canımmm İNŞALLAH kan değerinde yüksek çıkar heyecanla bekliyoruz...kızlar bakim dedim ama yok durmıyorum ağrım var cnm..ben uzanıoayım azcık çokta üşüyorum cnmmm..sizleri öptüm.bugn k kan verdm.yarın sopnçlrı alccım nikah var.perşembe gnün burdyım inşllh kuzularımm
fanaaaaaaaa şeker napıosun nasılsın..Ya gecmişi okuyamadım senin gün mü geciyo canım :26:
benimki nasılllnette çok güzel hamiş fotoları var mutlaka bakın
canımmm İNŞALLAH kan değerinde yüksek çıkar heyecanla bekliyoruz...
fanaaaaaaaa şeker napıosun nasılsın..
benimki nasılll
çok şükür tatlımm bizde iyiz..oğluşta iyi :) oynamaya başladı hafif hafif çok şükür..idare ediyoruz sen napıosun nasılsın görüşemiyoruz..benim avatarı ara ara zor beğendimhamdolsun şekerden tatlı:) Kız napam senin avatarı gördüm bi bakeym dedim çok ytatlı şeyler var ya Sen nasılsın gülüm bebiş nasıl
çok şükür tatlımm bizde iyiz..oğluşta iyi :) oynamaya başladı hafif hafif çok şükür..idare ediyoruz sen napıosun nasılsın görüşemiyoruz..benim avatarı ara ara zor beğendim
çok garip ve çok güzel bişi tatlım ya RABBİM sanada ve tüm isteyenlerede nasib etsin..eşim ilk 2-3 gün hissedemedide gecen gün hissetti çok hoşuna gitti hissettimmm dedii :) hafif hafif ittirio daha güçsüz teyzesi biraz büyüsün sağlam atıcak tekmesini :) futbolcu olcak keratahadi ya ilk tekmesi nasıldı Çok heycanlı yaaa Hemen babasına koşsaydın oğlun futbola başladı diye:):90:
tamam tatlımm A.S söylerim tabi severim senin yerinede :)yiğenimi okşa teyzenin selamı var de
tamam tatlımm A.S söylerim tabi severim senin yerinede :)
valla canım dilberlede pek görüşemiyoruz..sen berrin dilber hepinize nasib etsin şeker..sev bakalım Dilber naptı ya senin haberin vardır Ben çok giremiyorum Ayy ya şeyda hamilymiş darsı berrinle dilberin başına vee diğerlerine Ya bu berrin bi ham,iş kalsa Kendim gibi sevinecem valla
valla canım dilberlede pek görüşemiyoruz..sen berrin dilber hepinize nasib etsin şeker..
bugün diğer topikte dilberin dua günüydü girer belki
aşılamayla ilgili bi konuşmaları görmüştüm canım ama bilmiorumki baya oldu..dikkat et tatlımm hastalanmayasın benimde başım ağrıyo 2 gündr ara ara gelio ilaçta içmek istemiyorum..ıhlamur kaynatıyorum habire :) tatlım ben cıkıyorum ALLAH a emanet ol..evet sana bakayım derken gördüm canım Aşılamaya karar verdi mi acaba Hayırlısı olsun artık Bugün bi yorgunluk var üzerimde bide üşüyorum niyeyse
aşılamayla ilgili bi konuşmaları görmüştüm canım ama bilmiorumki baya oldu..dikkat et tatlımm hastalanmayasın benimde başım ağrıyo 2 gündr ara ara gelio ilaçta içmek istemiyorum..ıhlamur kaynatıyorum habire :) tatlım ben cıkıyorum ALLAH a emanet ol..
tatlim nerdesin bakim sen?? yesil isik yaniyor ama topikte goremedim seni...???
burdayım canım h.geldin bizde gülle senden bahsediyoduk canım Nasılsın sende kayboluyon ama:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?