• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Aman canım kapıda araba varsa hiç korkma tabı şu kar kıyamet bı gecsın ondan sonra :1: ne olur ne olmaz gerçi orda kar varmı bılmıyom ama sınemın durdugu yerde varya orda da varır gıbı geldı:1: burda hersey kolay bılıyorsun ver 1000 tl yı al ehlıyetı gıbı bışey oldu artık :1: o yuzden gerek duymuyom sanırım araba alsın ehlıyet kolay iş dıyom hep eşime o çok ısrarcı ehlıyet almam konusunda bı şu hamılelıkte sustu :1:

dogru diyosun canim, araba olduktan sonra tenha yerlerde kocan da ögretir sana.. evet trde almasi kolay, ama bazilari soför degil kasap sanki :50::50: amane dikkat et, gec olsun da güc olmasin, dedigin gibi, araba olsun önce.. burda kar yagdi kalkti yagmur yagiyo, belki de kar yagmistir disaridan hic haberim yok cünkü :9::9:

Bu telefona iyice gicik oldum hiç sarz tutmuyor afedersiniz kıçından sarz aleti çıkmıyor güya da iPhone olacak

esimin telefonu da öyle cnaim, ben de istiodum ama onu almam diyo samsung alcakmis bana.. gerci bizden gecti artik son moda telefonlari takip etmek :9::9::9:

hepinize iyi geceler canlarim :16::16::16: ben kacayim yarin yine gelirim, artik bu aralar burdayim, öpüyorum hepinizi, tabi dogmus, dogmamis, dogmak üzere olan bebislerinizi de :10::10::10::10::10:

Eee napalım başka gidecek bı yer yokmuşki :1:
anam bısmıllah gideli daha 10 gun oldu sen memleketım demeye başladın daha mısafır sayılırsın

Amann çalışsın o zaman sende evde uzat ayaklarını keyf yap

Bız ıyıyız allaha şukur yanı ben ıyıyım sen nasılsın :1:

Saol canım bende iyiyim :)

Küs değiliz ama soğukluk var abimize ve Ankara'daki ablamla bir problemim yok ama iki ablamla nisanliyken olaylar oldu cok uzun yazmayız anlatamam ana özetleyeyim kısacası annem yok babamin ise kendine bile Hayri yok biz 5 kardes izmire taşındık aynı evde yasıyordum iki Abi'm bir ablam ikiz kardesim ve ben herkes çalışıyordu ben evde onların hizmetini yapıyordum ablam esinden ayrıldı iki tane de oğlu vardı ve cocuklarına bakıyordum ama ablanı ne yaptimsa memnun edemiyordum pekte anlasamiyordum zaten herseyime karışıyordu kendi herseyi yapardı bana yasaklardi duşunun onların uygun gördüğü kişiyle evlenebilirsin ve öylede oldu ben hepsine destek oldum yeğenlerime hep ben baktım ama boşanmamalı hayatı zindan etti bana nişanlımız beni kıskanıyor ben nişanlımız ya gece yorganın altında gizli ya tuvalette kısık sesle konuşabiliyordum yanmız bırakmayı bırak hiç bir yere gidemiyorduk bu sefer nisanlimla aram açılıyor arada kalıyordum tabi kac defa ayrıldık düğün yaklaştı ben muhasebede çalışıyordum ve herseyimi kendim yaptım maddi manevi yanımda kimse yoktu iste düğünde ben iyice sitresli oldum biraz sitem ettim haliyle biraz tartışma yasadık o gündür aramız soğuk iste hayatımı anlatsam roman olur valla

Benimde annem yok canım 5 ay önce vefat etti kanserden.

bende çok zor günler geçirdim bitane abim var benimde bekar üniden yeni mezun oldu iş bakıyo..

Babamda var başımızda çok şükür bizi hiç bırakmadı ben evli olduğm halde desteğini hiç çekmedi üstümden

Allah'ım sana sabır versin Annesizlik çok zor hele el'deyken evliyken yabancıların içindeyken çok daha zor..

bende çok zor günler geçirdim bitane abim var benimde bekar üniden yeni mezun oldu iş bakıyo..

Babamda var başımızda çok şükür bizi hiç bırakmadı ben evli olduğm halde desteğini hiç çekmedi üstümden

Allah'ım sana sabır versin Annesizlik çok zor hele el'deyken evliyken yabancıların içindeyken çok daha zor..

cnm merhaba senı gördugume sevındım yotun uzun zamandır maşala bebışşın doğmasına az kalmış nasıl bebış

dogru diyosun canim, araba olduktan sonra tenha yerlerde kocan da ögretir sana.. evet trde almasi kolay, ama bazilari soför degil kasap sanki :50::50: amane dikkat et, gec olsun da güc olmasin, dedigin gibi, araba olsun önce.. burda kar yagdi kalkti yagmur yagiyo, belki de kar yagmistir disaridan hic haberim yok cünkü :9::9:

esimin telefonu da öyle cnaim, ben de istiodum ama onu almam diyo samsung alcakmis bana.. gerci bizden gecti artik son moda telefonlari takip etmek :9::9::9:[/QUOTE
Oo ne guzel iste canim bizim ki kendini düşünüyor bak daha iyisini alacakmış sana
değmez bence iPhone cok pahalı galaksi daha iyi süper ekranı ya iyi geceler Allah rahatlık versin yine bekleriz öptüm byy

Son düzenleme:

Sagol canı
Sanada Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun basın sagolsun senin ki daha yeniymis ben 11 yaşimdaydim kaybettiğimde 14 yıl oldu Rabbim Sabri'ni verdi tabi ama eksikliği hep var

Back