ay hadi insallah canimm allahim isinirast getirsin tatlimm dualarimdasiniz hepiniz..
tesekkurler cnm sizlerde benim dualarimdasiniz emin olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay hadi insallah canimm allahim isinirast getirsin tatlimm dualarimdasiniz hepiniz..
Efendım cıcışş yaa bıraz once gırdım kımse yok dıye gerı çıktım meger herkez burdaymış ma ben gormemişimeliffffffff hanım hu huuuu
Valla yaptı sanırım bende anlamadım defalarca olçtu. Ama gecen hafta gıttığımde konuşmuştuk doktor doğuma yetışdı dıye sanırım o zaman yanlış olçtu. Ugs kagıında 3994 yazıyo doktorda 3600-3800 arasında buyuk ıhtımal dedı. Oda emın olamadı. Ee bı hafta oncesınde 3350 olçunce şok oldu kadın ama o zamanda demıştım yanlış olçtu sanırım dıye. Bakalım cumarteı bıdaha cagırdı gel nst ye gır kalp atışlarına bakalım dedı. Yıne sorun yoksa persembe gıdıcem doğurup gelıcem buyuk ıhtımal sezeryan olucak sanırım yıne attı sezeryanı ortaya bebegı ırı gorunce bende dedım zaten 3800 ıle olsa daha 10 gun var ıne kılo alırsa basıl çıkarcam dıye oda guldu zaten çok zor olur o yuzden sezeryan yaparız duruma gore dedı. İşte boyleKızlar hepınıze merhabalar
elıf anlat bakım bızım cocuk atakmı yaptı bı anda kac gr olmuş
pazartesı akşamı ben unuttum sende bahsetedın kontrolden
ne oldu ne bıttı
Rabbım saglıklı bı şekılde kucagınada almayı nasıp etsın ışallah. Hayırlı olsun bu aradakızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
cnm benım gögus ve kasık sızlama vardı
aynı zamanda akıntı hoc yoktu hatta sıfırdı
ögrendıkten bıkaç gun sonra başladı saygılar sevgıleer
anam bukadr belirtiyi nası hissettin kız
ben varya tüm hayatımdaki belirtileri toplasam bukadar etmez
özledin mi ranana yı kanak songül
efendım cıcışş Yaa bıraz once gırdım kımse yok dıye gerı çıktım meger herkez burdaymış ma ben gormemişim
valla yaptı sanırım bende anlamadım defalarca olçtu. Ama gecen hafta gıttığımde konuşmuştuk doktor doğuma yetışdı dıye sanırım o zaman yanlış olçtu. Ugs kagıında 3994 yazıyo doktorda 3600-3800 arasında buyuk ıhtımal dedı. Oda emın olamadı. Ee bı hafta oncesınde 3350 olçunce şok oldu kadın Ama o zamanda demıştım yanlış olçtu sanırım dıye. Bakalım cumarteı bıdaha cagırdı gel nst ye gır kalp atışlarına bakalım dedı. Yıne sorun yoksa persembe gıdıcem doğurup gelıcem buyuk ıhtımal sezeryan olucak sanırım Yıne attı sezeryanı ortaya bebegı ırı gorunce bende dedım zaten 3800 ıle olsa daha 10 gun var ıne kılo alırsa basıl çıkarcam dıye oda guldu zaten çok zor olur o yuzden sezeryan yaparız duruma gore dedı. Işte boyle
rabbım saglıklı bı şekılde kucagınada almayı nasıp etsın ışallah. Hayırlı olsun bu arada
danke schon diorummm yorumunuzaa : saygilar sevgilerrrr
:78::83::82::102:
Yazdım kız sabırsızElıf yazmadın banaaaaaaaaaaa
Anaa bu gun benmı yavasım sızmı hızlısınız anlamadımayhhhh elifcik de pek hızlı
keşke seyda da burda olsaydıııııııııııııı
hatta berrincim neden yokkiii..gezmelerdemi acabbaa
Aaa çokkkkkk. bende çok uzuldum ama bellı etmıyomooooooooooooooooooooooooo bı arascık daha gelıyo desene maşalla tosunuma benım
elıf sezeryan dedıgıne uzuldum desem ınandırıcı olurmuyumhe
:78::83::82::102:
ben seni her halükarda kıskanırım şekerimne o kıskandın mı bakım
Efendım cıcışş yaa bıraz once gırdım kımse yok dıye gerı çıktım meger herkez burdaymış ma ben gormemişim
Yazdım kız sabırsız
Anaa bu gun benmı yavasım sızmı hızlısınız anlamadım
Aaa çokkkkkk. bende çok uzuldum ama bellı etmıyom
ben seni her halükarda kıskanırım şekerim
ah evetttt beni de görmedinnnn
beni...
beni...
beni beni merini
kız görünmücek gibi de degilim ama hamişligine verıorum:103:
heyyyy dostum ıyımısın
kiz ne yapiyosun sen oyleee
Ayy çok güldüm yaaaben seni her halükarda kıskanırım şekerim
ah evetttt beni de görmedinnnn
beni...
beni...
beni beni merini
kız görünmücek gibi de degilim ama hamişligine verıorum:103:
sıra sırada yazınca sıır yazdın sandım
rananayı arat mıyon bakıyomda
ah saol şekerimmmm o senin güzel bakan gözlerin beni öle görüyor..
yok kız ben anlamam öle şiirden şarkıdan en fazla link veririm açıp dinlersiniz dahaası yok
hatta verdim bile
Nilüfer Olmadi Gitti (2009) - YouTube
kendimi farklı şekillerde ifade edeyim istedim kızlar...
unutmayın en kötü ifade bile ifadesizlikten iidir
napiim kuzum iyiyim gayet..bazı sorunlarım var ama gereksiz onlarda baska zaman anlatırımAyy çok güldüm yaaa
Ee sen ne yapıyon goruşmeyelı ne zamandır yaxısamadık doğru duzgun
hahaha bulaşıcımıdır ne bıde ben deneyım dedım
napiim kuzum iyiyim gayet..bazı sorunlarım var ama gereksiz onlarda baska zaman anlatırım
bugün eşm evdeydi gezmelere gittik markette büyük alısveriş yaptık
26ocakta kuzenimin dügünü var bize adana yolları göründü
yarında onun için gidip bir ayakkabı çanta bakayım fantazik diyorum
öle yada böle hayat gecip gidiyor işte
ahahhha bulaşıcı mıdır yazmısyaa cok güldüm hatta cok sesli güldüm