Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne dıyorsun sen yaaaaaaaaaaaaa :) saka falan mı neye ınanmıyorsun ben anlamadım aha da kalbım duaracakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

sANA NE DEMİŞTİM BAKKKK OLEY OLEY OLEY OLEY BAK DERDİMİ UNUTTUM

ya kızlar çizgi çok silik bugün yumurtlamadan sonraki 10. günüm ve biraz erken sanırım ondan mı yoksa ben hala inanamıyorummm silikte olsa var diyolar ama 2 gün sonra tekrarlıcam testi

benim de yine çıktı çizgi,az önce yaptım eklicektim ama beceremiyorum.

canım silikte olsa görmüşsün testin markası ne resmini koysana bakalım ?
kız oflu musun sen ?

kuzum benimki bundan biraz daha silik ama yine de belli oluyorr
kız 3 aydır duruyo ondan dolayı belırgın gorunuyor küflenmek uzere test

benim de yine çıktı çizgi,az önce yaptım eklicektim ama beceremiyorum.
hayatım msnverım sana bana odan at ıstersen resmı ben koyayım

resmini nasıl koyacam buraya çizgi çok silik resimde az belli oluyo

albumune ekle abla * olmaz muı

inanmak yolun yarısı bebegim..
inanıyorum bizimde olacak..arada umutsuzlığa kapılıyorum ama olsun okadar..
Allah ım büyük bizim kucagımızı boş bırakmayacak..
ya kızlar çizgi çok silik bugün yumurtlamadan sonraki 10. günüm ve biraz erken sanırım ondan mı yoksa ben hala inanamıyorummm silikte olsa var diyolar ama 2 gün sonra tekrarlıcam testi

ahhh çok heyecanlandırıyorsun beni..İnsallah hamişsindir..topicimizin ilk hamişi

kizlar su olan bitenin ve yapilanlarin ne yeri vardi ne de geregi.. ve gercekten de hiiic hos degil.. isteyen istedigi topigi acar ama biraktigi yere de gidip hadi buraya gelin demeniz hic güzel bi davranis degil.. cogul konusuyorum cünkü kimseyi direk olarak tek olarak suclamiyorum.. yani güzel bi topik kurduk derken olanlara bak.. cok ayip cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…