• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aaa sevındım cnm ya
koca yumış attı kendını demekkkı
hadı bakalım cnm yenı tedavı yenı umutlar bızı beklıyo
yarın veyselemı gıdıyosun cnm
bu arada serran kalp atış duydumu
attı kendiini yumiş kuzum.. vallahi ben hem sevindim hemde öle kötüydümki..

evet veysele gdıorum beni hamile bırakması lazım bian önce...
serran dün gitti ama henüz 5 haftalık..kalp atısı yok bebek yok ama yolk kesesi olusmus..
2hafta sonra anca rahatlar..
ah öle bir evhamlı ki..bende tüm gün aglıodum zaten evde bugün..
sonunda ona patladım,yazdım yazdım kızıda üzdüm
ahh canım kıyamam ya tahmin edebiliyorumki cok zor bi durumdur.. rabbimin imtehanı işte hepimiz imtehandayız .. eminim evladın öteki tarafta senden sefaatci olacaktır.. üzülme demek zor ama herseyde vardır bi hayır.. rabbim bi daha aynı acıyla sınamasın inşallah

evet cok zor..2 yıl hamile kalamamk cesit cesit ilaçlar zordu ama inan bu acıyı yasamayan anlayamaz..
ölümün üzerine acı yok:50:

insallah kimseye bu acıyı yasatmasın

bu arad kızlar ben son 3 aydır asırı kılo aldım bi göbegim var hamile gibiyim sanki arkadas gecen dedi üstüne görüyo olmayasın bu göbek normal bi göbek degil diye.. ama ben pek kale almadım artık bıktım test yapmaktan:9::9:

aaaaaaaa kızlarrrrrrrrr ben adet oldum artık son adet tarihim 9nisan demicem:14:

ay sevinçli basladım üzgün bitirdim ne biçim bir psikoloji bu yaaaa:30::30:

yarın dr.a gidiorum hormonlara bakılcak sanırım..

bana sans dileyin yeni bir tedaviye yeniden baslıyorum..

inşallah bu sefer hersey güzel gider bende bebegimi kucagıma alırım

canım benim hiç üzülme valla ben de önceden 32 günde oluyodum düşükten sonra 28 günde oluyorum artık çok güzel düzene girdi inşallah tedavilerimiz vesile olucak ve rabbim bizlere de o duyguyu yaşatıcak biz de 2013 ün çılgın gebeleri olucaz:1:
topikte tüm gebeler dua edin bizim için

serran dün gitti ama henüz 5 haftalık..kalp atısı yok bebek yok ama yolk kesesi olusmus..

evet cok zor..2 yıl hamile kalamamk cesit cesit ilaçlar zordu ama inan bu acıyı yasamayan anlayamaz..

haklısın canım seni anlayamam belki ama dua ederim inşallah vesile olur.. :49:

cnm benım kötu olma bak umutla bak artık adetıne bıle
serranda acele etmış cok ben 5+4 te ancak kese gördummmm
uzme artık kendını emı bırakcak veysel gebe yanı bıraktırck ınşalla rabbımız ızmıyle

kızalr yatma sınyallerı alıyorum karşı koltuktan yarın en gec 10 gıbı beklıyorum hepınızı öpuldunuz cok cok

ayyy aynen kızım o ne ellerini falan yıkadın mı bilmem ne ahh ona da dayanamam ben aynen dur gidip öpym uyuyan adamı bi uyandırıyım:1:
Yaa cıdden ne kocalar var benımkı bı melek ama işte gelsınde bende opeyım barı zaten fazlası olmuyo opucukle ıdare etsın artık:52:
insallah elifim diger kuzumu 2 yıl beklemiştim ben...

insallah bu sefer bu kadar bekletmeden gelir..içimdeki yangını biraz küller belki:5:
sen hamişsin duan kabul olur derler..insallah

ii geceler mesude..hadi haberlerini beklıorus yarın
İşallah canım bu sefer bekletmeden gelır. Ben doğum yapacagım gun sıze msj yollucam hastanedeyım dıye sızde bana butun lıstedeku kışılerı sayın bende sıradan hpsıne dua edeyım doğum yaparken edılen dualara kabul olurmuş ya

Yaa cıdden ne kocalar var benımkı bı melek ama işte gelsınde bende opeyım barı zaten fazlası olmuyo opucukle ıdare etsın artık:52:

İşallah canım bu sefer bekletmeden gelır. Ben doğum yapacagım gun sıze msj yollucam hastanedeyım dıye sızde bana butun lıstedeku kışılerı sayın bende sıradan hpsıne dua edeyım doğum yaparken edılen dualara kabul olurmuş ya

benim ,ç,de dua et kuzum yaa vesile olursun insallah

Neyse Sultanlar bana müsade allah gunlunuze Güre versin duyarım
Sizinle iyi geceler
iyi geceler canımmm
canım benim hiç üzülme valla ben de önceden 32 günde oluyodum düşükten sonra 28 günde oluyorum artık çok güzel düzene girdi inşallah tedavilerimiz vesile olucak ve rabbim bizlere de o duyguyu yaşatıcak biz de 2013 ün çılgın gebeleri olucaz:1:
topikte tüm gebeler dua edin bizim için
ayh bende insallah ilaçsız düzene girer...
hersey daha güsel olsun istiyorum pampikim hepimiz için...
haklısın canım seni anlayamam belki ama dua ederim inşallah vesile olur.. :49:
insallah kuzum..bende sana dua ederim:49:
cnm benım kötu olma bak umutla bak artık adetıne bıle
serranda acele etmış cok ben 5+4 te ancak kese gördummmm
uzme artık kendını emı bırakcak veysel gebe yanı bıraktırck ınşalla rabbımız ızmıyle

evet canım 4 haftalıkken ögrendi şimdi de bekle bekle zaman gecmıor..
keseside büyümüş:nazar:

inşallah canım..hersey istedigimiz gibi olur iiki varsınız:54:

bu arad kızlar ben son 3 aydır asırı kılo aldım bi göbegim var hamile gibiyim sanki arkadas gecen dedi üstüne görüyo olmayasın bu göbek normal bi göbek degil diye.. ama ben pek kale almadım artık bıktım test yapmaktan:9::9:
Ama kılo almak hamılelığe engel dıye bılıyorum ben yanı yumurta acısından

Neyse Sultanlar bana müsade allah gunlunuze Güre versin duyarım
Sizinle iyi geceler

Iyı geceler canım

ahhahha tamam kuzu ben listenin basına kendimi koyarak bir liste hazırlayayım ozaman simdiden hemen yazarım sana:52:
ayyy tam torpilciyim ha...
kızalr yatma sınyallerı alıyorum karşı koltuktan yarın en gec 10 gıbı beklıyorum hepınızı öpuldunuz cok cok

ii geceler canım..

kızlar ben de kacayım..kocişim koltukta uyudu kaldı..yazıkk:23:

yarın aksam 10da burdayım beni özleyin haberler bende yarın olcak
herkese ii geceler:54::54::54:

canım bence de kilona dikkat et o göbeğe sonra bebek gelicek unutma:1:

haklısın canım :)) sanırım biraz rejim yapmam lazım:9:
kızlar ben de kacayım..kocişim koltukta uyudu kaldı..yazıkk:23:

yarın aksam 10da burdayım beni özleyin haberler bende yarın olcak
herkese ii geceler:54::54::54:

iyi geceler canım allaha emanet ol.. güzel haberlerle gel.:nazar:

Back