ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne dıyorsun sen yaaaaaaaaaaaaa :) saka falan mı neye ınanmıyorsun ben anlamadım aha da kalbım duaracakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkslm kızlarrr ben geldim adetime 3 gün kala test yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördümm ama hala inanamıyorummm
slm kızlarrr ben geldim adetime 3 gün kala test yaptım ve silik ikinci çizgiyi gördümm ama hala inanamıyorummm
ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne dıyorsun sen yaaaaaaaaaaaaa :) saka falan mı neye ınanmıyorsun ben anlamadım aha da kalbım duaracakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
sANA NE DEMİŞTİM BAKKKK OLEY OLEY OLEY OLEY BAK DERDİMİ UNUTTUM
ya benım aadetıme tam 5 gun vardı test yaptım 3 ay ınce bole cıkmıstııya kızlar çizgi çok silik bugün yumurtlamadan sonraki 10. günüm ve biraz erken sanırım ondan mı yoksa ben hala inanamıyorummm silikte olsa var diyolar ama 2 gün sonra tekrarlıcam testi
ya benım aadetıme tam 5 gun vardı test yaptım 3 ay ınce bole cıkmıstıı
canım silikte olsa görmüşsün testin markası ne resmini koysana bakalım ?
benim de yine çıktı çizgi,az önce yaptım eklicektim ama beceremiyorum.
kız oflu musun sen ?canım silikte olsa görmüşsün testin markası ne resmini koysana bakalım ?
kız 3 aydır duruyo ondan dolayı belırgın gorunuyor küflenmek uzere testkuzum benimki bundan biraz daha silik ama yine de belli oluyorr
hayatım msnverım sana bana odan at ıstersen resmı ben koyayımbenim de yine çıktı çizgi,az önce yaptım eklicektim ama beceremiyorum.
resmini nasıl koyacam buraya çizgi çok silik resimde az belli oluyo
tamam askımmm :)çıkıyorum yemek hazırlıycam gelirim akşam kızlar
kızlarr iyi akşamlarr nasılsınızz??
inanmak yolun yarısı bebegim..inşallah göreceğiz canım allahtan umut kesilmezz bende bazen eşimin gözlerinin içine bakıyorum o kada rgüzel bakıyokiii içimden verebilecekmiyim sana bi bebiş diye geçiriyorum ama inan olucak allah büyük her üzüntü sıkıntının ardında hayırlı bi kapı olduğuna çok inanıyorum ben dua et bol bol ben öyle yapıyorum olacak hayatım bizimde allahın izniyle olacak
ya kızlar çizgi çok silik bugün yumurtlamadan sonraki 10. günüm ve biraz erken sanırım ondan mı yoksa ben hala inanamıyorummm silikte olsa var diyolar ama 2 gün sonra tekrarlıcam testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?