Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canim sen gecenlerde de yazmistin kalbinin kirik oldugunu, bi derdin mi var yoksa??? kalbin neden kirik? ozel degilse:26::26::26:

Derdimi seviyorum çünkü vereni seviyorum cok şükür ki derdim Rabbimden büyük değil dert değil yaşanmışlıklar diyelim annesiz cocuğun güneşi doğmazmış ilk kalp kırıklığım ondandir birde herseyi yaşayarak öğreten Rabb'ime hamdolsun neyse kizlar kapatalım olumsuzluk yok ama birinin kalbini kirarken dikkat edin belki Allah coşturur belki kalbi kiriktir ve o kalpte Rabbim vardir

Evet çalışmıyorum canim 6 aylık evliyim ilk bebegim Rabbim ömür verirse okumayı yazmayı anlatmayı vede dinlemeyi cok seviyorum

derdimi seviyorum Evet bu söz kulaklarıma çok aşina Rabbim göğsüne ferahlık versin Unutma her zorluktan sonra mutlaka ama mutlaka kolaylık vardır Unutma her zorluk aslında iki kolaylık arasındadır

ahh canim seni anliyorum bende babasiz buyudum RABBIM evlatlarimizi anali babali buyutsun INSALLAH, bende hep dikkat ederim kalp kirmamaya...

Evet çalışmıyorum canim 6 aylık evliyim ilk bebegim Rabbim ömür verirse okumayı yazmayı anlatmayı vede dinlemeyi cok seviyorum

çok yeniymiş Allah hayırlı kılsın Bebeğin evliliğinize bereket ve huzur katsın ayıptır saorması yaş kaç:)

sohbetinz bol olsun nasilsiniz???

bu bi kac gündür giremedim cok yogundum gerci önemlide degil
kimsede merak etmemis zaten beni

AMIN INSALLAH canim cok guzel dualar bunlar tesekkur ederim
rica ederim ama şunda emin olabilirsin
İnan kendim kadar istiyorum hamile kalmanı
Bu gül var ya gül Onun mutluluğu beni dahada mutlu etmişti
Çok sevinm,iştim haberine
Artık sende seninkinede çok sevinicem O günşler yakındır inş.
sohbetinz bol olsun nasilsiniz???

bu bi kac gündür giremedim cok yogundum gerci önemlide degil
kimsede merak etmemis zaten beni

Bende senin gibiydim yeni geldim bende E gel katıl sohbetimize sohbetimiz bol bol bol olsun

canim guzel dileklerin beni cok mutlu ediyor RABBIM en kisa zamanda senden yana yuzumuzu guldursun INSALLAH AMINNN....

derdimi seviyorum Evet bu söz kulaklarıma çok aşina Rabbim göğsüne ferahlık versin Unutma her zorluktan sonra mutlaka ama mutlaka kolaylık vardır Unutma her zorluk aslında iki kolaylık arasındadır

Cok şükür yaa cok Rahmeti bol Rabb'imiz var

canim guzel dileklerin beni cok mutlu ediyor RABBIM en kisa zamanda senden yana yuzumuzu guldursun INSALLAH AMINNN....

Bende öyle hem mutlu ediyor hemde ümit veriyor Hani FERDİ TAYFUR DİYOR YA Bakışların bana biraz cesaret versinAnam bu tür müzikleri sevmiyorum ama Bakışlarımız birbirimize cesaret versin İŞTE BU SÖZE KATILIYORUM

çok yeniymiş Allah hayırlı kılsın Bebeğin evliliğinize bereket ve huzur katsın ayıptır saorması yaş kaç:)

Amin canim cok sagol Rabbim sizlerinde yuvasından bebek seslerini eksik etmesin inşallah 25 yaşındayım canim

yok canim ben yeni degilim. bu topik acilmadan öncede vardim burda bazi arkadaslari önceki topiklerdende tanirim sohbetimizde vardir
sende ne cabuk unuttun beni avatarimdandir. avatarimi degistirdim ondan herhalde taniyamadin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…