Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Gece yazılır en içli şarkılar
Gece yapılır en samimi tövbeler
Gece ıslatılır seccadeler
Gece kabul görür yakarışlar
Gece varılır ulu huzura

Savaştır gece orduları olmayan
Kendi kavgamız gece
Kendi sevdamız gece
Kendi özlemimiz gece
Kendi mazimiz
Kendi geleceğimiz

Bir çığlık
Bir çılgınlık
Bir karanlık
Gülün adı
Bülbülün kanı gece

Semaya yazılan
Alna kazılan gece
Kulağa fısıldanan sır
Bir yar omuzuna yaslanılan....
Gülün koynunda yaralı koku
Bülbülün hazin sesi

Eylül aşkları
Hazan yaprakları
Dudaklardaki fısıltı
Sevdalıların yanılgısı
Yare yazılan süslü name
Yardan gelen name
Umutsuz baş eğiş

Harfler adedince acı
Bir kalem
Bir kağıt gece
Duaya varış gece
Tövbelere dalış gece

Gönüllerde ses
Ruhlarda tatlı esinti
Gece benim
Ben gece.....

Necmiye Sarpkaya

yok şler tıkıtrında cnm
valla kış soguklar geldı gecen ay en duşukte 250 tl geldı bu ay ne olur bılmem
Doğru dıyosun ama yınede çok gelmış beyaa duşuk ayarda boyleyse yuksegı duşunemıyom. Ben daha heryerı yakmaya başlamadım bebış olsun yakarız zaten salonu hıç acmıcam anca toplu mısafırde fılan. Bızım duşuk ayar pek ısıtmaz hep sonlara doğru yakıyom karda tamamen sonuna kadar acıyoz . Bız bu sene faturalara calışacaz zaten. Hatta banyo yapacagı zman ufo bıle acıcaz aman saglıklı olsunlarda
Elifim masallAh bu dongul heryere yetişiyor tabi defter de tutar

Ahahha ınankı çok guldum yaaa songul kız ne defterı tutuyon lıstede kımler var ben varmıyım o defterde yer almayı ısterım

haha valla bu ara hep fatura gıderlerı var
cnm bende mısafır yatak odayı yakmıyorum
bu ay duşukte kar etmıyo artık napalım öducez zamlandı cok aslında yokda en duşkte cok tabı
ben de yıkayacagım zaman hemen klımayı calıştırıyorum yoksa tek doğalgaz s-yterlı omuyo yıkarken

Neye güldün kiz bu arada dongul yazlığım ya kusura bakma songulum en iyisi söyle dor tatlım kara defterde miyim yoksa ak defterde miyim

hepınıze ıyı geceler kızlar eymen bey sanada ıyı gecelr kızlar derken bozulmasın evladım
mesude defter ışı de benım gelır gıder defterım he ööle kara kplı falan degıl öptum senıde

aman zaten elektırk su tel bılmemne koy ettı 1000 lıra bıde ev taksııdı 2000 tl oh adamcagız calışsın dursun

hepınıze ıyı geceler kızlar eymen bey sanada ıyı gecelr kızlar derken bozulmasın evladım
mesude defter ışı de benım gelır gıder defterım he ööle kara kplı falan degıl öptum senıde

Haa anladım canim aman bizi giderler bölümüne yazma gelir bölümüne yaz tamam canim hep beraber çıkalım o zaman bende saglık Ocağı'na gidecem erken yatayım gerçi saat 2 olmuş Allah hepimize Rahatlıklar versin bebislerinizi ve sizleri cok öptüm hayırlı geceler

Canımmm benimmm çok teşekkür ederim..Çok incesin

Harfler adedince acı
Bir kalem
Bir kağıt gece
Duaya varış gece
Tövbelere dalış gece

"Ne zaman gökyüzüne bir nefes, bir dua gönderdin de, ardınca ona benzer bir iyilik gelmedi?

ay kızlar kvdeydim kosa kosa geldm ama kımseler yok

bi gecmişi okuyaym bakamadım kac gündür

sizde gelin bu arada

İyi yaptım canim hosgeldin bende bekliyorum ama bu gece cok sessiz herkes nerde eee neler yaptın bakalım kac gündür bu arada gecmis dogum gunün de kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu ve bebişli senelere

eliffffffff sesimi duydun da mı geldin cicişimmmmmmm
bizde simdi songulle seni konusuodk dogurdumu bu kız die

Ayyy ole olmuş sanırım baksana canım yaa kusura bakma msj hakkım bıttı ondan cvb yazamadım sana
Ee bu gun naılsın ıyımısın . Kv ye gıtmışsın sanıım o nasıl ıyılesebıldımı barı
İyi kşamlar kızlarrrr ben geldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…