teşekkr ederim mesude insallah yeni yasım ugurlu gelirİyi yaptım canim hosgeldin bende bekliyorum ama bu gece cok sessiz herkes nerde eee neler yaptın bakalım kac gündür bu arada gecmis dogum gunün de kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu ve bebişli senelere
Ayyy ole olmuş sanırım baksanacanım yaa kusura bakma msj hakkım bıttı ondan cvb yazamadım sana
Ee bu gun naılsın ıyımısın . Kv ye gıtmışsın sanıım o nasıl ıyılesebıldımı barı
İyi kşamlar kızlarrrr ben geldım
teşekkr ederim mesude insallah yeni yasım ugurlu gelir
kaç gündür kosturuyorum bende hayat telaşı işte
anladım kusum.songülde dıor msjlara cevap vermedi kkyada girmedi dogurmus olmasın bu kız
iyiyim canım kv deiyi hatta benden iyi
sen ne alemdesin anlat bakalım?
Sende hosgeldin Elifim iyisindir insallah
Gecee seni Seviyorum canim bu sessizliğinin ardında cok derin Hüzün ve aci var
Seni anlıyorum benim de bu gecezeliğimin ardında başka seyler var... gel orta yolu bulalım giz:)))
Iyıyım allaha şukur sen nasılsın
İyiyim desem yalan olur kötüyüm desem şikayet olur ne bileyim karnım kasıklarım cok ağrıyı elim kolum uyuşuyo iki gündür bulantilarim hafifledi bitecek derken yine başladım bir istifra ettim ki kanaldan su boşanır gibi burnumdan bile geldi genzim sızlıyor cok mü kötüyüm yoksa cok mü şikayet ediyorum yaa
Bence çok kötü değilsin şikayet edıyorsun. Belkı bunu soyledım dıye bana kızacaksın ama burda senın yaşadıklarını yaşamak için ne dualar eden ınsanlar var. Onlara saygından şikayet etmemelısın bence. Yanı içinde bı canlı buyuyo mutlaka bışyler yaşıyacaksın
Kızlar ben yatsam iyi olcak..Benim yaşadığım şehrin yakınlarında 3 günde 2. deprem oldu az önce
gidip kocama sarılıp yatayım korktum
O zman sana kotu haber vereyım halılelık ılerledıkce şıkayetıeın artıcak . Helekı son donemlerde. Ben çok rahat bı hamılelık gecırdım ama son zamanları başka. Mıde bulantısı bıtıyo daha beterı mıde yanmaı başlıyo. Mıde asıdı oyle bı yakıyo kı bırak mıdeyı bogazın bıle ysnıyoYOk canim niye kızayım cok haklisin ona birşey demiyorum cok şükür Rabb'ime kimseye saygısızlık yapmak istemem ve dualarım onlar için ama bazen çekilecek gibi değil birşey yiyemiyorum herseyden tiksindim yataktan kalkamiyorum 3 gündür saglık Ocağı'na gitmek istiyorum gidemiyorum şikayet etmiyorum icinde büyüyen mucizeye ve verene sonsuz saygım var onun canı sagolsun diyorum ama biran önce de geçmesini istiyorum iste sende beni yanlış anlama bana yardım edecek kimse yok ki esın bazen anlayişli oluyo bazen anlamiyo naz yapıyorsun diyo kim böyle birşey için naz yapar ki
ıyı geceler canım bende yatıyorum zaten.Kızlar ben yatsam iyi olcak..Benim yaşadığım şehrin yakınlarında 3 günde 2. deprem oldu az önce
gidip kocama sarılıp yatayım korktum
O zman sana kotu haber vereyım halılelık ılerledıkce şıkayetıeın artıcak . Helekı son donemlerde. Ben çok rahat bı hamılelık gecırdım ama son zamanları başka. Mıde bulantısı bıtıyo daha beterı mıde yanmaı başlıyo. Mıde asıdı oyle bı yakıyo kı bırak mıdeyı bogazın bıle ysnıyoson haftadayım ve koltuktan bıle kalkamıyorum desem ylan olmaz. Çorabımı bıle ıyemıyom her an sancı cekıyorun. Bıde ustune korku acaba doğummu başlıyo dıye dha sayayım mı ıstermısın bu lısteyı oyle bı uzatırım kı sen bıle sasırırsın. O yuzden her halukarda halıne sukret bence.
ıyı geceler canım bende yatıyorum zaten.
Hee oda msj yolladı onada cvb yazamadım. Sonra kk ya gırdım o aktıf değildi daha doğrusu kımse yoktu bende geri çıktım.
Nasıl olayım ıyıyım allaha şukur. Dun son kontolum vardı işte. Ona gıttık bebiş bayagı buyumuş. Doktor yıne sezeryan lafını ortaya attı. Bebegı ırı gorunce. Ugs de bakarken sancı geldı yanı kaılma doktorda hıssedıyonmu kasılıyon dedı evet dedım hıssedıyom dedım ardından nst ye bagladı hıç sancı yok. Gecen ay 20-25 lerdeydı gecen hafta 125 ı bıle gordum dun ise sadece 10 lardaydı hatta 0 ı bıle gordum ve çok şaşırdım. Oktorda vucudun sancıya alışmış dedı. Yanı benımkının gelmeye yıne nıyetı yok sanırım. Tekrardan cumartesı gunu cagırdı kalp atışlarını dınleyelım dedı yıne gelmezse son gun 3 ocakta lırız artık dedı. Tabı ben yanlışlıkl a 2 ocaga randevu aldımgercı çokda onemlı degıl. Bakalım şimdilik hafıf hafıf sancı hıssedıyorum ama zaten vardı onlar. İşte benden haberler boyle
ben pc basında uyuyup kalmısım kızlar...
herkeslerde gitmiş..bende gideyim uykum kaçmadan by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?