yaa alamann da oldukk hahayyy hosbulduk hayatimmm iyi dielim iyi olsun bebegim yaaaa sen nasilsinnnnn bakimmm ...gezip gordugum biyer yok cunki burda heryer kapali:))))))))))))) daha tam goremedim ama heryerin yesillik alan oldugunu biliorumbirde cok cok sakinnn tr deki cocuklarin cigliklari yok burdaa..evimin hanimi olmakk anlatilmaz yasanirr kendi evindesin rahatsin istedigini yapiosunn ananin evindede oleydin amaa bu bambaskaaa
cnm RABBIM mutlulugunu daim etsin ve sizi mucizenizle mujdelesin INSALLAH
canim tebrik ederim darisi bizim basimiza artik AMINN
hahaha ananemın bı sözu varıdr
KOCA KAPISI MEYDAN KAPISI
tebrik ederim arkadasım..Allah ım kucagına amayıda nasip etsin:103:kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
evet canim her sey yolunda gibi bi kaldi bebisin gelmesi bize bi tane spermcik yeter yeterki yolundan sasmasin onun icin hazirlanan yuvasina girsin
Guldurdun kiz beni songul yaaa..zaten su goguslerimi kopartacam yaa hafif kasiniioo kocaman oldu kizzz acio uclarii....off offffff:26::26::26:
hahahaha ee o kadar +18 lere ne yasın garıpler
aminnnn canimm ins. dualarinizi bekliorumm... benimde son 4 gun iste nayami konyami belli olcak:d
yaa alamann da oldukk hahayyy hosbulduk hayatimmm iyi dielim iyi olsun bebegim yaaaa sen nasilsinnnnn bakimmm ...gezip gordugum biyer yok cunki burda heryer kapali:))))))))))))) daha tam goremedim ama heryerin yesillik alan oldugunu biliorumbirde cok cok sakinnn tr deki cocuklarin cigliklari yok burdaa..evimin hanimi olmakk anlatilmaz yasanirr kendi evindesin rahatsin istedigini yapiosunn ananin evindede oleydin amaa bu bambaskaaa
belki bebesin isaretidir hahaha:)) e okadar +18 yaptik ise yarasin yani dö..cüklerr:d:d:d:d:d
tebrik ederim arkadasım..Allah ım kucagına amayıda nasip etsin:103:
inşallah canım senin duacın olucam..Allah ım sana da bi bebiş nasip etsin:111:
ayy desene yilbasi hediyeni bekliyosun canim bence alirsin hediyeni bende yeni yil hediyyesi bekleyenlerdenim
ayy insallahh canim yaaaaaaa cok guzel hediye olur ama kocislere ehuehu:)))beklenmeyen bat kc senin
benım acaıp sızlamıştı söleyım heeeeeeeeee
INSALLAH 9 ay sonratatlim ben cuma asilama olucam daha bisey belli degil
ama daha bugun basladi bole sizlamayaa acimayaa dun de vardi ama bugun daha acayippp ates gibi yanio sankii patlamaya hazir bomba gibi...niyeyse artikin ay insallah vardir ya sadece bu yani bide akintim yok nie acep ki olmasimi normall olmamasimi normall:d:d:d:d birde sadece sol kasigimda agri var arada bole sanci vuruoo okadar..bel agrimm varla yok arasiii cok azicikkk goruslerinizi beklioruzz saygilar sevgiler
ama daha bugun basladi bole sizlamayaa acimayaa dun de vardi ama bugun daha acayippp ates gibi yanio sankii patlamaya hazir bomba gibi...niyeyse artikin ay insallah vardir ya sadece bu yani bide akintim yok nie acep ki olmasimi normall olmamasimi normallbirde sadece sol kasigimda agri var arada bole sanci vuruoo okadar..bel agrimm varla yok arasiii cok azicikkk goruslerinizi beklioruzz saygilar sevgiler
Aaaaaaaaaaa ranana yok nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?