• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayfercimm yalnız değilsinn inan bir sürü insan bekliyor biride benimm bekliyorumda bekliyorummm sürekli bekliyorumm mucizee olacak inşş amaaa

Aslında o markayı ben de öyle elimde bulunsun diye almıştım tahmin etmezdim erkenden sonuç verecegini..
heryerde bulabilirsin canm bi arkadas medicalden aldıgını söylemişti aynı markayı ucuz birsey her yerde vardır :1: :1:

adet tarihimden 3 gün önce kan değerim 55.küsür 1 gün sonra 98....doktor iyi dedi bi daha ölçtürmedim.Yaa bu hamileliğimde hiç panik değilim oğluma hamileyken şimdiye kadar2 3 defa dra gitmiştim.valla ne oldu bana bilmiyorum.ama oğlumdan önce 2 düşük yaşadım ondan o kadar pimpirikliydim heralde.Ama bunda kendimi çok iyi hissediyorum inşallah bebikte iyidir ve orda kalır. Canım kaşıntı bende bariz hamilelik belirtisiydi inşallah sende hamilesindir içimede doğmuyor değil hani:56:çok yiyorum çoooooooooook

cnm 1500 de kese gözukuyo bence buyuk ihtimal görursunuz

maşallah topiğim hızına yetişemiyorum.
arkadaşım 1.cocuguna korunurken hamile kaldı.2.çocuğundada karar verdikleri korunmadıkları ay hemen hamile kaldı.millet sıra sıra doğuruyor yaaa.hamile kalıp doğurursam galiba buldumcuk olacağım :)))

ay canım ya keşke hepimizinki bu kadar kolay olsaaa allah aratmasınnn...

evet canim haklisin... beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir .. sloganimiz olsun bari :)[/Q
aynen öle valaaa beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırrrr....vaktii gelince rabbim nasip edecekk inşşşşş.sen ne zamandır bekliosun canım bebişi

Back