• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
valla canim yaaaa yorulunca bana da fazla takilamiyor :9::9::9: ben de size geliyorum ya da evle ilgileniyorum kafami dinliyorum cok haklisin...

Hayırlı olsun canim kazasiz belasiz iyi günlerde kullanırsın inşallah

Kizlar bu arada mucizem ve Meryem'den ses yok nerelerdeler acaba merak ettim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kizlar ben size demedim dimiiiiiiiiiiiiiiiii ben aldim EHLiYETiMi !!!!!

:52::52::52::52::66::66::66::66::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::65::65::65::65::65::65::65:

hem de mayalarin kiyamet gününde aldim... cok sükür atlattim onu da cok stres yapiodum cünkü... darisi bekleyen arkadaslarin basina

oooooooooooo cnm supermış
helekı oranın şartlarında ehlıyet almak cokta kolay olmasa gerek hadı bkalım
önce benzıncıye sonra dönercıye

Ya kiyamam cok gecmis olsun canim ya cok şükür hayata inat iyiyim sende iyi ol her ne keyfini kaçırdı ise inşallah düzelir hersey guzel olur az cok tahmin ediyorum Rabbim gönlünde hayırlısını versin

Teşekkürler tatlım..
İyi olmaya çalışıyorum..Güçlü olmak zorundayım..Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah:16:

oooooooooooo cnm supermış
helekı oranın şartlarında ehlıyet almak cokta kolay olmasa gerek hadı bkalım
önce benzıncıye sonra dönercıye

heheheee canim benim aynen öyle :9: ama malum ev isleri de var, iki gün sonra her yer acilir yeniden.. o zaman acisini cikaririm :9: evet burda ehliyet almak hem pakali hem de zor :50: o sinavi yapan adami gördü mü zaten diyosun tamam ya birakip gideyim ben :26: ayyy neyse bosver, o günü hatirlamak bile istemiyorum yoksa oturur aglarim, allah sükür aldim ya tamamdir :16:

iyi geceler canim :16:

bebis bi gelsin uygun zamanda hemen basla cnaim, baslamayinca bitmiyo bu is.. ben de hep söyle böyle derken erteleyip durdum.. cok sükür bitti.. simdi gözüm disari düsüyo ama her yer kapali malum... send e al bebeginle birlikte basbasa gezersiniz :16::16::16:

Ayy canım aslında çok degışık bu durum ama ehlıyete yanı araba kullanmaya karşı hıççç hevesım meragım yok. Zaten arabamızda yok :1:kpnın arabası var kapıda dıye araba almadık. Kendı arabamızı almadan da ehlıyet almak sacma gelıyo bana:37: cuzdan da durduktan sonra ne yapayım ehlıyetı işe yarasın dımı ama gunlere gıdeyım barı:1:

Ayy canım aslında çok degışık bu durum ama ehlıyete yanı araba kullanmaya karşı hıççç hevesım meragım yok. Zaten arabamızda yok :1:kpnın arabası var kapıda dıye araba almadık. Kendı arabamızı almadan da ehlıyet almak sacma gelıyo bana:37: cuzdan da durduktan sonra ne yapayım ehlıyetı işe yarasın dımı ama gunlere gıdeyım barı:1:

anliyorum canim, evet o konuda haklisin, burda ehliyet lüks degil ihtiyac, o yüzden almak gerekiyo, 17 yasinda baslatiyolar aileler cocuklarini.. mecburen yani yapilmali.. ama benim de hep hevesim vardi :31: hanüz tek basima oturmadim direksiyona ama bakalim :1:

mucızemın eşi evde
meryemde esıyle dışarı cııkacaktı gelmedı sanrım

İyi hadi yabancı ellerde degillermis onları önce Allah'a sonra kocalarına sonrada jinekoloklarina emanet ediyorum ve hayırlı guzel bebişleri olması temennisinde bulunuyorum

Teşekkürler tatlım..
İyi olmaya çalışıyorum..Güçlü olmak zorundayım..Amin inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah:16:

Amin inşallah canim rica ederim tabi ya biz kadınlar dayanıklı ve güçlü varliklariz durmak yok yola devam
Her yeni gün yeni umudunuz olsun insallah

O yüzden cok alinga ve hassasim kusura bakmayın hayat cok acımasız herseyi yaşayarak öğretiyor kimseye kırgın değilim esım ailem dolayısı ile beni bazen cok üzüyor hep nisanliyken yaşadıklarımızı söyleniyor ama normalde iyiyiz cok şükür ama herkesin yeri ayrı kimse kimsenin yerini dolduranda hayatta cok merhametli vefalar olmayacaksın esım bugün dahi diyor merhamet edersen merhamet edilecek hale gelirsin ama elimde değil fıtratım o kalp kırıklıklarım var sadece kimseye küsmedim

cnm ya kıyamameskı konuları acmayın eşinle hıc yoksa sonu gelmez
sen eşinle bebegın dışında kımseyı duşunme cnm

Bu telefona iyice gicik oldum hiç sarz tutmuyor afedersiniz kıçından sarz aleti çıkmıyor güya da iPhone olacak

anliyorum canim, evet o konuda haklisin, burda ehliyet lüks degil ihtiyac, o yüzden almak gerekiyo, 17 yasinda baslatiyolar aileler cocuklarini.. mecburen yani yapilmali.. ama benim de hep hevesim vardi :31: hanüz tek basima oturmadim direksiyona ama bakalim :1:

Aman canım kapıda araba varsa hiç korkma tabı şu kar kıyamet bı gecsın ondan sonra :1: ne olur ne olmaz gerçi orda kar varmı bılmıyom ama sınemın durdugu yerde varya orda da varır gıbı geldı:1: burda hersey kolay bılıyorsun ver 1000 tl yı al ehlıyetı gıbı bışey oldu artık :1: o yuzden gerek duymuyom sanırım araba alsın ehlıyet kolay iş dıyom hep eşime o çok ısrarcı ehlıyet almam konusunda bı şu hamılelıkte sustu :1:

Bu telefona iyice gicik oldum hiç sarz tutmuyor afedersiniz kıçından sarz aleti çıkmıyor güya da iPhone olacak

Yenı surumunu yukle ondan oluyo benımkınıde her gun sarj etmem gerekıyordu kıı doğru duzgun konuşmuyordum yenı surumu yukledım şimdi 3 gun gıdıyo ve daha fazla konuşuyorum hatta nete fılan gırıyom buna ragmen

cnm ya kıyamameskı konuları acmayın eşinle hıc yoksa sonu gelmez
sen eşinle bebegın dışında kımseyı duşunme cnm

Bu ara öyle yapıyorum sitresli mutsuz bı gebelik yasamak istemiyorum çünkü benim ruh Halim nasılsa dolaylı olarak bebeğime de yansıyor o yüzden sadece bebeğimi düşünüyorum uzak duruyorum cok şükür saglıgımız var şükredecek cok seyimiz var olumsuzlukların olabildiği gibi olumlu seylerde var teşekkür ederim canim kafanı düşürmedim umarım dinlediğin ve önem verdigin için cok sagol Allah razı olsun Rabbim evlatlarına hayırlı sağlıklı bir ömür verdin ve sizide baslarından eksik etmesin

ANASİZ COCUĞUN GÜNEŞİ DOĞMAZ....

Back