• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
canim benim yaaa nasil yani ben anlamadim simdi e senin degerlerin iyi cikmisti :26::26::26: fistigim üzülme ama sakin bak ne olacagi belli olmaz ama... kizlarinda dedigi gibi bi mucize olur mucize bebegin geliverir, ki belki de coktan öyledir de haberimiz yoktur.. sakin üzülme ama bak dedigin gibi her sey allahtan...
üzlmüyorum şuan cnm ilk değerim 540 tı 4 gn sonra 743 2 gn sonra 712..cuma gnü tekrr gtcm kuzm işte her şeyn hayırlısı
amin canım hakımızda hayırlısı senin bu kadar güçlü olman cok güsel
sabret inş hersey çok güsel olacak

amn cnm aminn

canım başka bi hastenede versen kan tahlilini iki gün arayla falan.. olmaz mı yada bidaha ne zamn gidiceksin drye....

ne gerek vr kuzum..
kafa bulandırmktan başka bir şey değil cnmmm
cuma gnü gidecem cnm ozman bakcaz işte..karnım ağrımaya başldı ztn kuzum..kafa bulnrımnn alemi yok

ah ben geldim herkesin ısıgı sönmüş gitmişler...
çıktım öle olunca

geri dayanamadım geldim regen gelmiş berrin gelmiş onlarda gitmişler..

şimdi bi lamiş bir de seydam var bakalım onlar beni görcekmi:31:

çıktım öle olunca

Bak ben nası gördüm ama nasılsın meryemim

ne gerek vr kuzum..
kafa bulandırmktan başka bir şey değil cnmmm
cuma gnü gidecem cnm ozman bakcaz işte..karnım ağrımaya başldı ztn kuzum..kafa bulnrımnn alemi yok
anladım kuzum :( hayırlııs diyip beklicez ozamn bakalım cumaya kadar Allah büyük....
çıktım öle olunca

gördüm kuzum gördüm büşra yapmış doğumunu şükürler olsun... onu gördüm yazmışta msj atım hayırlı olsun diyim dedim....oralardaydım yanii... sen nasılsın...

çıktım öle olunca

gördük cnm gördükk..sen bana bakma benm netmden dolyıo böle durumm kuuzm

ben hep burdayım ama bu isga ne oluyor anlamadımm
misafir olarak görmek hosuna gidio sanırım beni:31::31:

gördük cnm gördükk..sen bana bakma benm netmden dolyıo böle durumm kuuzm
zaten görünmücek gibi degilim kuzum:27:
hıı senin netten d:27:olayıdır ama bu sitede artık 2 dk da atıor insanı uyus edıor
gördüm kuzum gördüm büşra yapmış doğumunu şükürler olsun... onu gördüm yazmışta msj atım hayırlı olsun diyim dedim....oralardaydım yanii... sen nasılsın...

oh ii sevindim..darısı sana ve tüm hamişlerimize insallah

sen napıorsun lamişim,nasılsın bakalım

ah bu arada sizlere cok sevdigim bir sarkı önerecegim..

Tanrım Dert Vermesin (Gökhan Tepe) - YouTube

eşim almıs cdyi arabayada koymus ne zaman binsek hemen ayarlayıp bana dinletıor..
sanırım artık üzülme demek istiyor ama sarkıyla ifade edıor konuyu açmamak için..

bende dinleyip gerekli mesajı alıyorum:16:
brncee gizli bi msj olabilir....Allah büyük canım dediğin gibi dermansız dert vermesin ... kaldoramıcamız yükler yüklemesin inş....:34:

anladım kuzum :( hayırlııs diyip beklicez ozamn bakalım cumaya kadar Allah büyük....

evet cnm cuma gnü işte..rabbim daha byk dert vermsin cnm napalımm..yüce rabbm güzelce sınıyor beni..

vallahi bir sen gördün canım...iyi olmaya calısıorum işte ne olsun
Allah ım daha büyük dert vermesin

Mucizem mdryemim ne oluyor kuzularım ya yüzünüz gülsün herseyim bir vakti zamanı var kolay değil hemde hiç Rabbim inşallah o gunleride gösterir ne geliyorsa hakktandir tefekkür etmek lazım narıda hoş nuruda Rabb size öyle güzel öyle hayırlı evlatlar versin ki bugünlerinizi unuttursun inşallah üzülmenize dayanamıyorum inanın ne denir ne söylenir sizi ne iyi eder bilmiyorum :17::17:

hıı senin netten d:27:olayıdır ama bu sitede artık 2 dk da atıor insanı uyus edıor

aminnn inş Rabbim tez vakitte benim güzel kardeşlerimide nasip edicek bak asıl ozamn bayram yeri olucak burası... iyi diyelim iyi olalım canım malum daha kötü hallerimizide gördük... Rabbim e şükrediyoz... sen ne yaptın nasıl gidiyo dün ben çıkmak zorunda kaldım kocacımın yüzünden benden sonra baya kaynatmışınızz sizin üşüme muhabbetini okurken ben titredim resmen......
kıs lamişim küsüm ben sana:19::19::19:
küsme bana ne oldu ki kırdım mı seniiii:26:
evet cnm cuma gnü işte..rabbim daha byk dert vermsin cnm napalımm..yüce rabbm güzelce sınıyor beni..
demek ki Rabbim seni çok seviyo ... senin duaların ı duymak istiyo ...senin Rabbi me olan bu güvencin inancın okadar hoşuma gidiyoki... ne mutlu sana her durumda şükretmeyi biliyosunn...dediğin gibi Rabbim kaldıramıcamız yükler vermesin inş....

ah bu arada sizlere cok sevdigim bir sarkı önerecegim..

Tanrım Dert Vermesin (Gökhan Tepe) - YouTube

eşim almıs cdyi arabayada koymus ne zaman binsek hemen ayarlayıp bana dinletıor..
sanırım artık üzülme demek istiyor ama sarkıyla ifade edıor konuyu açmamak için..

bende dinleyip gerekli mesajı alıyorum:16:
allh başka dert vermesinnnn..sen al mesajıı yut kuzucukkk..sende ii ol artık önnen bak kzuummm
ben hep burdayım ama bu isga ne oluyor anlamadımm
misafir olarak görmek hosuna gidio sanırım beni:31::31:
heee misfir olan sensin demek bende annem bilodu burayı..benm duyguılrıı öğrenmek içn kontrole geldi sandım :))

neşeyle giriş yapon ya kzuuzm enerjin yeto kuşşş...ayy sizde site sorunu bende net sorunu..ben beni htırl dedim şifremide kaydettrdim bura :)))
sürekli aktif olmammızı isto ztn

Back