hahah aynen valla..zaten oldum olası cok konusmayı seven biri olamadım.Bana hep dinlemek yada yazmak daha cazip gelirdi.Belki ondandır 12 yaslarımdan itibaren ünv yıllarımda bile günlük tutuşum..
ayhh benmde eltimgilleroradaydı ama hiç gülmedik nedense
benm yıldızım barısmadı,ilk nişanlılık zamanlarında sevmedgim hareketleri olmustu..
ne kötüyüm ya..hiç unutamıyorum..insanlardan çabuk soguyorum ama yinede
Allah var yarın günü varmıs arkadaslarıyla benide çagırdı
alışırsınız cnm zamanla öle oluyo inanki aa ben konuşkanımdır severim yani ama geveze boşboğaz değil muhappet severim
inşallah alısırız..1tane eltim var ne görümce ne bişe..
biliyosun buraya da gelin geldim.. ama ben yinede yarın gitmemeye karar verdim..
sizlerle kalmayı tercih ederim:))
benm eşimde bugün izne çıktı 15 gün evde ama hiç etkilemez beni..
bu arada çok hoşsun geveze ve boşbogazlık baska bir seydir konuskanlık baska tabi canm.
bende dengimi buldum mu çok konusurum hatta geveze de diyebiliriz
hımmm 15 gun he değerlendirmek lazım
aboowwwww ben hiç böyle düşünmemiştim
canmda hiç istemior ama
kızlar bugün adetime 10 gün var ben yumurtlama günüm geçti diye düşünürken bahsedilen uzayan akıntıyı gördüm camasırımda... sizce yumurtluyor olabilirmiyim ben geçmiştir diye bakıyordum şaşırdım... başka türlü bir akıntı uzamazmı..
gecmistir diye düsünme, akinti yumurtladigina isaret eder genellde. benim arkadasim adetine bir hafta kala iliskiye girip hamile kaldi, 4 aylik kizi var simdi :) pes etmek yok, suan yumurtluyor olabilirsin, calis calis bacim
kızlar kızlaarrrr günaydııınnnnnnncanlarımmm özledim sizi bide diğer tarafa günaydın diyip geliyorum
kızlarr selam
gebelik oncesinde folikasit için ne ve nekadar kullanıyoruz bilgi verebilirmisiniz lutfen
Rabbim hepimize bebişler verir inşallah 2012 yılı uğurlu gelir
Bende geçen sene nisan ayında dış gebelik geçirdim o kadar zor günler geçirdimki, ben düşük yaptıktan sonra tüm arkadaşlarım sanki bana inat hamile kaldılar alakası yok ama psikolojim o kadar bozulduki, çevremde sürekli hamilelik muhabbeti bebek muhabbeti,
suçlu kimse değildi, ne ben, ne eşim nede çevrem ama işte, eşim düşükten sonra çocuk istemedi, biraz toparlanayım felan diye, çok şükür o zor zamanları atlattık, şimdi eşimde istiyo bebişi bakalım Rabbim ne zaman kısmet edeek, dilerim ki Allah bebiş isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar verir,kimimizin kucağında pembeler, kimimizin kucağında maviler, Allahım hayali bile o kadar güzelki...
allah en kısa zamanda nasip etsin cnm... hayırlısıyla bebişini al kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?