kuzu yazdımya regenin avatarı hoşuma gitti bir deişiklik yapayım dedim
bu da ferah ferah oh iyi geldi
su sogukta yaz günlerinin sıcagını hissedelim dedim
ay bana bu kadar nar yeter canm bir dahakine ayva koycam daha cok yarasır
hahahahha mucize hanım yatagına gittiler efendim
Ayy canım yaa naıl bı acı oldugunu bılırım rabbımmbı daha yasatmasın işallah bıde onun sancısı felaket oluyo.Valla biraz önce esime dedim ki Allah kimsenin icinde bırakmasın cok kötu birşey ben birşey yemiyorum iyice tembellesmis benim bağırsaklar yediğim olursada zaten mideye inmeden kustuğum için 10-15 gün dışarı çıkmadığım oluyo ama bu sefer cok kötu oldum cuma gunü ikili test için gittim doktoruma kabizim dedim otur dedi yok oturamam dedim o kadar yani dedi dahada kötüsü dedim valla <3
Elıfcım gercekten doğum yaptıktan sonra gelmıcekısın
sorma canım o cıkmaya ben geri sokmaya calışıyom oğlumla futbol oynuyoruz gerçi kimin gol atıcagı apaçık ortada maçın skoruu belli 1 0 yenilceğim kesin
Rabbim en kısa zamanda sana da tattırsın o duyguları sende yasarsın canim
ayy canım çokda onemlı degıl mıde yanmaları fılan ne bıleyım bırden o an mıdem yandı dıye yazdım yoksa tabıkı bışeyler yaşıcaz sonuçta içerde bı canlı buyuyo azıcık ezıyet verecek tabıkı
Kusmuştum sana ama iltifatından dolayı barışasım geldıhadı yıne ıyısın affettım senı
Ayy canım yaa naıl bı acı oldugunu bılırım rabbımmbı daha yasatmasın işallah bıde onun sancısı felaket oluyo.
İşalla gelebılırım ama baslarda zor annem fılan bende kalır gelen gıden kvler fılan hep bende olur. Ee onların yanında da zor olur pc basında oturmam. Hersey rayına oturunca eymen bey aras abısı uslu olursa tabıkı hep burdayım ama yaramaz çocuk olursa gelmem de zorlaşır. Anca arada uğrarım herhalde. Dua edelımde uslu olsun. Gerçı karnımda duz duvara tırmanıyo çıkınca ne yapar bılmem. Bana pek uslu olacakmış gıbı gelmıyo mağalesef
kızlar ben yatıyorum yarın erken kalkıcam birikmiş bir sürü işim var hadi öptüm hepinizi
amin güze3l dileklerin canım hülyam
benimde sana hislerim aynı,sık görüşemesekte ilk gördügüm gün sevdim seni ve anında kardeş olduk
hislerinde dualarında beni cok mutlu etti canım..
seninle 5hafta falan var die huysuzlanıodum sabırsızlanıodum ama nasip böleymiş
bu arada oglunun ismini cok begendim adıyla yaşasın emir bebegimiz
evet bebişler güzelleştirio annesini
ben de kacayim yavrularim hepinize iyi geceler
aaa sen gibi uyumlu kızda böle dedyse valla sastımmeri olmamış narları geri isterizz
aaaaa narla özdeslestirdin beni senHOŞ OLMUŞ GERCEKTEN CNM ama narın yerını tutmaz cıx
Valla cepten girmeme rağmen kimseden altta kalmıyorum herkese cevap yetiştiriyorum masallAhdeyin bana
kız doğuruyon ne ekşını zıplayarak çıkmıcak herhalde bu bebeksen bana küsebilirmisin hiçççyarın dr.sonra yaz unutma doğur kız normal doğur sana normali yakışır eminim onda da bi ekşın bulursun sen
evet cıdden oyle rabbım sonunuda hayırlı etsın işallah sizlerede yaşatsın bu duygularıhaklisin canim, kolay degildir muhakkak... az kaldi ama yüzdün yüzdün kuyruguna geldin, cok sükür her sey yolunda
Gunduzlerı zaten kımsecık olmuyo buralarda artık bende gunduzlerı gırıp geçmış okurum kımse yokkencnm bende ılk zamanlarda gelemedım annem bende kaldıgı surece ama tabı catlıyodum ne olmuş ne bıtmış dıye
ayıp oluyo mısafır sayılır yanında acmak
ınşalla oğlun uslu olurda gelırsın sende gunduz olmuyo pekte bende ancak 9 dan 10 dan sonra flan gelebılıyorum cnm
Ayy canım yaa naıl bı acı oldugunu bılırım rabbımmbı daha yasatmasın işallah bıde onun sancısı felaket oluyo.
İşalla gelebılırım ama baslarda zor annem fılan bende kalır gelen gıden kvler fılan hep bende olur. Ee onların yanında da zor olur pc basında oturmam. Hersey rayına oturunca eymen bey aras abısı uslu olursa tabıkı hep burdayım ama yaramaz çocuk olursa gelmem de zorlaşır. Anca arada uğrarım herhalde. Dua edelımde uslu olsun. Gerçı karnımda duz duvara tırmanıyo çıkınca ne yapar bılmem. Bana pek uslu olacakmış gıbı gelmıyo mağalesef
rica ederim canım tamamen içimden geçenleri yazıya döküyorum sen benm sıkıntılı dönemimde cok içtenlikle yaklaştın telkin ettin saol ben sana pek yardımcı olamadım ama duydugumda cok üzüldüm gecmişte mj yazdım ama sayfalar coğaldıkca gözünden kaçmış olabilir neyse hatırlatıp tekrar üzmek istemiyorum seni hayattaki en büyük üzüntün bu olsun rabbim gercekten derdin dermanını verir sen yeterki isyana düşmeden atlat canım allahım sana senn gbi tatlı bir kız cocugu nasip etsin içimden kız gecti valla(artık kızın olursa şimdiden kertelim olurmu kimseye söz verme bak)
aaa sen gibi uyumlu kızda böle dedyse valla sastım
aaaaa narla özdeslestirdin beni sen
ama bu nar sevgisi de ne cıldırıcagımm
vallahi eksık kalmıosun mesudecim...peki avatarlarıda görebiliomusun?
Iyı geceler canım yarın haber verırım artıkkızlar ben yatıyorum yarın erken kalkıcam birikmiş bir sürü işim var hadi öptüm hepinizi
Ahah bende bı yandan yelek oruyom ama yınede laf yetıştırıyomValla cepten girmeme rağmen kimseden altta kalmıyorum herkese cevap yetiştiriyorum masallAhdeyin bana
Iyı geceler canımben de kacayim yavrularim hepinize iyi geceler
Tamam canım ara ben akıl etmıyom heyecandan valla kusura bakma sen ara amakızlar artık bende kacıyorum yenı duzene göre saat 1 ı yatış saatı olarak belırledım
öptum heğınızı yarın akşam göruşöek uzere
elıfcım yarın senı ararım sen hulyaemrah ve şeydamdan guzel haberler beklıyoruz
Gunduzlerı zaten kımsecık olmuyo buralarda artık bende gunduzlerı gırıp geçmış okurum kımse yokken
Ayy ne prensıplı kadınım yawwwdoğurmuşum ama geçmış okumaktan vazgecmıyom. Akşamda vakıt bulabılırsem sızlere cvbyazarım. Gerçi ona prensıp denmez meraklı melehat denır ama olsun sız caktırmayın ben prensıplı olayım yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?