Hahaa öyle tabi görüyorum tabi değiştirilesin cok güzel olmuş valla nardan tiksinmistim iyi olmuş güle güle kullan
ahahha nardan tiksinmiş bu gebe kadın
çok hoşsun cicim güldrdün beni degişikli iidir
kızlar buraya cok guzel şeyler yazmak ısterdım fakat malesef haberler kötu
şeydamın degerı duşude gecmış duşuk yapıcakmış
malesef kımyasal gebelık öle canım sıkıldı öle uzgunum anlatamam şeydamı duşunemıyorum
offf offf
ayy canim aslinda bu alinti cok umutverici INSALLAH Seydaninki da boyle olur AMINNNN....kızlae dua edelım şeydamında sonu böyle olsun
bı topikten alıntı
rabbim hakkında hayırlısını versin inş. ama ben yaşadığım tecrübemi anlatıcam. moral çok önemli sen moralini yüksek tut. zaten hayırlıysa seninle kalıcaktır. bende kan tahlilini ilk yaptırdığımda 106 çıktı bi gece şiddetli karın ağrısıyla acile gittim tekrar kan tahlili ve değer 93 çıktı. dış gebelik yada düşük yapıcaksın dediler . ordan oraya ordan oraya süreklediler. hastanede yatırdırlar. 6 saatte bi kan tahlili yapıcaz dediler. ve kan değerlerim 309 çıktı 6 saat sonra 226 çıktı bi 6 saat sonra 332 çıktı derken ben dayanamayıp kendi rızamla imza atıp hastaneden çıktım çıktığım gün kendi doktoruma koştum kan tahlili yaptı bu sefer 516 çıktı. doktorumda karın ağrısı da var diye dış gebelik dedi. gerçi hastanede yatarken her doktor ayrı ayrı sen düşürüceksin öbürü hayır dış gebesin diyip beynimi yediler. günlerce ağladım beklemekten başka çağre yoktu. 2 günde bi kan değerlerine bakılmaya devam ediyordu en son pzartesi 516 çıkmıştı. çarşamba 1370 çıktı cuma günü 1370 i 2 ye katlamıştı ve keseyi gördük :) ve şuan rabbimin izniyle 17 haftalık hamileyim . sana diceğim şu ki umudunu kaybetme ben gibi kendini parçalama olacakla öleceğin önüne gecilmiyo. sen kendine iyi bak dinlen meyva ye bol su iç ve hep dua et. ben o dönem hiç isyan etmedim.rabbim sana sığınıyorum hakkımda hayırlısını ver dedim hep. çünkü aylarca bebek özlemi çekmiştim şimdi hamileydim ama bu yaşadığım sıkıntıda da bi hayır vardır dedim.. lütfen sen de kendini bırakma ve hep dua et olur mu
kızlae dua edelım şeydamında sonu böyle olsun
bı topikten alıntı
rabbim hakkında hayırlısını versin inş. ama ben yaşadığım tecrübemi anlatıcam. moral çok önemli sen moralini yüksek tut. zaten hayırlıysa seninle kalıcaktır. bende kan tahlilini ilk yaptırdığımda 106 çıktı bi gece şiddetli karın ağrısıyla acile gittim tekrar kan tahlili ve değer 93 çıktı. dış gebelik yada düşük yapıcaksın dediler . ordan oraya ordan oraya süreklediler. hastanede yatırdırlar. 6 saatte bi kan tahlili yapıcaz dediler. ve kan değerlerim 309 çıktı 6 saat sonra 226 çıktı bi 6 saat sonra 332 çıktı derken ben dayanamayıp kendi rızamla imza atıp hastaneden çıktım çıktığım gün kendi doktoruma koştum kan tahlili yaptı bu sefer 516 çıktı. doktorumda karın ağrısı da var diye dış gebelik dedi. gerçi hastanede yatarken her doktor ayrı ayrı sen düşürüceksin öbürü hayır dış gebesin diyip beynimi yediler. günlerce ağladım beklemekten başka çağre yoktu. 