• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aa desene aras gıbı bı tosuncuk daha gelıyo maşalla annesı
bu sartlarda normal doğum hayal etme kuzum 34 haftada aras 2900 du
37 haftada 3780 oldu senın kızında kg aynı gıdıyo
40 haftaı doldurdugunda 5 e yakın olabılır bızım tahmınler öleydı cnm ay ne guzel tosuncuk

canım aslına bakarsan bu kiloyla bizde (2 annem ve ben) normal doğum zor diyoruz ama dr ısrarla normal diyo anlamadım ki :26::26::26:

Delyam dr agıdıcektın ne yaptın cnm
cnm gittim yumis 14 mm olmus 3 gun daha menogon verdi yarin yine gidicem her halde yarin catlatma iynesi yapmami soyler cuma
da asilama olur her halde :18::18::18:

eeee hayatta böle deilmi şekerim bir varız bir yok:24::24:

ay cokmu felsefik konustum nedir,hiçde beceremem öle şeyleri:53::51:
valla oyle oldu biraz :9::9::9: tatlim ne tur istersen konus ben seni her
turlu begenirim:27::27::27:

cnm gittim yumis 14 mm olmus 3 gun daha menogon verdi yarin yine gidicem her halde yarin catlatma iynesi yapmami soyler cuma
da asilama olur her halde :18::18::18:

valla oyle oldu biraz :9::9::9: tatlim ne tur istersen konus ben seni her
turlu begenirim:27::27::27:

aaa cıddımısın o zaman herşy yolunda he ne kadar guzel adı bakalım

kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu :16:

Alamanyalııı sinem gelmişşşşşşşşşşşşşşşş..hoşgeldin bebişimmmmm nasılsın yedigin içtigin senin olsun gezip gördüklerini anlat

evinin hanımı olmak nasıl geldi bana onu anlat:17:

yaa alamann da oldukk hahayyy hosbulduk hayatimmm iyi dielim iyi olsun bebegim yaaaa sen nasilsinnnnn bakimmm ...gezip gordugum biyer yok cunki burda heryer kapali:))))))))))))) daha tam goremedim ama heryerin yesillik alan oldugunu biliorum :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:birde cok cok sakinnn tr deki cocuklarin cigliklari yok burdaa..evimin hanimi olmakk anlatilmaz yasanirr kendi evindesin rahatsin istedigini yapiosunn ananin evindede oleydin amaa bu bambaskaaa

kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu :16:

oh cnm benım maşalla dıyelım nazar olmasın
kac cıktı cnm deger
bak kesseyı görunce de yaz tamammı
bıraz bahsetsene cnm bebişi zormu buldun kolaymı buldun hıkayen nedır

hosbulduk cnmmm iyiyim allaha sukurler olsun... evet mtluyum kocisimin yanindaim daha nr olsun:_))))):9::9::9
cnm RABBIM mutlulugunu daim etsin ve sizi mucizenizle mujdelesin INSALLAH

canim tebrik ederim darisi bizim basimiza artik AMINN

Back