Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
İyi yaptım canim hosgeldin bende bekliyorum ama bu gece cok sessiz herkes nerde eee neler yaptın bakalım kac gündür bu arada gecmis dogum gunün de kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu mutlu ve bebişli senelere
teşekkr ederim mesude insallah yeni yasım ugurlu gelir
kaç gündür kosturuyorum bende hayat telaşı işte

anladım kusum.songülde dıor msjlara cevap vermedi kkyada girmedi dogurmus olmasın bu kız

iyiyim canım kv deiyi hatta benden iyi
sen ne alemdesin anlat bakalım?

Gecee seni Seviyorum canim bu sessizliğinin ardında cok derin Hüzün ve aci var
Seni anlıyorum benim de bu gecezeliğimin ardında başka seyler var... gel orta yolu bulalım giz:)))

Hee oda msj yolladı onada cvb yazamadım. Sonra kk ya gırdım o aktıf değildi daha doğrusu kımse yoktu bende geri çıktım.
Nasıl olayım ıyıyım allaha şukur. Dun son kontolum vardı işte. Ona gıttık bebiş bayagı buyumuş. Doktor yıne sezeryan lafını ortaya attı. Bebegı ırı gorunce. Ugs de bakarken sancı geldı yanı kaılma doktorda hıssedıyonmu kasılıyon dedı evet dedım hıssedıyom dedım ardından nst ye bagladı hıç sancı yok. Gecen ay 20-25 lerdeydı gecen hafta 125 ı bıle gordum dun ise sadece 10 lardaydı hatta 0 ı bıle gordum ve çok şaşırdım. Oktorda vucudun sancıya alışmış dedı. Yanı benımkının gelmeye yıne nıyetı yok sanırım. Tekrardan cumartesı gunu cagırdı kalp atışlarını dınleyelım dedı yıne gelmezse son gun 3 ocakta lırız artık dedı. Tabı ben yanlışlıkl a 2 ocaga randevu aldım gercı çokda onemlı degıl. Bakalım şimdilik hafıf hafıf sancı hıssedıyorum ama zaten vardı onlar. İşte benden haberler boyle

Gecee seni Seviyorum canim bu sessizliğinin ardında cok derin Hüzün ve aci var
Seni anlıyorum benim de bu gecezeliğimin ardında başka seyler var... gel orta yolu bulalım giz:)))

teşekkür ederim canım
Ben biraz fazla sessizim canım.. sen iyisin yaa dengeliyoruz birbirimizi

Iyıyım allaha şukur sen nasılsın

İyiyim desem yalan olur kötüyüm desem şikayet olur ne bileyim karnım kasıklarım cok ağrıyı elim kolum uyuşuyo iki gündür bulantilarim hafifledi bitecek derken yine başladım bir istifra ettim ki kanaldan su boşanır gibi burnumdan bile geldi genzim sızlıyor cok mü kötüyüm yoksa cok mü şikayet ediyorum yaa

Bence çok kötü değilsin şikayet edıyorsun. Belkı bunu soyledım dıye bana kızacaksın ama burda senın yaşadıklarını yaşamak için ne dualar eden ınsanlar var. Onlara saygından şikayet etmemelısın bence. Yanı içinde bı canlı buyuyo mutlaka bışyler yaşıyacaksın

YOk canim niye kızayım cok haklisin ona birşey demiyorum cok şükür Rabb'ime kimseye saygısızlık yapmak istemem ve dualarım onlar için ama bazen çekilecek gibi değil birşey yiyemiyorum herseyden tiksindim yataktan kalkamiyorum 3 gündür saglık Ocağı'na gitmek istiyorum gidemiyorum şikayet etmiyorum icinde büyüyen mucizeye ve verene sonsuz saygım var onun canı sagolsun diyorum ama biran önce de geçmesini istiyorum iste sende beni yanlış anlama bana yardım edecek kimse yok ki esın bazen anlayişli oluyo bazen anlamiyo naz yapıyorsun diyo kim böyle birşey için naz yapar ki

Kızlar ben yatsam iyi olcak..Benim yaşadığım şehrin yakınlarında 3 günde 2. deprem oldu az önce
gidip kocama sarılıp yatayım korktum

