ah ne güzel seyler yazmıssın aglatacaksın kız zaten duygusal bir ayu oldumMucizem mdryemim ne oluyor kuzularım ya yüzünüz gülsün herseyim bir vakti zamanı var kolay değil hemde hiç Rabbim inşallah o gunleride gösterir ne geliyorsa hakktandir tefekkür etmek lazım narıda hoş nuruda Rabb size öyle güzel öyle hayırlı evlatlar versin ki bugünlerinizi unuttursun inşallah üzülmenize dayanamıyorum inanın ne denir ne söylenir sizi ne iyi eder bilmiyorum
yanii ne oluyorsa bu siteye oluyor işde
eee nasılsınn
yaaa hayat iştee ne kadar kırılırsan kırıl yeniden yeniden yaşıyosun ben nasıl dayanırım dediğin anda Rabbim sana dayancak gücü veriyo yinee... ahhh ahhh Rabbim ne büyük zor sınavlardan geçtik.. inş bundan sonrası içinde Rabbim yar ve yardımcımız olur canım... güzel şarkıymışş...... bol bol dinlemek lazımm.....aminnnn dinledinmi peki sen
bende msjları okuyo oluyorum sonra cvp yazıcam hopp çıkmışım bende benden kaynaklanıyo sanıyodum bbbbaaaaakkk senn siteye kızdım şimdi.....allh başka dert vermesinnnn..sen al mesajıı yut kuzucukkk..sende ii ol artık önnen bak kzuummm
heee misfir olan sensin demek bende annem bilodu burayı..benm duyguılrıı öğrenmek içn kontrole geldi sandım :))
neşeyle giriş yapon ya kzuuzm enerjin yeto kuşşş...ayy sizde site sorunu bende net sorunu..ben beni htırl dedim şifremide kaydettrdim bura :)))
sürekli aktif olmammızı isto ztn
canım bana üzülme deme yetr...Mucizem mdryemim ne oluyor kuzularım ya yüzünüz gülsün herseyim bir vakti zamanı var kolay değil hemde hiç Rabbim inşallah o gunleride gösterir ne geliyorsa hakktandir tefekkür etmek lazım narıda hoş nuruda Rabb size öyle güzel öyle hayırlı evlatlar versin ki bugünlerinizi unuttursun inşallah üzülmenize dayanamıyorum inanın ne denir ne söylenir sizi ne iyi eder bilmiyorum
aminnn inş Rabbim tez vakitte benim güzel kardeşlerimide nasip edicek bak asıl ozamn bayram yeri olucak burası... iyi diyelim iyi olalım canım malum daha kötü hallerimizide gördük... Rabbim e şükrediyoz... sen ne yaptın nasıl gidiyo dün ben çıkmak zorunda kaldım kocacımın yüzünden benden sonra baya kaynatmışınızz sizin üşüme muhabbetini okurken ben titredim resmen......
küsme bana ne oldu ki kırdım mı seniiii:26:
demek ki Rabbim seni çok seviyo ... senin duaların ı duymak istiyo ...senin Rabbi me olan bu güvencin inancın okadar hoşuma gidiyoki... ne mutlu sana her durumda şükretmeyi biliyosunn...dediğin gibi Rabbim kaldıramıcamız yükler vermesin inş....
he aldım yuttum seydam...ama bazen bogazımda acıor he yutkunmaktanallh başka dert vermesinnnn..sen al mesajıı yut kuzucukkk..sende ii ol artık önnen bak kzuummm
aminnn inş Rabbim tez vakitte benim güzel kardeşlerimide nasip edicek bak asıl ozamn bayram yeri olucak burası... iyi diyelim iyi olalım canım malum daha kötü hallerimizide gördük... Rabbim e şükrediyoz... sen ne yaptın nasıl gidiyo dün ben çıkmak zorunda kaldım kocacımın yüzünden benden sonra baya kaynatmışınızz sizin üşüme muhabbetini okurken ben titredim resmen....
