o da iyiymişşşşşş
de-bi diyince harry potter daki dobi geldi aklıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da iyiymişşşşşş
de-bi diyince harry potter daki dobi geldi aklıma
yollarım kıs yaz adresini yalnız sokaga cıkma yasagım bitsin hemmen yolluyom
adet tarihimden 3 gün önce kan değerim 55.küsür 1 gün sonra 98....doktor iyi dedi bi daha ölçtürmedim.Yaa bu hamileliğimde hiç panik değilim oğluma hamileyken şimdiye kadar2 3 defa dra gitmiştim.valla ne oldu bana bilmiyorum.ama oğlumdan önce 2 düşük yaşadım ondan o kadar pimpirikliydim heralde.Ama bunda kendimi çok iyi hissediyorum inşallah bebikte iyidir ve orda kalır. Canım kaşıntı bende bariz hamilelik belirtisiydi inşallah sende hamilesindir içimede doğmuyor değil haniçok yiyorum çoooooooooook
ayfercimm yalnız değilsinn inan bir sürü insan bekliyor biride benimm bekliyorumda bekliyorummm sürekli bekliyorumm mucizee olacak inşş amaaa
Kızlar benuyuyorum hadi iy i geceler herkese
maşallah topiğim hızına yetişemiyorum.
arkadaşım 1.cocuguna korunurken hamile kaldı.2.çocuğundada karar verdikleri korunmadıkları ay hemen hamile kaldı.millet sıra sıra doğuruyor yaaa.hamile kalıp doğurursam galiba buldumcuk olacağım :)))
Aynen bendde gidiyorum otarafa...
iyi geceler kızlar
Kızlar benuyuyorum hadi iy i geceler herkese
senem ateşin kaç hep merak ederim hamilelerinkini dil alyımdan ama
evet senem hemen ateşini bi ölç biz çok merak ediyoruzzz:44::44::44:
evet canim haklisin... beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir .. sloganimiz olsun bari :)
ay kaçırdık sanki
evet canim haklisin... beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir .. sloganimiz olsun bari :)[/Q
aynen öle valaaa beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrrr....vaktii gelince rabbim nasip edecekk inşşşşş.sen ne zamandır bekliosun canım bebişi