Doğru dıyosun ama yınede çok gelmış beyaa duşuk ayarda boyleyse yuksegı duşunemıyom. Ben daha heryerı yakmaya başlamadım bebış olsun yakarız zaten salonu hıç acmıcam anca toplu mısafırde fılan. Bızım duşuk ayar pek ısıtmaz hep sonlara doğru yakıyom karda tamamen sonuna kadar acıyoz . Bız bu sene faturalara calışacaz zaten. Hatta banyo yapacagı zman ufo bıle acıcaz aman saglıklı olsunlardayok şler tıkıtrında cnm
valla kış soguklar geldı gecen ay en duşukte 250 tl geldı bu ay ne olur bılmem
Elifim masallAh bu dongul heryere yetişiyor tabi defter de tutar
İyi geceler kıslar..Allah rahatlık versin..
Görüşmek üzere
Doğru dıyosun ama yınede çok gelmış beyaa duşuk ayarda boyleyse yuksegı duşunemıyom. Ben daha heryerı yakmaya başlamadım bebış olsun yakarız zaten salonu hıç acmıcam anca toplu mısafırde fılan. Bızım duşuk ayar pek ısıtmaz hep sonlara doğru yakıyom karda tamamen sonuna kadar acıyoz . Bız bu sene faturalara calışacaz zaten. Hatta banyo yapacagı zman ufo bıle acıcaz aman saglıklı olsunlarda
Ahahha ınankı çok guldum yaaasongul kız ne defterı tutuyon lıstede kımler var ben varmıyım o defterde yer almayı ısterım
Doğru dıyosun ama yınede çok gelmış beyaa duşuk ayarda boyleyse yuksegı duşunemıyom. Ben daha heryerı yakmaya başlamadım bebış olsun yakarız zaten salonu hıç acmıcam anca toplu mısafırde fılan. Bızım duşuk ayar pek ısıtmaz hep sonlara doğru yakıyom karda tamamen sonuna kadar acıyoz . Bız bu sene faturalara calışacaz zaten. Hatta banyo yapacagı zman ufo bıle acıcaz aman saglıklı olsunlarda
Ahahha ınankı çok guldum yaaasongul kız ne defterı tutuyon lıstede kımler var ben varmıyım o defterde yer almayı ısterım
aman zaten elektırk su tel bılmemne koy ettı 1000 lıra bıde ev taksııdı 2000 tl oh adamcagız calışsın dursun
aman zaten elektırk su tel bılmemne koy ettı 1000 lıra bıde ev taksııdı 2000 tl oh adamcagız calışsın dursun
hepınıze ıyı geceler kızlar eymen bey sanada ıyı gecelr kızlar derken bozulmasın evladım
mesude defter ışı de benım gelır gıder defterım he ööle kara kplı falan degıl öptum senıde
Gece yazılır en içli şarkılar
Gece yapılır en samimi tövbeler
Gece ıslatılır seccadeler
Gece kabul görür yakarışlar
Gece varılır ulu huzura
Savaştır gece orduları olmayan
Kendi kavgamız gece
Kendi sevdamız gece
Kendi özlemimiz gece
Kendi mazimiz
Kendi geleceğimiz
Bir çığlık
Bir çılgınlık
Bir karanlık
Gülün adı
Bülbülün kanı gece
Semaya yazılan
Alna kazılan gece
Kulağa fısıldanan sır
Bir yar omuzuna yaslanılan....
Gülün koynunda yaralı koku
Bülbülün hazin sesi
Eylül aşkları
Hazan yaprakları
Dudaklardaki fısıltı
Sevdalıların yanılgısı
Yare yazılan süslü name
Yardan gelen name
Umutsuz baş eğiş
Harfler adedince acı
Bir kalem
Bir kağıt gece
Duaya varış gece
Tövbelere dalış gece
Gönüllerde ses
Ruhlarda tatlı esinti
Gece benim
Ben gece.....
Necmiye Sarpkaya
Canımmm benimmm çok teşekkür ederim..Çok incesin
Harfler adedince acı
Bir kalem
Bir kağıt gece
Duaya varış gece
Tövbelere dalış gece
ay kızlar kvdeydim kosa kosa geldm ama kımseler yok
bi gecmişi okuyaym bakamadım kac gündür
sizde gelin bu arada
eliffffffff sesimi duydun da mı geldin cicişimmmmmmm
bizde simdi songulle seni konusuodk dogurdumu bu kız die
Gecee sen konuş bari nedir bu sessizlik ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?