canim ben sat 20 aralik bat INSALLAH 9 ay sonra )))))
fark edilmeyecek biri degilsin tatlim benim, ben de adet oldum yarin dr gidicem ama adetim her zamanki gibi degil kahverengi akinti gibi neden acaba ictigim ilactan ola bilir mi ki?
hadi hayırlısı:) Başlıycak mısınız aşılamaya canım:26:
canim sen gecenlerde de yazmistin kalbinin kirik oldugunu, bi derdin mi var yoksa??? kalbin neden kirik? ozel degilse:26::26::26:
hayirlisi ile evet canim:18::18::18: INSALLAH RABBIM sonunu hayr eder
yokluğumu farketmişsinya evde durduğum yok biraz yoğunum canım Sen nasılsın var mı farklı bir gelişme Allah
yüzünü güldürsün canım benim
Evet biraz anladım seninki daha cok temenni olmuş Kitap okuyo musun mesude calışmıyosun sanırım nasıl hayat:) Hamilesinde sanırım başka bebiş var mı
Derdimi seviyorum çünkü vereni seviyorum cok şükür ki derdim Rabbimden büyük değil dert değil yaşanmışlıklar diyelim annesiz cocuğun güneşi doğmazmış ilk kalp kırıklığım ondandir birde herseyi yaşayarak öğreten Rabb'ime hamdolsun neyse kizlar kapatalım olumsuzluk yok ama birinin kalbini kirarken dikkat edin belki Allah coşturur belki kalbi kiriktir ve o kalpte Rabbim vardir
Derdimi seviyorum çünkü vereni seviyorum cok şükür ki derdim Rabbimden büyük değil dert değil yaşanmışlıklar diyelim annesiz cocuğun güneşi doğmazmış ilk kalp kırıklığım ondandir birde herseyi yaşayarak öğreten Rabb'ime hamdolsun neyse kizlar kapatalım olumsuzluk yok ama birinin kalbini kirarken dikkat edin belki Allah coşturur belki kalbi kiriktir ve o kalpte Rabbim vardir
Evet çalışmıyorum canim 6 aylık evliyim ilk bebegim Rabbim ömür verirse okumayı yazmayı anlatmayı vede dinlemeyi cok seviyorum
hayırlı haberlerle gel canımYa seni sevinderecek sana hayırlı kılacak ve hayırlı olacak evlatlar versin rabbim
sohbetinz bol olsun nasilsiniz???
bu bi kac gündür giremedim cok yogundum gerci önemlide degil
kimsede merak etmemis zaten beni
rica ederim ama şunda emin olabilirsinAMIN INSALLAH canim cok guzel dualar bunlar tesekkur ederim
sohbetinz bol olsun nasilsiniz???
bu bi kac gündür giremedim cok yogundum gerci önemlide degil
kimsede merak etmemis zaten beni
rica ederim ama şunda emin olabilirsin
İnan kendim kadar istiyorum hamile kalmanı
Bu gül var ya gül Onun mutluluğu beni dahada mutlu etmişti
Çok sevinm,iştim haberine
Artık sende seninkinede çok sevinicem O günşler yakındır inş.
Bende senin gibiydim yeni geldim bende E gel katıl sohbetimize sohbetimiz bol bol bol olsun
derdimi seviyorum Evet bu söz kulaklarıma çok aşina Rabbim göğsüne ferahlık versin Unutma her zorluktan sonra mutlaka ama mutlaka kolaylık vardır Unutma her zorluk aslında iki kolaylık arasındadır
canim guzel dileklerin beni cok mutlu ediyor RABBIM en kisa zamanda senden yana yuzumuzu guldursun INSALLAH AMINNN....
çok yeniymiş Allah hayırlı kılsın Bebeğin evliliğinize bereket ve huzur katsın ayıptır saorması yaş kaç:)
Cok şükür yaa cok Rahmeti bol Rabb'imiz var
Amin canim cok sagol Rabbim sizlerinde yuvasından bebek seslerini eksik etmesin inşallah 25 yaşındayım canim
Bende öyle hem mutlu ediyor hemde ümit veriyor Hani FERDİ TAYFUR DİYOR YA Bakışların bana biraz cesaret versinAnam bu tür müzikleri sevmiyorum ama Bakışlarımız birbirimize cesaret versin İŞTE BU SÖZE KATILIYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?