• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hahah aynen valla..zaten oldum olası cok konusmayı seven biri olamadım.Bana hep dinlemek yada yazmak daha cazip gelirdi.Belki ondandır 12 yaslarımdan itibaren ünv yıllarımda bile günlük tutuşum..

ayhh benmde eltimgiller:1::1::1: oradaydı ama hiç gülmedik nedense:1::1::1:
benm yıldızım barısmadı,ilk nişanlılık zamanlarında sevmedgim hareketleri olmustu..
ne kötüyüm ya..hiç unutamıyorum..insanlardan çabuk soguyorum ama yinede
Allah var yarın günü varmıs arkadaslarıyla benide çagırdı:17:

alışırsınız cnm zamanla öle oluyo inanki aa ben konuşkanımdır severim yani ama geveze boşboğaz değil muhappet severim

alışırsınız cnm zamanla öle oluyo inanki aa ben konuşkanımdır severim yani ama geveze boşboğaz değil muhappet severim

inşallah alısırız..1tane eltim var ne görümce ne bişe..
biliyosun buraya da gelin geldim.. ama ben yinede yarın gitmemeye karar verdim..
sizlerle kalmayı tercih ederim:))
benm eşimde bugün izne çıktı 15 gün evde ama hiç etkilemez beni..

bu arada çok hoşsun geveze ve boşbogazlık baska bir seydir konuskanlık baska tabi canm.
bende dengimi buldum mu çok konusurum hatta geveze de diyebiliriz:9::9::9:

inşallah alısırız..1tane eltim var ne görümce ne bişe..
biliyosun buraya da gelin geldim.. ama ben yinede yarın gitmemeye karar verdim..
sizlerle kalmayı tercih ederim:))
benm eşimde bugün izne çıktı 15 gün evde ama hiç etkilemez beni..

bu arada çok hoşsun geveze ve boşbogazlık baska bir seydir konuskanlık baska tabi canm.
bende dengimi buldum mu çok konusurum hatta geveze de diyebiliriz:9::9::9:

hımmm 15 gun he değerlendirmek lazım

kızlar bugün adetime 10 gün var ben yumurtlama günüm geçti diye düşünürken bahsedilen uzayan akıntıyı gördüm camasırımda... sizce yumurtluyor olabilirmiyim ben geçmiştir diye bakıyordum şaşırdım... başka türlü bir akıntı uzamazmı..

kızlar bugün adetime 10 gün var ben yumurtlama günüm geçti diye düşünürken bahsedilen uzayan akıntıyı gördüm camasırımda... sizce yumurtluyor olabilirmiyim ben geçmiştir diye bakıyordum şaşırdım... başka türlü bir akıntı uzamazmı..

gecmistir diye düsünme, akinti yumurtladigina isaret eder genellde. benim arkadasim adetine bir hafta kala iliskiye girip hamile kaldi, 4 aylik kizi var simdi :) pes etmek yok, suan yumurtluyor olabilirsin, calis calis bacim

gecmistir diye düsünme, akinti yumurtladigina isaret eder genellde. benim arkadasim adetine bir hafta kala iliskiye girip hamile kaldi, 4 aylik kizi var simdi :) pes etmek yok, suan yumurtluyor olabilirsin, calis calis bacim

arkadaslar soru sordum ama cvp bekliyorum buraya da yazayim. adetim dun ya da bugun de olabilirdi. kasik agrim belirtim cok da yok simdi tuvalllet acik sulu kahverengi ve az kan pihti gibi ama rengi de cok acik akinti geldi. bu neye isaret bilgi ve deneyimlerinize ihtiyacim var..

kızlar kızlaarrrr günaydııınnnnnnn :16:canlarımmm özledim sizi bide diğer tarafa günaydın diyip geliyorum :16:

kızlar kimse yokmu? benim kırmızılar erkenci sabah bi uyandım kahverengi bi kan gelmiş 2 damla anca ped koydum şimdi bi çorba kaşığı kadar var ama kahverengi bilmiyom erkenden geldi kırmızılar 26 ocakta olmam lazımdı

Rabbim hepimize bebişler verir inşallah 2012 yılı uğurlu gelir
Bende geçen sene nisan ayında dış gebelik geçirdim o kadar zor günler geçirdimki, ben düşük yaptıktan sonra tüm arkadaşlarım sanki bana inat hamile kaldılar alakası yok ama psikolojim o kadar bozulduki, çevremde sürekli hamilelik muhabbeti bebek muhabbeti,
suçlu kimse değildi, ne ben, ne eşim nede çevrem ama işte, eşim düşükten sonra çocuk istemedi, biraz toparlanayım felan diye, çok şükür o zor zamanları atlattık, şimdi eşimde istiyo bebişi bakalım Rabbim ne zaman kısmet edeek, dilerim ki Allah bebiş isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar verir,kimimizin kucağında pembeler, kimimizin kucağında maviler, Allahım hayali bile o kadar güzelki...

Rabbim hepimize bebişler verir inşallah 2012 yılı uğurlu gelir
Bende geçen sene nisan ayında dış gebelik geçirdim o kadar zor günler geçirdimki, ben düşük yaptıktan sonra tüm arkadaşlarım sanki bana inat hamile kaldılar alakası yok ama psikolojim o kadar bozulduki, çevremde sürekli hamilelik muhabbeti bebek muhabbeti,
suçlu kimse değildi, ne ben, ne eşim nede çevrem ama işte, eşim düşükten sonra çocuk istemedi, biraz toparlanayım felan diye, çok şükür o zor zamanları atlattık, şimdi eşimde istiyo bebişi bakalım Rabbim ne zaman kısmet edeek, dilerim ki Allah bebiş isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar verir,kimimizin kucağında pembeler, kimimizin kucağında maviler, Allahım hayali bile o kadar güzelki...

allah en kısa zamanda nasip etsin cnm... hayırlısıyla bebişini al kucağına...

allah en kısa zamanda nasip etsin cnm... hayırlısıyla bebişini al kucağına...

Teşekkür ederim inşallah o kadar çok istiyorumkii anne olmayı, akşam yatakta uzanmış televizoyn seyrediyordum eşimde uyuyordu öyle masum öyle güzel uyuyordu ki aşkm, sonra uyandı bana bakarken içimden bişeyler koptu bebeğiminde bana böyle aşkla sevgiyle bakacağını hayal etttim acaba görecekmiyim o günleri,

Back