üzlmüyorum şuan cnm ilk değerim 540 tı 4 gn sonra 743 2 gn sonra 712..cuma gnü tekrr gtcm kuzm işte her şeyn hayırlısıcanim benim yaaa nasil yani ben anlamadim simdi e senin degerlerin iyi cikmisti :26::26::26: fistigim üzülme ama sakin bak ne olacagi belli olmaz ama... kizlarinda dedigi gibi bi mucize olur mucize bebegin geliverir, ki belki de coktan öyledir de haberimiz yoktur.. sakin üzülme ama bak dedigin gibi her sey allahtan...
amin canım hakımızda hayırlısı senin bu kadar güçlü olman cok güsel
sabret inş hersey çok güsel olacak
canım başka bi hastenede versen kan tahlilini iki gün arayla falan.. olmaz mı yada bidaha ne zamn gidiceksin drye....her şeyn hayırlısı diyorum kuzum valla başka bir şey demyorum..rabbm herşeyn hayırlsını versn kuzummm..duasız olrmı kuuzm napalımmm
canım başka bi hastenede versen kan tahlilini iki gün arayla falan.. olmaz mı yada bidaha ne zamn gidiceksin drye....
ah ben geldim herkesin ısıgı sönmüş gitmişler...
çıktım öle olunca
geri dayanamadım geldim regen gelmiş berrin gelmiş onlarda gitmişler..
şimdi bi lamiş bir de seydam var bakalım onlar beni görcekmi
anladım kuzumne gerek vr kuzum..
kafa bulandırmktan başka bir şey değil cnmmm
cuma gnü gidecem cnm ozman bakcaz işte..karnım ağrımaya başldı ztn kuzum..kafa bulnrımnn alemi yok
gördüm kuzum gördüm büşra yapmış doğumunu şükürler olsun... onu gördüm yazmışta msj atım hayırlı olsun diyim dedim....oralardaydım yanii... sen nasılsın...ah ben geldim herkesin ısıgı sönmüş gitmişler...
çıktım öle olunca
Bak ben nası gördüm ama nasılsın meryemim
ah ben geldim herkesin ısıgı sönmüş gitmişler...
çıktım öle olunca
zaten görünmücek gibi degilim kuzumgördük cnm gördükk..sen bana bakma benm netmden dolyıo böle durumm kuuzm
gördüm kuzum gördüm büşra yapmış doğumunu şükürler olsun... onu gördüm yazmışta msj atım hayırlı olsun diyim dedim....oralardaydım yanii... sen nasılsın...
brncee gizli bi msj olabilir....Allah büyük canım dediğin gibi dermansız dert vermesin ... kaldoramıcamız yükler yüklemesin inş....ah bu arada sizlere cok sevdigim bir sarkı önerecegim..
Tanrım Dert Vermesin (Gökhan Tepe) - YouTube
eşim almıs cdyi arabayada koymus ne zaman binsek hemen ayarlayıp bana dinletıor..
sanırım artık üzülme demek istiyor ama sarkıyla ifade edıor konuyu açmamak için..
bende dinleyip gerekli mesajı alıyorum
anladım kuzumhayırlııs diyip beklicez ozamn bakalım cumaya kadar Allah büyük....
gördüm kuzum gördüm büşra yapmış doğumunu şükürler olsun... onu gördüm yazmışta msj atım hayırlı olsun diyim dedim....oralardaydım yanii... sen nasılsın...
ben hep burdayım ama bu isga ne oluyor anlamadımm
misafir olarak görmek hosuna gidio sanırım beni
vallahi bir sen gördün canım...iyi olmaya calısıorum işte ne olsun
Allah ım daha büyük dert vermesin
ah aynen kuzum 2 dk da atıor hemen
bu nedir anlamıyorum
e girmişiz işte istersekte biz kapatır cıkarız..
bişe bulamadım siteye sarayım bari
brncee gizli bi msj olabilir....Allah büyük canım dediğin gibi dermansız dert vermesin ... kaldoramıcamız yükler yüklemesin inş....
aminnn inş Rabbim tez vakitte benim güzel kardeşlerimide nasip edicek bak asıl ozamn bayram yeri olucak burası... iyi diyelim iyi olalım canım malum daha kötü hallerimizide gördük... Rabbim e şükrediyoz... sen ne yaptın nasıl gidiyo dün ben çıkmak zorunda kaldım kocacımın yüzünden benden sonra baya kaynatmışınızz sizin üşüme muhabbetini okurken ben titredim resmen......zaten görünmücek gibi degilim kuzum
hıı senin netten dolayıdır ama bu sitede artık 2 dk da atıor insanı uyus edıor
oh ii sevindim..darısı sana ve tüm hamişlerimize insallah
sen napıorsun lamişim,nasılsın bakalım
küsme bana ne oldu ki kırdım mı seniiii:26:kıs lamişim küsüm ben sana
demek ki Rabbim seni çok seviyo ... senin duaların ı duymak istiyo ...senin Rabbi me olan bu güvencin inancın okadar hoşuma gidiyoki... ne mutlu sana her durumda şükretmeyi biliyosunn...dediğin gibi Rabbim kaldıramıcamız yükler vermesin inş....evet cnm cuma gnü işte..rabbim daha byk dert vermsin cnm napalımm..yüce rabbm güzelce sınıyor beni..
allh başka dert vermesinnnn..sen al mesajıı yut kuzucukkk..sende ii ol artık önnen bak kzuummmah bu arada sizlere cok sevdigim bir sarkı önerecegim..
Tanrım Dert Vermesin (Gökhan Tepe) - YouTube
eşim almıs cdyi arabayada koymus ne zaman binsek hemen ayarlayıp bana dinletıor..
sanırım artık üzülme demek istiyor ama sarkıyla ifade edıor konuyu açmamak için..
bende dinleyip gerekli mesajı alıyorum
heee misfir olan sensin demek bende annem bilodu burayı..benm duyguılrıı öğrenmek içn kontrole geldi sandım :))ben hep burdayım ama bu isga ne oluyor anlamadımm
misafir olarak görmek hosuna gidio sanırım beni
zaten görünmücek gibi degilim kuzum
hıı senin netten dolayıdır ama bu sitede artık 2 dk da atıor insanı uyus edıor
oh ii sevindim..darısı sana ve tüm hamişlerimize insallah
sen napıorsun lamişim,nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?