Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aaaaaaaa kızlarrrrrrrrr ben adet oldum artık son adet tarihim 9nisan demicem

ay sevinçli basladım üzgün bitirdim ne biçim bir psikoloji bu yaaaa

yarın dr.a gidiorum hormonlara bakılcak sanırım..

bana sans dileyin yeni bir tedaviye yeniden baslıyorum..

inşallah bu sefer hersey güzel gider bende bebegimi kucagıma alırım

Selam başlığa koştum. :)

2012 için artık geç benim için.Ama benim umudum 2013

aleykümselam canım hosgeldin

allah muhammedinize hayırlı uzun ömürler versin.. rabbim hayırlı evlat etsin size.. ismide cok güzel ismiyle yasasın inşallah

amin canım inşallah vesile olur:26:

canım benim ya üzülme inşallah hayırlısı olur .. bu arada anlamadım neden nisan son adet tarihin?

amin canım cümlemize inşallah .. sen ne kadarlık evlisin? ne kadardır bebek istiyosunuz yasın kaç?

cnm ben 7.5 senelık evlıyım ben bu topiğe gecen sene dahıl oldum aslında o zman bebe aşkıyla yanıyodum
bı kac ay beklettı bızı bebışımız sukur 19 ekımde aldım kucAGIMA oğluma
1 tanede kızım var

Kizlar ben çıktım ben yataktayim esım kapa dedi valla yataktan atarım yarın doktora gideceğiz erken kalkmamız lazım ben kaçtım hadi byy iyi geceler

Masallah ne güzel bizimki de değişiyor 3 vardıya bazen gunduzcu bazen gececi bazende 16:00 00:00
Benımkının de vardıyaları oyle bu hafta gececı şimdi yanlızım

Ayy işalkah bı sorun çıkmaz hayırlısıyla başlarsın tedavıne hatta işallah hıç gerek bıle kalmaz

canım benim ya üzülme inşallah hayırlısı olur .. bu arada anlamadım neden nisan son adet tarihin?

ah arkadasım ah...

9nisan son adetim çünkü sonra ben hamile kaldım..dünyadaki en büyük mutlulugu tattım..
hersey iyi riskler bitti şükür derkn 15eylülde yani 3 ay önce ben 6ayımın sonunda bi saatlik bir sancıyla erken dogum yaptım.
bende rahimagzı yetmezligi varmıs ve bu hastalık bebek kaybedilmeden yüzde 95 anlasılmazmıs

3ay oldu dogumdan sonra hastalanmadım..söktürücülerle fitillerle 20gündür ugrasıorum yeni oldum şükür..
aslında oldum ama mutluda degilim ha..

tüm gün bakıp bakıp kızımdan artık hiç bi iz kalmadı vucudumda die agladım

ayyy aynen kızım o ne ellerini falan yıkadın mı bilmem ne ahh ona da dayanamam ben aynen dur gidip öpym uyuyan adamı bi uyandırıyım

aaa sevındım cnm ya
koca yumış attı kendını demekkkı
hadı bakalım cnm yenı tedavı yenı umutlar bızı beklıyo
yarın veyselemı gıdıyosun cnm
bu arada serran kalp atış duydumu

oo maşallah allah uzun ömürler versin evlatlaını sana bagıslasın inşallah.

Ayy işalkah bı sorun çıkmaz hayırlısıyla başlarsın tedavıne hatta işallah hıç gerek bıle kalmaz
insallah elifim diger kuzumu 2 yıl beklemiştim ben...

insallah bu sefer bu kadar bekletmeden gelir..içimdeki yangını biraz küller belki
sen hamişsin duan kabul olur derler..insallah
Kizlar ben çıktım ben yataktayim esım kapa dedi valla yataktan atarım yarın doktora gideceğiz erken kalkmamız lazım ben kaçtım hadi byy iyi geceler

ii geceler mesude..hadi haberlerini beklıorus yarın

ahh canım kıyamam ya tahmin edebiliyorumki cok zor bi durumdur.. rabbimin imtehanı işte hepimiz imtehandayız .. eminim evladın öteki tarafta senden sefaatci olacaktır.. üzülme demek zor ama herseyde vardır bi hayır.. rabbim bi daha aynı acıyla sınamasın inşallah

maşallah canım allah evlatlarını sana bagıslasın hayırlı evlat etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…