heee misfir olan sensin demek bende annem bilodu burayı..benm duyguılrıı öğrenmek içn kontrole geldi sandım :))
ah ne güzel seyler yazmıssın aglatacaksın kız zaten duygusal bir ayu oldum
eve canım elden bişe gelmıor bazen herseyi biz yapıoruz herseye gücümüz yeter sanıoruz ama öle acizizki yarın ne olacagını kim bilebilirki...
senin duaların bizi iyi eder canım..
iyi diyelim ii olalım kuzum..size gönderdigim sarkıyı dinliorum oh mis
elif gelmiş hoşgelmişş
kuzum senin haberlerini alamadım bugün seydayla gecti gün..
ama senide merak ettim hadi gelde güzel haber ver
canım bana üzülme deme yetr...
üzülmmeek elde değil ama yüzüm asık değil innki..
ben öle tuaf biriyim..acımı kendimle bile paylaşmm..
içimdeki kişi üzülür ben onu teslli ederimm
ben her zman rabbime güvendim..onn beni unutmadığuını beni duyduğunu biliyorum...
bir gn bana da hayırlı sağlıklı evlat vericek.ne zman bilmiyorum ama vericek..olduda vermedimi.. vermezse rabbime sırtmı dönücem haşaa...bu dünyeda vermezse öbr dnyada mükaftlndırr..
ama acım taze..gözmden 3 damla yaş akmasıda çok çok norlmal..
ben burraya kafa dağıtmaya gelidm boşvern benii...eğerdurcksa ztn durr durmazsa keyfi bilir ufaklığın..
öle canım napim rabbmden büyük kim var.rabbm bana yetr.kimse duymazken o duyuyor.kimse kala almazken beni bir tek rabbm alıyor..rabbim dert veripte ne zmn dermn vermmş..
rabbm kimseye kaldıramıcağı yük vermez..benm derdim neki derdi olanların yanında..
meryemm dedi gibi rabbm başka dert vermesin
canım bana üzülme deme yetr...
ben her zman rabbime güvendim..onn beni unutmadığuını beni duyduğunu biliyorum...
bir gn bana da hayırlı sağlıklı evlat vericek.ne zman bilmiyorum ama vericek..olduda vermedimi.. vermezse rabbime sırtmı dönücem haşaa...bu dünyeda vermezse öbr dnyada mükaftlndırr..
ben burraya kafa dağıtmaya gelidm boşvern benii...eğerdurcksa ztn durr durmazsa keyfi bilir ufaklığın..
öle canım napim rabbmden büyük kim var.rabbm bana yetr.kimse duymazken o duyuyor.kimse kala almazken beni bir tek rabbm alıyor..rabbim dert veripte ne zmn dermn vermmş..
rabbm kimseye kaldıramıcağı yük vermez..benm derdim neki derdi olanların yanında..
meryemm dedi gibi rabbm başka dert vermesin[/QUOTE
Tamam canim demem kusura bakma özür dilerim
öle kuzum diyom ya sürekli aktif olmmızı istooyaaa hayat iştee ne kadar kırılırsan kırıl yeniden yeniden yaşıyosun ben nasıl dayanırım dediğin anda Rabbim sana dayancak gücü veriyo yinee... ahhh ahhh Rabbim ne büyük zor sınavlardan geçtik.. inş bundan sonrası içinde Rabbim yar ve yardımcımız olur canım... güzel şarkıymışş...... bol bol dinlemek lazımm.....
bende msjları okuyo oluyorum sonra cvp yazıcam hopp çıkmışım bende benden kaynaklanıyo sanıyodum bbbbaaaaakkk senn siteye kızdım şimdi.....
ay ne oluyor bilemedim yine gittim geldimm
annenme kıs masallah anne benim garip annem acmasını bilemez
hımm seni takip eder bak bölee o zaman
aminnnnnnncanım bana üzülme deme yetr...
meryemm dedi gibi rabbm başka dert vermesin
kız dün bildiğin paparayı yedim yaniiihe aldım yuttum seydam...ama bazen bogazımda acıor he yutkunmaktan
ahaha hiç sorma üşüttük dün gece hep soguklardan konustuk..
