• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
evet canim haklisin... beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir .. sloganimiz olsun bari :)[/Q
aynen öle valaaa beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrrr....vaktii gelince rabbim nasip edecekk inşşşşş.sen ne zamandır bekliosun canım bebişi

ben gecen ay düsük yaptim canim, gecen sali günü itibariyle doktor yeniden calismalara izin verdi!! calisiyoruz yani 3-5 gün sonra adetim gelmez insallah onu bekliyorum..

herkesler çıkıyor. ben de eşya topluyordum yarın tatile çıkacağız anaların babaların yanına da. neyse ben de çıkayım bari.tatil dönüşü güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar. liste hep :49::49::49: olsun inşallah

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi geceler öptüm hepiniziii:54::54::54:

canlarım bende çıkıyorum dualarım sizinle

herkesler çıkıyor. ben de eşya topluyordum yarın tatile çıkacağız anaların babaların yanına da. neyse ben de çıkayım bari.tatil dönüşü güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar. liste hep :49::49::49: olsun inşallah

:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
ben geldm herkesler gitmiş...yaa siz erken gitmişsiniz ya da ben geç kalmısım:14::14::14:
çok üzgünümmmm çokkk..topicimizde bi sohbet edemedm yaff...
aksamüstüde gitmiştiniz kankigillerimm..neyse diger taraftayım bulun beniiiiiiiii

:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
ben geldm herkesler gitmiş...yaa siz erken gitmişsiniz ya da ben geç kalmısım:14::14::14:
çok üzgünümmmm çokkk..topicimizde bi sohbet edemedm yaff...
aksamüstüde gitmiştiniz kankigillerimm..neyse diger taraftayım bulun beniiiiiiiii

kuzum sen gece kaldın bekledik çıktık kuzum diger taraf msn mi oradada yoksun

ayhh gece daha yeni başlıyor bize..geç kalmakta neymiş:9::9::9::9:

kızlarrrr sizler nasılsınız?aşagıda canınız sıkılmıyor mu bakalım?:9:

nilüfercim hoşgeldin hayatım nasıl ama dün gece açıverdik tatlım...

şaşırdım vallaa;ama çok ii olmuşş;giden gider laflarından sonra bır daha o topiğe hiiç gırmedım;üzülüyodumda ne guzel konuştuğum arkadaşlarım falan var dıye amaa yaren in yeni topik açtık msjını görünce sevindim valla ne yalan söylıyımm..:))

şaşırdım vallaa;ama çok ii olmuşş;giden gider laflarından sonra bır daha o topiğe hiiç gırmedım;üzülüyodumda ne guzel konuştuğum arkadaşlarım falan var dıye amaa yaren in yeni topik açtık msjını görünce sevindim valla ne yalan söylıyımm..:))

hoşgeldin nilüfercim..Aynı şeyleri düşünmüşüz burası çok güsel oldu..birisiyle bir sorunun olabilir ama herkes itham edilmez.
Kim isterse gitsin..benm kimseye ihtiyacım yok havaları nedir ya..bende girmeme kararı almıstım çok güzel şeyler yazacaktım
sonra dedm anlayan olur mu acaba karsımda..ve yarene sekercinin kızına seydaya dedim ben bir daha girmem o topice.
sizlede mailleşiriz falan die..neyseki böle bir çözüm bulundu...burada mutluyum:16::16:

merhaba kuzum napıyon bakım sizden gecmemek adına yopikten gectik

hoşgeldin nilüfercim..Aynı şeyleri düşünmüşüz burası çok güsel oldu..birisiyle bir sorunun olabilir ama herkes itham edilmez.
Kim isterse gitsin..benm kimseye ihtiyacım yok havaları nedir ya..bende girmeme kararı almıstım çok güzel şeyler yazacaktım
sonra dedm anlayan olur mu acaba karsımda..ve yarene sekercinin kızına seydaya dedim ben bir daha girmem o topice.
sizlede mailleşiriz falan die..neyseki böle bir çözüm bulundu...burada mutluyum:16::16:

bugun gezmelerdeymissin bende perşembe kayınvaldemdeydik çok gulduk nedense eltim falan konuşmaktan yoruldum alışıkmıyım ben hep yazış konuşmak sıfır

bugun gezmelerdeymissin bende perşembe kayınvaldemdeydik çok gulduk nedense eltim falan konuşmaktan yoruldum alışıkmıyım ben hep yazış konuşmak sıfır

hahah aynen valla..zaten oldum olası cok konusmayı seven biri olamadım.Bana hep dinlemek yada yazmak daha cazip gelirdi.Belki ondandır 12 yaslarımdan itibaren ünv yıllarımda bile günlük tutuşum..

ayhh benmde eltimgiller:1::1::1: oradaydı ama hiç gülmedik nedense:1::1::1:
benm yıldızım barısmadı,ilk nişanlılık zamanlarında sevmedgim hareketleri olmustu..
ne kötüyüm ya..hiç unutamıyorum..insanlardan çabuk soguyorum ama yinede
Allah var yarın günü varmıs arkadaslarıyla benide çagırdı:17:

Back