• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
benim tanığım oğlak erkeği de inanılmaz düzenli prensipli,çalışkan.duygularını çok az belli eden zeki biriydi

Evet canim bu huylarida var ama cogu zaman bu iyi olarak bilinsede kötu sonuçlanıyor cok düzenli titiz olması erkekte sakıncalı her ise bilmişlikke karışır erkek evde her ise karışmamalı ben sevmem

Yok canım olmadı bende ben zaten 5 gun gecınce yapmıştım testı bayagı relax bı ayıma denk gelmıştı :1:

Aa ben cok severım zombılerı ama o fılmı netten ızlemıştık osmanla yarısında sıkılıp kapatmıştık. Oyle zombıler cok gorunmuyodu sankı benmı yanlış hatırlıyom. Bak yıne osman geceı ben yıne evde yanlızım :1: ve yıne korku fılmı muhabbetı:1: ama bu sefer korkudan doğurursam kım goturcek benı:52:
aahh tamam hemmen sustum ayh hep osmansız gecelere gelior bu muhabbetler ama şimdik tehlikeli bi zaman..
babası işteyken dogmasın eymen can:9::9::9:
:3::3::3: nasilsiniz fistiklar
hg nartanem ah avatar degişince seni tanımakta zorlandım..
saçınımı boyattın:28::7::1:
memorial olabilir zaten benim de ameliyat 1 ay korunma falan derken 6 ay olabilir(tabi inşallah olmazda) sen müsait olduğun bi ara bana msj at canıkom

hıh tamam kuzum memorialse süper olur..zati bende artık ataşehir memorial de bir dr buldum ona gidicem.
normal muayene 350tl iken sigortayla en fazla 130tl vercem:27::27:

yazarım sabaha:54:zaten o ameliyattan sonra sende riskli gebelik grubuna girersin..ii bi yerde muayene sart

bu arada iş hayatın devam edıyormu hala kusum

canlarım ben 8 aylık evliyim bu benim 2. evliligim ilk evliligim 2 yıl sürdü ama esimde varikosel vardı ve korunmamıza ragmen hiç hamile kalamadım .. ilk eşim hiç önemsemiyodu anladımki onun farklı yönlere egilimi varmıs escinsellik gibi.. ayrıldık simdi tekrar 2. evliligimi yaptım 8 ay oldu hiç korunmadık fakat gebe kalamadım doktora gittik esimdede bende de bi probleme rastlanmadı.. dokto beklememizi önerdi.. fakat ben bi kez bu olayları yasadıgım için tekrar yasamaktan korkuyorum.. tabiki biliyorum ki rabbim ol demeden olmaz.. ama ne bileyim bildiginiz kürler vs varsa birbirimize vesile olalım istedim ..

ahh canım ne güzel oldu bak bu dua iyi geldi inşallah canım inşallah:16:
kocişi uytup geldin dimi kızz:1:

ay yokkkkk bı ara şekerleme yaptı o ara baktım kk ya kımse yok uyandı tabı cın gıbı
tıvıbu sagolsun hemen bı sınema fılmı tarzım olmayan sıkıldım trıplerıne gırdım sus payı pc yı kaptım
arada şebkat verıyom oh mıs

aahh tamam hemmen sustum ayh hep osmansız gecelere gelior bu muhabbetler ama şimdik tehlikeli bi zaman..
babası işteyken dogmasın eymen can:9::9::9:

hg nartanem ah avatar degişince seni tanımakta zorlandım..
saçınımı boyattın:28::7::1:

hıh tamam kuzum memorialse süper olur..zati bende artık ataşehir memorial de bir dr buldum ona gidicem.
normal muayene 350tl iken sigortayla en fazla 130tl vercem:27::27:

yazarım sabaha:54:zaten o ameliyattan sonra sende riskli gebelik grubuna girersin..ii bi yerde muayene sart

bu arada iş hayatın devam edıyormu hala kusum

aynen ben de zaten ameliyatı başka bi dr. yaptırıcam benim ki bu konularda 0 kadın antin kuntin işlerle uğraşıyor yok meditasyonla doğum kolay doğurtuyormuş reiki kurslarına gidiyomuş hamile kalınca ona gidrim artık inşallah
iş hayatı devam canım ama sabahları ben gitmiyorum 11 gibi falan gidiyorum

canlarım ben 8 aylık evliyim bu benim 2. evliligim ilk evliligim 2 yıl sürdü ama esimde varikosel vardı ve korunmamıza ragmen hiç hamile kalamadım .. ilk eşim hiç önemsemiyodu anladımki onun farklı yönlere egilimi varmıs escinsellik gibi.. ayrıldık simdi tekrar 2. evliligimi yaptım 8 ay oldu hiç korunmadık fakat gebe kalamadım doktora gittik esimdede bende de bi probleme rastlanmadı.. dokto beklememizi önerdi.. fakat ben bi kez bu olayları yasadıgım için tekrar yasamaktan korkuyorum.. tabiki biliyorum ki rabbim ol demeden olmaz.. ama ne bileyim bildiginiz kürler vs varsa birbirimize vesile olalım istedim ..

canım gecmiş olsun yeni evliliginde hayırlı olsunnn
1.sayfamıza bak topicbasımız gerekli kürleri,faydalı bitkileri oraya yazdı..

birde düzenli adet görüosan ovülasyon testleri ile hamile kalma topici var o testlere göre yumurtlama tarihlerini ögrenip işini kolaylastırabilirsin:16:

:9::9::9:hg kuzummm

aaa ne facesi yaa songülllllllllll bak sunlara..bizim facemiz yok die gizli gizli ordan konusuolar:20::20::20:
Ahaha kuskanmayın calışın para bırıktırın sızde face alın:1:

Yanı yumurta buyutu kur var topiğin meşhur kuru ama yumurtlamada sorun yoksa kullanmana gerek olmaz herhalde yanı duzenlı ve saglıklı yumurtluyorsan

Evet canim bu huylarida var ama cogu zaman bu iyi olarak bilinsede kötu sonuçlanıyor cok düzenli titiz olması erkekte sakıncalı her ise bilmişlikke karışır erkek evde her ise karışmamalı ben sevmem

ayyy kesinlikle hele ki mutfağa karışmasını hiç sevmem çok şükür benim kocamın yok öyle huyları ama yakın bi arka.eşi öyle ay kızı bezdiriyor mutfakta.
yok yağı çok koydun yok onu az koydunn aahhh gel kendin yap diyorum içimden boğazlayasım gelşyor adamı :1:

Selam herkese öncelikle sohbetinize katılabilirmiyim bende 5
Yıl bebek istedim ama olmuyordu ne tedavilr gördüm ama çok şükür oldu hemde
Normal yolda şimdi 41 haftalık hamileyim ama mübarek dogmak bilmiyo dilerim allahtan
Bu güzel duyguyu hapiniz tadarsiniz aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ahaha kuskanmayın calışın para bırıktırın sızde face alın:1:

k
r

Yanı yumurta buyutu kur var topiğin meşhur kuru ama yumurtlamada sorun yoksa kullanmana gerek olmaz herhalde yanı duzenlı ve saglıklı yumurtluyorsan

nasıl canım alıntı yaparmısın ben göremedim de.. ?

Back