Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun
- Konu Sahibi mucizem77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kendi kendime konusuyodum kuzum
çok mu ses yaptım acaba
ehhh azıcıkama baksana yavaş yavaş herkescikleri toplamaya başladın
eeee hayatta böle deilmi şekerim bir varız bir yokaaa canim ne zaman geldiniz ben yazdigimda kimse yoktu
ay cokmu felsefik konustum nedir,hiçde beceremem öle şeyleri
hahaha bırakırlarmı kuzum sana topiği burda kapı gıbı ebe var heeeeeeee
ahahhaha olsunnnn sana kalsada olur yabancıya gitmemiş olur
ehhh azıcıkama baksana yavaş yavaş herkescikleri toplamaya başladın
ozaman bukadar ses yeter
- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
aa desene aras gıbı bı tosuncuk daha gelıyo maşalla annesı
bu sartlarda normal doğum hayal etme kuzum 34 haftada aras 2900 du
37 haftada 3780 oldu senın kızında kg aynı gıdıyo
40 haftaı doldurdugunda 5 e yakın olabılır bızım tahmınler öleydı cnm ay ne guzel tosuncuk
canım aslına bakarsan bu kiloyla bizde (2 annem ve ben) normal doğum zor diyoruz ama dr ısrarla normal diyo anlamadım ki :26::26::26:
cnm gittim yumis 14 mm olmus 3 gun daha menogon verdi yarin yine gidicem her halde yarin catlatma iynesi yapmami soyler cumaDelyam dr agıdıcektın ne yaptın cnm
da asilama olur her halde :18::18::18:
valla oyle oldu biraz tatlim ne tur istersen konus ben seni hereeee hayatta böle deilmi şekerim bir varız bir yok
ay cokmu felsefik konustum nedir,hiçde beceremem öle şeyleri
turlu begenirim
canım aslına bakarsan bu kiloyla bizde (2 annem ve ben) normal doğum zor diyoruz ama dr ısrarla normal diyo anlamadım ki :26::26::26:
aaa ay cıkarmı o cocuk ordan cnm benım
selammmmmmmmm ben geldim hanimlarrr nasilsinizz bakalimmmm
Alamanyalııı sinem gelmişşşşşşşşşşşşşşşş..hoşgeldin bebişimmmmm nasılsın yedigin içtigin senin olsun gezip gördüklerini anlat
evinin hanımı olmak nasıl geldi bana onu anlat
selammmmmmmmm ben geldim hanimlarrr nasilsinizz bakalimmmm
selam canim hos geldin, sen nasilsin fotolardan gordugum kadariyla iyisin MASALLAH
cnm gittim yumis 14 mm olmus 3 gun daha menogon verdi yarin yine gidicem her halde yarin catlatma iynesi yapmami soyler cuma
da asilama olur her halde :18::18::18:
valla oyle oldu biraz tatlim ne tur istersen konus ben seni her
turlu begenirim
aaa cıddımısın o zaman herşy yolunda he ne kadar guzel adı bakalım
selam canim hos geldin, sen nasilsin fotolardan gordugum kadariyla iyisin MASALLAH
hosbulduk cnmmm iyiyim allaha sukurler olsun... evet mtluyum kocisimin yanindaim daha nr olsun:_))))):9
- 5 Nisan 2012
- 1.881
- 0
- 66
aaa ay cıkarmı o cocuk ordan cnm benım
bencede yanii :18::18::18: son ana kadar normal diyecek ben kendimi normale şartlandıracağım adam son anda sezeryana alacak sanırım :26::26: dr uma da güveniyorum aslında ama bu konuda kafam karışıyo
aaa cıddımısın o zaman herşy yolunda he ne kadar guzel adı bakalım
evet canim her sey yolunda gibi bi kaldi bebisin gelmesi bize bi tane spermcik yeter yeterki yolundan sasmasin onun icin hazirlanan yuvasina girsin
valla oyle oldu biraz tatlim ne tur istersen konus ben seni her
turlu begenirim
ayyy bende seni begenirim cicişiimmm:123:
Alamanyalııı sinem gelmişşşşşşşşşşşşşşşş..hoşgeldin bebişimmmmm nasılsın yedigin içtigin senin olsun gezip gördüklerini anlat
evinin hanımı olmak nasıl geldi bana onu anlat
yaa alamann da oldukk hahayyy hosbulduk hayatimmm iyi dielim iyi olsun bebegim yaaaa sen nasilsinnnnn bakimmm ...gezip gordugum biyer yok cunki burda heryer kapali:))))))))))))) daha tam goremedim ama heryerin yesillik alan oldugunu biliorum birde cok cok sakinnn tr deki cocuklarin cigliklari yok burdaa..evimin hanimi olmakk anlatilmaz yasanirr kendi evindesin rahatsin istedigini yapiosunn ananin evindede oleydin amaa bu bambaskaaa
kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
oh cnm benım maşalla dıyelım nazar olmasın
kac cıktı cnm deger
bak kesseyı görunce de yaz tamammı
bıraz bahsetsene cnm bebişi zormu buldun kolaymı buldun hıkayen nedır
cnm RABBIM mutlulugunu daim etsin ve sizi mucizenizle mujdelesin INSALLAHhosbulduk cnmmm iyiyim allaha sukurler olsun... evet mtluyum kocisimin yanindaim daha nr olsun:_))))):9
kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
canim tebrik ederim darisi bizim basimiza artik AMINN