Kızlar ben yatsam iyi olcak..Benim yaşadığım şehrin yakınlarında 3 günde 2. deprem oldu az önce

Cok gecmis olsun canim hadi ne duruyorsun koş kizz Allah rahatlık versin hayırlı geceler tatlım

O zman sana kotu haber vereyım halılelık ılerledıkce şıkayetıeın artıcak . Helekı son donemlerde. Ben çok rahat bı hamılelık gecırdım ama son zamanları başka. Mıde bulantısı bıtıyo daha beterı mıde yanmaı başlıyo. Mıde asıdı oyle bı yakıyo kı bırak mıdeyı bogazın bıle ysnıyo son haftadayım ve koltuktan bıle kalkamıyorum desem ylan olmaz. Çorabımı bıle ıyemıyom her an sancı cekıyorun. Bıde ustune korku acaba doğummu başlıyo dıye dha sayayım mı ıstermısın bu lısteyı oyle bı uzatırım kı sen bıle sasırırsın. O yuzden her halukarda halıne sukret bence.

ıyı geceler canım bende yatıyorum zaten.

Canim benim haklısında ben isyan etmiyorum ki zaten sen nasılsın diye sordun bende söyledim bunların hepsini yadıyorum inan ama bulanti ve kusma beni daha cok yıpratıyor onu anlatmak istemiştim Rabbim kimseye yaşatmasın fiyorum ben bebeğimden şikayet etmiyorum ki onu bana layık gören Rabbime ben hergün dukrediyorum ki benim gibi aciz ve mucrim bir kula bu hediyeyi bahsettigi için ben nacizane yaşadığımı söyledim isyan şikayet ne haddimize ki Hamdolsun Rabbime yaşadığım hiçbirşeyden dolayı şikayet etmiyorum neyse canim kusur bakma sana öyle aksettirdimse kafanı sisirdim Rabbim yardimcin olsun Kolay doğumlar nasip etsin

Birde elifim dikkat edersen ne iyiyim nese kötüyüm dedim iyiyim dersem yakan olur kötüyüm dersem de şikayet gibi olur dedim ve yaşadıklarımı söyledim zaten herseyin bilincindeyim anne olmak kolay değil bunu herkesten cok ben bilirim o zor günleri göze alarak istedim zaten Rabb'inde bahsetti ben herkese dua ediyorum Rabbim kimseye Aratmasın diye inşallah dualarımız kabul olur

GÜNAHLARA KEFARETTİR GÖNÜLDEKİ KEDER
*NİYETLER HALİS OLUNCA AMELLER OLMAZ HEDER
*BİRAZ DAHA SABREYLE NELER GÖRECEKSİN NELER
*MEVLAM İHMAL DEĞİL İMTİHAN EDER

Aff Allahın aff kaldık mı yine başbaşa
Herkes terk etsede sen terketme herkes Hakir görsede sen kapından Kovma YaRabbi kime gideyim sen Variken YaRabb kime el acayım sen var iken ya rabb.. Beni zelim ve mahzun eyleme amin...

hayırlısı olsun canım..ama sezeryndan kurtulamıcaksın gibi bebek iri,anne minyon
ne kadar kilo aldımda desen zayıfsındır sen..

bu güzel olayı basarıyla tamamladın şimdi bebegini kucagına alma zamanı

'Beni bensiz birak beni sensiz birakma Ya Rab..
kalbime yoldaş eyle merhametini..'Ya Rabbi

Seni tarif etmektedir bütün güzel isimler
Sen güzel isimlerini aşikar etmezsen ruhum karanlıkta kalır.
Esma'ül hünsana şahit yaz beni...

Allah!
Sensin Allah, sanadır kulluğum..
Sendedir çarem
Seninledir varlığım
Seni arar ruhum
Seni anar kalbim
Başkasına değil sana muhtacım
Başkasını değil seni çağırırım
Başkası yaratılmıştır sen yaratansın
Başkası devamsızdır
Sen daimsin ve daim eyleyensin
Başkaları muhtaçtır
Sen ihtiyaçsızsın ve ihtiyaçları görensin
Başka ilah yok sen Allah'sın
Sen ki eşi benzeri olmayansın
Sen ki bütün eksiksiz sıfatların sahibisin
Cemaline çevir yüzümü başkasına rağbet ettirme kalbimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…