Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hg tatlım koçiş evde bugun ona ılgı sevkat derken sımdılerde atım kendımı sen nasılsın

Tabi ya oda lazım bizimki de isten geldi valla kendi bohça meyve suyu koydu icti ben istifimi bozmadım size cevap verecem geri kalmayayım diye

oooo maşalla cnm hemde 5 yıl sonra doğal yolla he ay e guzel nasıl oldu nasıl ögrendın o ay hıc bışey uygulamadınmı cnm gercekten mucıse
normal doğummu beklıyosun cnm bence daha fazla bekleme tatlım ya

eee yavru ezık geldık bız dunyaya ıstesekte cıkamayız ezık modundan
eziksporlar federasyon baskanlarıyızz

aminnnnnnnnnnnnnnnn ah ne güzel dua ettin kız gece gece iyi geldin vallahi..
ee bebişin ismi ne olcak?neden 5 yıl olmadı bir sorun vardı?

gel katıl sohbete herkeslere acık

ahh canım ya hoşgeldin çok şükür geç de olsa kavuşucaksın yavruna ne güzel darısı başımıza artık

41 haftalık gbelik anormal degilmi 10 ayı gecmiş..

Hoş geldın tabıkı katılabılırsın rabbım hayırlı doğumlar nadıp etsın işallah
Kızlar büşra 2 gelmiş ( yanlış anlama aakın büşra da 41 haftalık hamıle ve çocugu doğmak bılmıyo)
nasıl canım alıntı yaparmısın ben göremedim de.. ?

Canım ilk sayfada yazıyo aslında detayları goremedınmı goremedıysen yardımcı olayım

Tabi ya oda lazım bizimki de isten geldi valla kendi bohça meyve suyu koydu icti ben istifimi bozmadım size cevap verecem geri kalmayayım diye

haha senın adam her akşam evde demekkı bızımkı bı perşembe akşamalrı evde cnm 17 ıle 03.30 arası evde yok
bu akşam hızmette sınır yok yanı bızde

sunbal tebrık ederım cnm ya ne ara sen test yaptın gebe kaldın bıde takvım yaptın şaştım he
ınşalla kucagınada alırsın hayırlısınla

Temizlik yapmaya gelince yok dile gelince laf cok AllahTan temizim bazen diyorum iyi ki pis pasakli biri ile evlenmedin ne isim var öyle biriyle kapıya korum valla diyo kolaydı sanki bazen yemek yapmaya veya birşey getirmeye gidiyorum mutfağa peşimden kontrol ediyo acaba ellerimi yıkadım mı diye bende kızıyorum ben cocukmuyum bilmiyorum mü el yıkamasını yok unutmussundur belki o yüzden diyo zor anam hele mutfak isine karışan erkeği hiç sevmem Allahtan o kadar karismiyo bizim ki temizlik vu düzenden daha cok karisir

buldum canım tesekkür ederim sogan kürünü uygulucam nasipse..

haletrn 1.sayfada arkadasım tüm kürler
gördüm canım tesekkür edrim
bız ancak 37 hafta tutabıldık ne guzel valla 5 yıl beklemış ondan uzun mu surdu acaba doya doya
ay ben hıc doyamadım 2.gebelıme
bu arada gec oldu ama merhaba cnm

valla bende hamile kalsam 50 hafta tasımaya razıyım valla böyle olmak istiyorum rabbim hayırlısını versin ..

haha senın adam her akşam evde demekkı bızımkı bı perşembe akşamalrı evde cnm 17 ıle 03.30 arası evde yok
bu akşam hızmette sınır yok yanı bızde

Masallah ne güzel bizimki de değişiyor 3 vardıya bazen gunduzcu bazen gececi bazende 16:00 00:00

Çok teşekkür canlar vala kolanmadigim ilac kalmadı ama olmadı
Aşılama yaptık olmadı hiç bi sorun da yoktu ama esim çok istiyordu
En son tüp bebek yapmaya karar verdik 6 ay ara verdim süpriz
Yaptı bize oglusum adi da muhammed

Anam daha neye karışsın benım pesimden mutfaga gelcek ekontrle hee oyarım onu bıde karışmıyo dıyon yok bee senınkı tam sopalık kocacığımı opupte baımda gezdıresım geldı bı an

buldum canım tesekkür ederim sogan kürünü uygulucam nasipse..

İşallah faydasını gorursun canım bı dene ne kaybedersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…