2 günde bi kan değerlerine bakılmaya devam ediyordu en son pzartesi 516 çıkmıştı. çarşamba 1370 çıktı cuma günü 1370 i 2 ye katlamıştı ve keseyi gördük :) ve şuan rabbimin izniyle 17 haftalık hamileyim . sana diceğim şu ki umudunu kaybetme ben gibi kendini parçalama olacakla öleceğin önüne gecilmiyo. sen kendine iyi bak dinlen meyva ye bol su iç ve hep dua et. ben o dönem hiç isyan etmedim.rabbim sana sığınıyorum hakkımda hayırlısını ver dedim hep. çünkü aylarca bebek özlemi çekmiştim şimdi hamileydim ama bu yaşadığım sıkıntıda da bi hayır vardır dedim.. lütfen sen de kendini bırakma ve hep dua et olur mu
sağol cnm benm..rabbimden her zmn hayırlısını istedim yapck bişe yok..şuan hiç bir şey hissedemiyorum.hamile kaldımı hamile oldumuda hissedemiyorum.Şeydam bak tıp bazen yetersiz canım sen yine dua et rabbime sığın biliyorum şuan çok üzgünsün ama herşeyin hayırlısı canım senin dediğin gibi dualarla oluştu bu gebelik inşallah dualarla da devam eder...
dualarimiz seydayla arkadaslar, hakkinda hayirlisi olsun...
seydam nedesem bilemiyorum inş songülün paylastıgı gibi bi durum vardır onun için üzme kendini yıpratma bak bebşin böle oyun yapıodur belki sana üzme kendini herseyin hayırlısı inş bi anda artar degerin ALLAH büyükr tatlım
şeydacımm kuzum çok geçmiş olsun inş da geçer sadece ay neler gelmişti die hatırlarız Rabbimden umut kesilmez kuzum mucizeni beklemiyomuydun belki mucize olucak bu bebek... kanama gelmeyene kadar umut war dimi... Rabbim öyle büyük ki sen yine ona sığın onun nasıl merhametli olduğunu sen biliyosun....ama şu hayatta insan herşeyle karşılaşıyo... umarım bu sadece böle ufak bi karışıklık olarak kalır ve yarın herşey bambaşka olur... bide istersen düğün falan mecbur değilsen gitme dinlen kendini yorma şimdilik... dualarımız hep seninle kuzum sen ihmal etme dua nı olur mu Rabbim yardımcınız olsun güzel arkadaşım.....
ben yazana kadar seyda da gitmş
seydacım ben bişe diyemıyorum kuzum...tüm gün yzdım cizdim ama sana gönderemedim..
senin böle güçlü durmana seviniyorum sadece..
Allah büyük,hakkımızda hayırlısı olsun
sağol cnm benm..rabbimden her zmn hayırlısını istedim yapck bişe yok..şuan hiç bir şey hissedemiyorum.hamile kaldımı hamile oldumuda hissedemiyorum.
bakalım işte her şeyin hayırlısı dedim gibi.
kanamam gelmediği için şuan salak gibiyim bakalım..cuma olsun.öle eşimn tarfı bilmiyor iyiki söylemmemişim..
gel birde o cahil insnlarla yine uğraş..
çarşmba kına pazar gnü düğün var of insan içine çıkmak istemyorum..
öle herkeste olan mucizeler bende olmaz kuzum.be düzüm.dümdüz yaşıyorum öle şanslı bir şey de değilim.
yuımurta varsa hamile kalırım yoksa yok..bebek tutunmadıysa düşük tutunduysa ver yansın..
cnm bir şeyy istemyor öle kuzum..
tammıyla rabbme teslim olduığum için öle içim çok kötü değil..ağldım sızldım ağrken uyudum.sanırım asıl acıyı kanamm olunca yaşıcm
sağol herkesin hakkında hayırlısını versn rabbm
başlarda çoık üzldüm kuzum ama sonra kendime geldim..rabbmden gelen her şeye razıyım napalım bizmde kısmetimiz kaderimz buymuş kuzum..rabbm her şyn hayırlsını versn kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?