Kizlar ben çıktım ben yataktayim esım kapa dedi valla yataktan atarım yarın doktora gideceğiz erken kalkmamız lazım ben kaçtım hadi byy iyi geceler
attı kendiini yumiş kuzum.. vallahi ben hem sevindim hemde öle kötüydümki..aaa sevındım cnm ya
koca yumış attı kendını demekkkı
hadı bakalım cnm yenı tedavı yenı umutlar bızı beklıyo
yarın veyselemı gıdıyosun cnm
bu arada serran kalp atış duydumu
ahh canım kıyamam ya tahmin edebiliyorumki cok zor bi durumdur.. rabbimin imtehanı işte hepimiz imtehandayız .. eminim evladın öteki tarafta senden sefaatci olacaktır.. üzülme demek zor ama herseyde vardır bi hayır.. rabbim bi daha aynı acıyla sınamasın inşallah
aaaaaaaa kızlarrrrrrrrr ben adet oldum artık son adet tarihim 9nisan demicem
ay sevinçli basladım üzgün bitirdim ne biçim bir psikoloji bu yaaaa
yarın dr.a gidiorum hormonlara bakılcak sanırım..
bana sans dileyin yeni bir tedaviye yeniden baslıyorum..
inşallah bu sefer hersey güzel gider bende bebegimi kucagıma alırım
attı kendiini yumiş kuzum.. vallahi ben hem sevindim hemde öle kötüydümki..
evet veysele gdıorum beni hamile bırakması lazım bian önce...
serran dün gitti ama henüz 5 haftalık..kalp atısı yok bebek yok ama yolk kesesi olusmus..
2hafta sonra anca rahatlar..
ah öle bir evhamlı ki..bende tüm gün aglıodum zaten evde bugün..
sonunda ona patladım,yazdım yazdım kızıda üzdüm
evet cok zor..2 yıl hamile kalamamk cesit cesit ilaçlar zordu ama inan bu acıyı yasamayan anlayamaz..
ölümün üzerine acı yok
insallah kimseye bu acıyı yasatmasın
attı kendiini yumiş kuzum.. vallahi ben hem sevindim hemde öle kötüydümki..
evet veysele gdıorum beni hamile bırakması lazım bian önce...
serran dün gitti ama henüz 5 haftalık..kalp atısı yok bebek yok ama yolk kesesi olusmus..
2hafta sonra anca rahatlar..
ah öle bir evhamlı ki..bende tüm gün aglıodum zaten evde bugün..
sonunda ona patladım,yazdım yazdım kızıda üzdüm
evet cok zor..2 yıl hamile kalamamk cesit cesit ilaçlar zordu ama inan bu acıyı yasamayan anlayamaz..
ölümün üzerine acı yok
insallah kimseye bu acıyı yasatmasın
Yaa cıdden ne kocalar var benımkı bı melek ama işte gelsınde bende opeyım barı zaten fazlası olmuyo opucukle ıdare etsın artıkayyy aynen kızım o ne ellerini falan yıkadın mı bilmem ne ahh ona da dayanamam ben aynen dur gidip öpym uyuyan adamı bi uyandırıyım
İşallah canım bu sefer bekletmeden gelır. Ben doğum yapacagım gun sıze msj yollucam hastanedeyım dıye sızde bana butun lıstedeku kışılerı sayın bende sıradan hpsıne dua edeyım doğum yaparken edılen dualara kabul olurmuş yainsallah elifim diger kuzumu 2 yıl beklemiştim ben...
insallah bu sefer bu kadar bekletmeden gelir..içimdeki yangını biraz küller belki
sen hamişsin duan kabul olur derler..insallah
ii geceler mesude..hadi haberlerini beklıorus yarın
Yaa cıdden ne kocalar var benımkı bı melek ama işte gelsınde bende opeyım barı zaten fazlası olmuyo opucukle ıdare etsın artık
İşallah canım bu sefer bekletmeden gelır. Ben doğum yapacagım gun sıze msj yollucam hastanedeyım dıye sızde bana butun lıstedeku kışılerı sayın bende sıradan hpsıne dua edeyım doğum yaparken edılen dualara kabul olurmuş ya
iyi geceler canımmmNeyse Sultanlar bana müsade allah gunlunuze Güre versin duyarım
Sizinle iyi geceler
ayh bende insallah ilaçsız düzene girer...canım benim hiç üzülme valla ben de önceden 32 günde oluyodum düşükten sonra 28 günde oluyorum artık çok güzel düzene girdi inşallah tedavilerimiz vesile olucak ve rabbim bizlere de o duyguyu yaşatıcak biz de 2013 ün çılgın gebeleri olucaz
topikte tüm gebeler dua edin bizim için
insallah kuzum..bende sana dua ederimhaklısın canım seni anlayamam belki ama dua ederim inşallah vesile olur..
cnm benım kötu olma bak umutla bak artık adetıne bıle
serranda acele etmış cok ben 5+4 te ancak kese gördummmm
uzme artık kendını emı bırakcak veysel gebe yanı bıraktırck ınşalla rabbımız ızmıyle
Ama kılo almak hamılelığe engel dıye bılıyorum ben yanı yumurta acısındanbu arad kızlar ben son 3 aydır asırı kılo aldım bi göbegim var hamile gibiyim sanki arkadas gecen dedi üstüne görüyo olmayasın bu göbek normal bi göbek degil diye.. ama ben pek kale almadım artık bıktım test yapmaktan
Neyse Sultanlar bana müsade allah gunlunuze Güre versin duyarım
Sizinle iyi geceler
benim ,ç,de dua et kuzum yaa vesile olursun insallah
ahhahha tamam kuzu ben listenin basına kendimi koyarak bir liste hazırlayayım ozaman simdiden hemen yazarım sanaYaa cıdden ne kocalar var benımkı bı melek ama işte gelsınde bende opeyım barı zaten fazlası olmuyo opucukle ıdare etsın artık
İşallah canım bu sefer bekletmeden gelır. Ben doğum yapacagım gun sıze msj yollucam hastanedeyım dıye sızde bana butun lıstedeku kışılerı sayın bende sıradan hpsıne dua edeyım doğum yaparken edılen dualara kabul olurmuş ya
kızalr yatma sınyallerı alıyorum karşı koltuktan yarın en gec 10 gıbı beklıyorum hepınızı öpuldunuz cok cok
Ama kılo almak hamılelığe engel dıye bılıyorum ben yanı yumurta acısından
Iyı geceler canım
Canım valla o heyecanla ısmın aklıma gelırmı bılmıyom anca bırının bana. Hatırlatmaı lazım. Yoksa neden etmıyeyım
canım bence de kilona dikkat et o göbeğe sonra bebek gelicek unutma
kızlar ben de kacayım..kocişim koltukta uyudu kaldı..yazıkk
yarın aksam 10da burdayım beni özleyin haberler bende yarın olcak
herkese ii geceler
ben geldim gece kuşları yinebugün doğum günümdü şimdi geldim eve bakim dedim napıyosun şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?