Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

Ooo zaten ben o zamanlar buyuk ıhtımal boyle rahat gıremem nete. Şurda 1 hafta daha burdayım en fazla sonrası malum bebektı gelen gıdendı derken ozluceksınız benı anacım
Dedığın doğru hayat gecıyo elden bışey gelmıyo zaten. O yuzden kendını hayattan soyutlamaman çok guzel

ay bende gıremedım başlarda ne zaman annem gıttı başladım ayıp oluyo bıde senın telden arada kayarsıın n
arada osmana atarsınnn
bugun ben yarenın gösterıye gıttım babası baktı arasa

ben o cizgiyi görememiştim tebrik ederim canım allahım kucagına almayı nasip etsin
INSALLAH 9 ay sonra tatlim ben cuma asilama olucam daha bisey belli degil
tatlım bu ay senin olur inşş ben bu ay ara verdim
ayhhhh elifcik de pek hızlı

keşke seyda da burda olsaydıııııııııııııı

hatta berrincim neden yokkiii..gezmelerdemi acabbaa

hoşgeldin berrinim seni andım az önce
gec geldin bugün

yada biz erkenciydik bilemedi bak şimdi
hoş bulduk canım nasılsın
nette sorun var dı canım komsumdan alıyorum da oda degiştirdiler bende giremedim bi kac saattir
simdilik sorun yok bakalımm

ay çok tatlı ınşalla cnm benım ya
INSALLAH ...
sen bu gece iyi dayandın kuzum...
yarın erken kalkmıcan sanırım
inşallllaahhhhhhh
canim aslinda cok uykucuyum yarin saat 11de gidicem dra daha nasil kalkacagimi bilmiyorum muhtesemi izliyorum
tatlım bu ay senin olur inşş ben bu ay ara verdim

canim INSALLAH, dr mu soyledi ara vermeni? INSALLAH tam da bu sirada beklemedigin anda bebisin sana ceee diye bi supriz yapar AMIN INSALLAH, hos geldin bu arada

kizlar bu aksam istihare namazi kilicam INSALLAH RABBIMDEN hayirlisini istiycem INSALLAH ruyamda da guzel seyler gorurum ALLAHA emanet olun, iyi geceler opdum hepinizi

hoş bulduk canım nasılsın
nette sorun var dı canım komsumdan alıyorum da oda degiştirdiler bende giremedim bi kac saattir
simdilik sorun yok bakalımm
hıımm anladım kuzum...ii bari sorun bitti sen de geldin

vallahi bende iyi sayılırım..aslında bu aksam gariptim farketmişsindir
Bu aydan geçti ama inşallah önümüzde ki ay olurrr bi mucize inşallahh:26::26::26::26::26::26:

canim INSALLAH, dr mu soyledi ara vermeni? INSALLAH tam da bu sirada beklemedigin anda bebisin sana ceee diye bi supriz yapar AMIN INSALLAH, hos geldin bu arada

ay ben sanmıyorum öle süpriz yapacak bi bebek olmıcak benim kii beklemiyorum artık

bu arada bugün doktorumu aradım bi ay daha ara vermek istiyorum dedim tamm dedii
daha iyi olur hem dedii dedim ilşki sırasın da kuruluk var tayj die bi jel söyledi
bu al dedi eczanele baktım bulamadım nette var sipariş ediyorsunn
nasıl yapsam da bilemedimm

hıımm anladım kuzum...ii bari sorun bitti sen de geldin

vallahi bende iyi sayılırım..aslında bu aksam gariptim farketmişsindir

pek sorun bitti demesem iiymiş diger oda da cekiyor sanırım ay nese
evet nedir tatlım sende ki gariplikk

canim hakkinda hayirlisi olsun INSALLAH , bende bu ay burada olmadigi icin turkiyeden preseed jel siparis verdim sanirim onumuzde hafta burda olucak , bu jel sperm dostu diye biliniyor yani spermlerin yumurtaya ulasmasini sagliyor ya senin drun verdiyi jel nasil bisey?
ay ben cikicam diye diye hala burdayim neyse KIB bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…