kendi kendime konusuyodum kuzum
çok mu ses yaptım acaba
eeee hayatta böle deilmi şekerim bir varız bir yokaaa canim ne zaman geldiniz ben yazdigimda kimse yoktu
hahaha bırakırlarmı kuzum sana topiği burda kapı gıbı ebe var heeeeeeee
ehhh azıcıkama baksana yavaş yavaş herkescikleri toplamaya başladın
aa desene aras gıbı bı tosuncuk daha gelıyo maşalla annesı
bu sartlarda normal doğum hayal etme kuzum 34 haftada aras 2900 du
37 haftada 3780 oldu senın kızında kg aynı gıdıyo
40 haftaı doldurdugunda 5 e yakın olabılır bızım tahmınler öleydı cnm ay ne guzel tosuncuk
cnm gittim yumis 14 mm olmus 3 gun daha menogon verdi yarin yine gidicem her halde yarin catlatma iynesi yapmami soyler cumaDelyam dr agıdıcektın ne yaptın cnm
valla oyle oldu birazeeee hayatta böle deilmi şekerim bir varız bir yok
ay cokmu felsefik konustum nedir,hiçde beceremem öle şeyleri
canım aslına bakarsan bu kiloyla bizde (2 annem ve ben) normal doğum zor diyoruz ama dr ısrarla normal diyo anlamadım ki :26::26::26:
selammmmmmmmm ben geldim hanimlarrr nasilsinizz bakalimmmm
selammmmmmmmm ben geldim hanimlarrr nasilsinizz bakalimmmm
cnm gittim yumis 14 mm olmus 3 gun daha menogon verdi yarin yine gidicem her halde yarin catlatma iynesi yapmami soyler cuma
da asilama olur her halde :18::18::18:
valla oyle oldu biraztatlim ne tur istersen konus ben seni her
turlu begenirim
selam canim hos geldin, sen nasilsin fotolardan gordugum kadariyla iyisin MASALLAH
aaa ay cıkarmı o cocuk ordan cnm benım
aaa cıddımısın o zaman herşy yolunda he ne kadar guzel adı bakalım
valla oyle oldu biraztatlim ne tur istersen konus ben seni her
turlu begenirim
Alamanyalııı sinem gelmişşşşşşşşşşşşşşşş..hoşgeldin bebişimmmmm nasılsın yedigin içtigin senin olsun gezip gördüklerini anlat
evinin hanımı olmak nasıl geldi bana onu anlat
kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
cnm RABBIM mutlulugunu daim etsin ve sizi mucizenizle mujdelesin INSALLAHhosbulduk cnmmm iyiyim allaha sukurler olsun... evet mtluyum kocisimin yanindaim daha nr olsun:_))))):9
kızlaaar hani buradan resimle sormuştum ya sizlere 2. çizgiyi görüyormusunuz diye işte o belli belirsiz çizgi benim bebeğimmiş :) HAMİLEYİMMMM :) kan tahliliyle kesinleşti bugün Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?