Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

dogru diyosun canim, araba olduktan sonra tenha yerlerde kocan da ögretir sana.. evet trde almasi kolay, ama bazilari soför degil kasap sanki amane dikkat et, gec olsun da güc olmasin, dedigin gibi, araba olsun önce.. burda kar yagdi kalkti yagmur yagiyo, belki de kar yagmistir disaridan hic haberim yok cünkü

Bu telefona iyice gicik oldum hiç sarz tutmuyor afedersiniz kıçından sarz aleti çıkmıyor güya da iPhone olacak

esimin telefonu da öyle cnaim, ben de istiodum ama onu almam diyo samsung alcakmis bana.. gerci bizden gecti artik son moda telefonlari takip etmek

hepinize iyi geceler canlarim ben kacayim yarin yine gelirim, artik bu aralar burdayim, öpüyorum hepinizi, tabi dogmus, dogmamis, dogmak üzere olan bebislerinizi de

Saol canım bende iyiyim :)

Benimde annem yok canım 5 ay önce vefat etti kanserden.

bende çok zor günler geçirdim bitane abim var benimde bekar üniden yeni mezun oldu iş bakıyo..

Babamda var başımızda çok şükür bizi hiç bırakmadı ben evli olduğm halde desteğini hiç çekmedi üstümden

Allah'ım sana sabır versin Annesizlik çok zor hele el'deyken evliyken yabancıların içindeyken çok daha zor..

cnm merhaba senı gördugume sevındım yotun uzun zamandır maşala bebışşın doğmasına az kalmış nasıl bebış

Son düzenleme:
Valla nasıl yapılıyor bilmiyorum ki sen Biliyo musun songulcum bak bizde var ama bilmiyorum denek bilmek için sahip olmakta yeterli olmuyormuş

Sanırım yenı kullanmaya başladın sanırım ondan da bılmıyo olabılırsın

Son düzenleme:

Sagol canı
Sanada Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun basın sagolsun senin ki daha yeniymis ben 11 yaşimdaydim kaybettiğimde 14 yıl oldu Rabbim Sabri'ni verdi tabi ama eksikliği hep var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…