hg tatlım koçiş evde bugun ona ılgı sevkat derken sımdılerde atım kendımı sen nasılsın
Selam herkese öncelikle sohbetinize katılabilirmiyim bende 5
Yıl bebek istedim ama olmuyordu ne tedavilr gördüm ama çok şükür oldu hemde
Normal yolda şimdi 41 haftalık hamileyim ama mübarek dogmak bilmiyo dilerim allahtan
Bu güzel duyguyu hapiniz tadarsiniz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
eziksporlar federasyon baskanlarıyızzeee yavru ezık geldık bız dunyaya ıstesekte cıkamayız ezık modundan
Normal yolda şimdi 41 haftalık hamileyim ama mübarek dogmak bilmiyo dilerim allahtan
Hoş geldın tabıkı katılabılırsın rabbım hayırlı doğumlar nadıp etsın işallahSelam herkese öncelikle sohbetinize katılabilirmiyim bende 5
nasıl canım alıntı yaparmısın ben göremedim de.. ?
Tabi ya oda lazım bizimki de isten geldi valla kendi bohça meyve suyu koydu icti ben istifimi bozmadım size cevap verecem geri kalmayayım diye
41 haftalık gbelik anormal degilmi 10 ayı gecmiş..
ayyy kesinlikle hele ki mutfağa karışmasını hiç sevmem çok şükür benim kocamın yok öyle huyları ama yakın bi arka.eşi öyle ay kızı bezdiriyor mutfakta.
yok yağı çok koydun yok onu az koydunn aahhh gel kendin yap diyorum içimden boğazlayasım gelşyor adamı
Hoş geldın tabıkı katılabılırsın rabbım hayırlı doğumlar nadıp etsın işallah
Kızlar büşra 2 gelmiş( yanlış anlama aakın büşra da 41 haftalık hamıle ve çocugu doğmak bılmıyo)
Canım ilk sayfada yazıyo aslında detayları goremedınmı goremedıysen yardımcı olayım
gördüm canım tesekkür edrimhaletrn 1.sayfada arkadasım tüm kürler
bız ancak 37 hafta tutabıldık ne guzel valla 5 yıl beklemış ondan uzun mu surdu acaba doya doya
ay ben hıc doyamadım 2.gebelıme
bu arada gec oldu ama merhaba cnm
haha senın adam her akşam evde demekkı bızımkı bı perşembe akşamalrı evde cnm 17 ıle 03.30 arası evde yok
bu akşam hızmette sınır yok yanı bızde
gördüm canım tesekkür edrim
valla bende hamile kalsam 50 hafta tasımaya razıyımvalla böyle olmak istiyorum rabbim hayırlısını versin ..
cnm ınşalla ya rabbım te zamanda verır
Anam daha neye karışsın benım pesimden mutfaga gelcek ekontrle heeTemizlik yapmaya gelince yok dile gelince laf cok AllahTan temizim bazen diyorum iyi ki pis pasakli biri ile evlenmedin ne isim var öyle biriyle kapıya korum valla diyo kolaydı sanki bazen yemek yapmaya veya birşey getirmeye gidiyorum mutfağa peşimden kontrol ediyo acaba ellerimi yıkadım mı diye bende kızıyorum ben cocukmuyum bilmiyorum mü el yıkamasını yok unutmussundur belki o yüzden diyo zor anam hele mutfak isine karışan erkeği hiç sevmem Allahtan o kadar karismiyo bizim ki temizlik vu düzenden daha cok karisir
buldum canım tesekkür ederim sogan kürünü uygulucam nasipse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?