Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

HOŞ OLMUŞ GERCEKTEN CNM ama narın yerını tutmaz cıx

Ayy canım yaa naıl bı acı oldugunu bılırım rabbımmbı daha yasatmasın işallah bıde onun sancısı felaket oluyo.

Elıfcım gercekten doğum yaptıktan sonra gelmıcekısın

İşalla gelebılırım ama baslarda zor annem fılan bende kalır gelen gıden kvler fılan hep bende olur. Ee onların yanında da zor olur pc basında oturmam. Hersey rayına oturunca eymen bey aras abısı uslu olursa tabıkı hep burdayım ama yaramaz çocuk olursa gelmem de zorlaşır. Anca arada uğrarım herhalde. Dua edelımde uslu olsun. Gerçı karnımda duz duvara tırmanıyo çıkınca ne yapar bılmem. Bana pek uslu olacakmış gıbı gelmıyo mağalesef

sorma canım o cıkmaya ben geri sokmaya calışıyom oğlumla futbol oynuyoruz gerçi kimin gol atıcagı apaçık ortada maçın skoruu belli 1 0 yenilceğim kesin

o zaman hayatinda aldigin en güzel yenilgi olacak

niye erkenden gitti yaa, ben ona daha nasil oldugunu soracaktim

bu arada avatarin icimi acti yaa yaz mevsmi geldi aklima aaaaah ah.... yaz gelse hemencik...

Rabbim en kısa zamanda sana da tattırsın o duyguları sende yasarsın canim

hayirlisi tatlim yaa zamani gelince olsun insallah, su an bilemiyorum kafam karisik bazi konularda... ama tesekkür ederim güzel dileklerin icin...

haklisin canim, kolay degildir muhakkak... az kaldi ama yüzdün yüzdün kuyruguna geldin, cok sükür her sey yolunda

Son düzenleme:

cnm bende ılk zamanlarda gelemedım annem bende kaldıgı surece ama tabı catlıyodum ne olmuş ne bıtmış dıye
ayıp oluyo mısafır sayılır yanında acmak
ınşalla oğlun uslu olurda gelırsın sende gunduz olmuyo pekte bende ancak 9 dan 10 dan sonra flan gelebılıyorum cnm

Valla cepten girmeme rağmen kimseden altta kalmıyorum herkese cevap yetiştiriyorum masallAh deyin bana

rica ederim canım tamamen içimden geçenleri yazıya döküyorum sen benm sıkıntılı dönemimde cok içtenlikle yaklaştın telkin ettin saol ben sana pek yardımcı olamadım ama duydugumda cok üzüldüm gecmişte mj yazdım ama sayfalar coğaldıkca gözünden kaçmış olabilir neyse hatırlatıp tekrar üzmek istemiyorum seni hayattaki en büyük üzüntün bu olsun rabbim gercekten derdin dermanını verir sen yeterki isyana düşmeden atlat canım allahım sana senn gbi tatlı bir kız cocugu nasip etsin içimden kız gecti valla(artık kızın olursa şimdiden kertelim olurmu kimseye söz verme bak)

kızlar artık bende kacıyorum yenı duzene göre saat 1 ı yatış saatı olarak belırledım
öptum heğınızı yarın akşam göruşöek uzere
elıfcım yarın senı ararım sen hulyaemrah ve şeydamdan guzel haberler beklıyoruz

hulyaemrah tatlım mutlaka bıze guzel haberlerını vermye calış tamammı tatlım ınşalla guzel bı doğum
gazsız bol uykulu bol sutlu unler senınle olur

meri olmamış narları geri isterizz
aaa sen gibi uyumlu kızda böle dedyse valla sastım
HOŞ OLMUŞ GERCEKTEN CNM ama narın yerını tutmaz cıx
aaaaa narla özdeslestirdin beni sen

ama bu nar sevgisi de ne cıldırıcagımm

Valla cepten girmeme rağmen kimseden altta kalmıyorum herkese cevap yetiştiriyorum masallAh deyin bana

vallahi eksık kalmıosun mesudecim...peki avatarlarıda görebiliomusun?

sen bana küsebilirmisin hiçççyarın dr.sonra yaz unutma doğur kız normal doğur sana normali yakışır eminim onda da bi ekşın bulursun sen
kız doğuruyon ne ekşını zıplayarak çıkmıcak herhalde bu bebek yada kafasını uzattıktan sevmedım ben dışarısını deyıp gerı içerı gırmıcek herhalde
Gelınce yazarım artık doktordan çıkınca bı heyecan oluyo o yuzden aklıma gelmıyo bı gezmeye fılan gıdıyoz malum benım hastanem çarşıda gez yemek ye fılan derken aklıma gelmıyo haber vermek.

haklisin canim, kolay degildir muhakkak... az kaldi ama yüzdün yüzdün kuyruguna geldin, cok sükür her sey yolunda
evet cıdden oyle rabbım sonunuda hayırlı etsın işallah sizlerede yaşatsın bu duyguları

Gunduzlerı zaten kımsecık olmuyo buralarda artık bende gunduzlerı gırıp geçmış okurum kımse yokken
Ayy ne prensıplı kadınım yawww doğurmuşum ama geçmış okumaktan vazgecmıyom. Akşamda vakıt bulabılırsem sızlere cvbyazarım. Gerçi ona prensıp denmez meraklı melehat denır ama olsun sız caktırmayın ben prensıplı olayım yınede

Aynen canim Rabbim bı daha yaşatmasın kimsenin başimada vermesin cok zor elifim cok sagol tatli

ah canım benim saolasın..Allah ım kimseye evlat acısı göstermesin
insan sahip oldugu sandıgı seyi kaybedince nasıl oluyormus ben anladım
çıldırmadımya buna sükrediorum hoş çokda aklı basında sayılmam artık ama napalım idare edıorum:)

dualarım seninle olacak ah eskıden kız die delirirdim ölede olsu ama kucagıma alamadıktan sonra..

şimdi saglıklı olsun zamanlı dogsunda ben daha ne isteyeyim
tamam kız verdim sözü kız olursa kerteriz
hem erkek dedigin illaki birkaç yas büyük olmalı

hayırlı haberlerini beklıorum habersiz bırakma bizi

aaa sen gibi uyumlu kızda böle dedyse valla sastım

aaaaa narla özdeslestirdin beni sen

ama bu nar sevgisi de ne cıldırıcagımm

vallahi eksık kalmıosun mesudecim...peki avatarlarıda görebiliomusun?

Hahaa öyle tabi görüyorum tabi değiştirilesin cok güzel olmuş valla nardan tiksinmistim iyi olmuş güle güle kullan

kızlar ben yatıyorum yarın erken kalkıcam birikmiş bir sürü işim var hadi öptüm hepinizi
Iyı geceler canım yarın haber verırım artık

Ahah bende bı yandan yelek oruyom ama yınede laf yetıştırıyom
ben de kacayim yavrularim hepinize iyi geceler
Iyı geceler canım

Tamam canım ara ben akıl etmıyom heyecandan valla kusura bakma sen ara ama

kız güldürdüdn beni hem yazıon sonrada dönüp cevabını verıon meraklı melahat

Kizlar banada musade kociş yattı beni bekliyo kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere hepinizi öptüm :16 byy byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…