sende cok erken gittin kuzu..ah bu kocişler
kız sen bana niye küstün demedin yaaaaay ne oluyor bilemedim yine gittim geldimm
annenme kıs masallah anne benim garip annem acmasını bilemez
hımm seni takip eder bak bölee o zaman
Ben ağladım bile YAV zaten hamileliğin verdigi bir duygusallık var dersemde inanmayın ben oldu bitti duygusal bir ayuyum zaten inan hayat hep imtihan sizin imtihanınız böyle benimki başka yerden kimse dört dörtlük değil inanın ailem oldunuz cok zor günler geçirdim yanımda bir Rabbim vardı ahhh ahhh gene koptum ben neyse daha fazla gitmeden durayım dualarım hep sizinle canı gönülden istiyorum diliyorum Rabb'inden bu aciz kulunun duasını kabul ederse ne ala
Hoş bulduk canım
Ben gıttım işte doktora başlarda herşey yolundaydı bebeğin suyu iyi dedi başını tam dayamamış boyle gıderse doğuma daha var dedı zaten am bu arada biri doğuruyormuş doktor apar topar gıttı doğuma neyse benı nst ye aldılar bende sancı çıktı 125 lerı gordum bıldığım kadarıyla 140 larla doğum oluyomuş. Hemen muayeneye aldı tekrardan alttan baktı bu sefer çatı musaitmiş normal doğum için açılma yok ama rahım ağzı yumuşamış. Herhan herşey olabılır dedı. Eğer bebiş gelmezse pazartesı gunu yıne gel dedı. İşte kasılmaları takıp et 5 dk bır olursa mutlaka gel dedı yanı velasıl heran doğurabılırmışım
gitmiyom kızzz burdayımda niye küstün ahh bi bilsem......sen benim gönlümü almadan nere gidionn
ayy kuzum yaaa ii hbrler bunlar heran tetikte olcan yanii .... ay inş kocacının evde olduğu bi vakit gelirde rahat olur hastaneye gitmnn....Allah büüyk bakalım normal yapıcan bu gişileeHoş bulduk canım
Ben gıttım işte doktora başlarda herşey yolundaydı bebeğin suyu iyi dedi başını tam dayamamış boyle gıderse doğuma daha var dedı zaten am bu arada biri doğuruyormuş doktor apar topar gıttı doğuma neyse benı nst ye aldılar bende sancı çıktı 125 lerı gordum bıldığım kadarıyla 140 larla doğum oluyomuş. Hemen muayeneye aldı tekrardan alttan baktı bu sefer çatı musaitmiş normal doğum için açılma yok ama rahım ağzı yumuşamış. Herhan herşey olabılır dedı. Eğer bebiş gelmezse pazartesı gunu yıne gel dedı. İşte kasılmaları takıp et 5 dk bır olursa mutlaka gel dedı yanı velasıl heran doğurabılırmışım
ayy çok heyecnlı yaaaa....Hoş bulduk canım
ay cnm işte o hiç olmaz ben hoşlşmıyom salya sümklikten..hele krşımdaki hiç ağlamsın benm derdime istemm istemm :)))seni boşvermekmii ben seninle seve seve aglarımm önemli olan senin rahatlamman önce aglamak gerek bunun için
sonra ben seni güldürürümm sen merak etme
yok cnm o kdrda demedim kzuzum..Tamam canim demem kusura bakma özür dilerim
doğum yapmış canım ya başka bi topikte gördüm iyimiş sadece dikiş ağrısı olmuş az ama kucağıma alınca unuttum herşeyi yazmışşşhadi masallah caanımm doguracan bi çırpıda inş heyecandan mı cıktı sancın doguma gideni görünce
beni arkadas normal doguracam die nerdeyse gece gündüz yürüyoduu ay çok heyecanlıydı
2 saat için dee 8 cm acıllmıstıı ben dogum haneye girmiştim hattaahayırlı haberlerin olur inş
bu aradaaa ofluu ne oldu bileniniz var mııcanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?