben bıle hamıle halımle arada kahverengı akıntı oluyor .. kanı adet kanı kırmızı oluyor ya adet olmamıssındır bellkı demek ıstedımayy nerden dedım ben yanlıs anladınnn
ehehehehehehehehe sende benım gıbı yumurta catlasın oturur aglarsınnnn ....sen takma beni psikolojim bozuk bu aralar aka bo.. takıyom
ehehehehehehehehe sende benım gıbı yumurta catlasın oturur aglarsınnnn ....
kac senelık evlısın ve gebelık denemen var mı?
1.5 senelik evliyim cnm bardak kırarım kocama senin yüzünden derim oturur ağlarım adam gelir toplar
ınsallah allah ısteyen herkese verırmerhabalar.. nasılsınız .. bende bebek aşkıyla yanıyorum ya . inş olur hayırlısıyla.. gelecek ay bakalım..
slm kizlaaarrrr....
slm kizlaaarrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?