Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

nedemek ALLAH yardımcın olsunn canımm sonucu güsel olsun bi sorun çıkmasın inşALLAH

oh masalllah canımm evet çok az kaldıı normal dogummu istiyorsunn

:

Doktor ne derse o oyle normal yada sezeryan dıye bı takıntım yok ama sezeryan derse işime gelir ne yalan soyluyeyım hıççççç itiraz etmem. ama normal doğum yapabılırsın dersede sezeryan ıstıyorum demem. İşteoyle bıraz karışık oldu ama sanırım anlatabıldım

Hatunlar bende yatsam iyi olcak,uykum pek yok ama yarın erken kalkmam lazım temizlik yapacam poffffffffff
iyi uykular sizlere de

ANLADIMM CANIMM doktor tabi ki iyisini bilirr bi çırpıda al bebegini kucagına inşALLAH
AY DOGUM DA BİİZLEREDE DUA ETMEYİİ UNUTMA SAKINN

benden de bu kadar kızlar yarın daha erken gelelimuykumuzdan olmayalım
elifim bak gazın işe yaradı tam saatinde gelemedim ama sonunda geeeldiim
ve inşallah burdayım
hepinizi öpüyorumm iyi geceler

ANLADIMM CANIMM doktor tabi ki iyisini bilirr bi çırpıda al bebegini kucagına inşALLAH

İşallah o an heyecandan unutmazsam hepinize tek tek dua edecem. Ben doğum yapacagım zaman songule haber verırım onu tembıhlıcem bana hatırlatsın yoksa inankı unutmaktan korkuyom

eh madem öle bende kaçayım...

gecen gece3den beri uykusuzum...gözlerim çift görmeye basladı

kız pampikkkkk öle 12den sonra olmaz daha erken gel yarın:)

öpüyorum herkesleri seviyorum sizi

benden de bu kadar kızlar yarın daha erken gelelimuykumuzdan olmayalım
elifim bak gazın işe yaradı tam saatinde gelemedim ama sonunda geeeldiim
ve inşallah burdayım
hepinizi öpüyorumm iyi geceler

Iyı geceler canım en azından yarın erken gelelım dedın buda bışey demektir yarın goruşuruz bı aksılık çıkmazsa

evet canım cok garıp ummadıgın anda ummadıgın seylerı yasıyosun hersey yaradanda baslıyo yaradanda bıtıyo ...bıze de dua edıp hayırlısını ıstemek dusuyo rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın kuzumbılıyorum acın hala taze yalnız kaldıgında hıckıra hıckıra aglıyosun..dayan canım benım ınan hersey cok guzel olucak unutmayacaksın ama hafıflıcek acın bak ne guzel pısıkolog da arıyomussun ınsaallah tez zaman da bulursun da belkı bıze anlatamadıklarını dr.unla paylasırsındda rahatlarsın azcık senı sefiom canım benım tabıı sızı de sefiom kıslarr..kıb.behlul kacar yarın gorusuruz canlarım

Hatunlar bende yatsam iyi olcak,uykum pek yok ama yarın erken kalkmam lazım temizlik yapacam poffffffffff
iyi uykular sizlere de

eh madem öle bende kaçayım...

gecen gece3den beri uykusuzum...gözlerim çift görmeye basladı

kız pampikkkkk öle 12den sonra olmaz daha erken gel yarın:)

öpüyorum herkesleri seviyorum sizi
Hepinize ıyı geceler kızlar bı ben kaldım sanırım bende cıkayım bari öptum hepinizi

ahh kimsecikler yokk tabii benim bi sorunum varr pofff
en iyisi aksam herkes gelince sorum bi çözüm bulmam gerekk çok
kötüü bi durum bu yaa :18::18::18::18:

xğol cnmm benmmmm evet doğru..inşllh kan testmde sonucu ii olur veeee bebğimde ii olur..amn cnm rabbm kimseyey evlat hasreti göstermsin...eksikliğini hele hiç..aratırmasın..rabbm bu imtihndan geçmeyi herkese nasip etsn cnmmm..darısı başına bakalım kuzummm
puffffff bugun dışarıya cıktık özledıgım tum arkadaşlarım burdaymış
ama ben cok mutluyum şeydam gebe dıye yaaaaaaaaaaaaaa
senle elif benden hep emindiniz..adet oldum gnden beri kuzum..rabbm sonunu güzel eylesin cnm..bol bol dua edin kuzucukk.ediyosunda bilorum ztnnn
sağol cnm cnm benm amin.rabbm sağlıkla shetle hayırlısıyla kucama almayı nasip etsn cnm
hoşgeldin kuzu ne alemdesin :)

hahahhaa cıkkssssspaşa annesi oluyom inşşşşş yiğit bey geliyomuş.....
ooooo paşaaa gelo heee...şehzade anası olon heee..rabbm sağlıkla pipisi düşmeden kucana versin cnm
anlarım tbi cnm benm anlamm mı kuzuummm..
sen nasıl olsun asıl kuzum iimsin nasılsınn

tatlım merhaba ilşk önce teşşkr edrim cnm alşlh sanda 2. evladını nasip eylesn tez zamdnda cnm...
diğer konuya gelince ben sana dedim adetin belirsiz olabir günnde erken ya da geç gelebilir ama bize hber vr.bu topikte olman önmli değil..o ara kimselerr yoktu burada kendini başka topiğe atbilrsn cnm gayet norml.ama cnm ben kader adet oldunmu bişe vrmı diye peşinde koşmm ki senn.olmadı banamsj at dedim sana bunu demee ragmn üstnden 2 ay geçti 2 regl dönminide yazmayınca sildim..he sildim diye gelememzlik yapmanada gerek yok.hepimz burdyız gel sohpet edlim.derdini sıkıntını paylaş.."yok gerek yok dersen orasıda senn bilcen iş tatlım ama beni çok yalnış analmışsın
mucizemmm yani sevgili şeydacım hamilesin ve benim haberim yok !! sakın benimle konusmaaa

yaren2007 o benim facemde ekli ve her zaman konusuyoruz söylemedi bana gıcıkkkk!! hamiş olmasa saçını başını yolardım ama neyseeeeee
ay tatlım cumartesi gecesi öğrendim pazar sabahı hemn bura yazdım sonra faceyede öle yazdm kaldrdım sonra..öğrendim zamn sadece elife meryeme birde songüle msj attım oda elimde telefonalrı oldu için..öle herkese sölemdim.bura yazdım herkes burda öğrendi cnm:.art niyetm yok yani kuzum
Elifim ben geldimmmmayy unutmuşum topiği kullanmayı:)

hoşgeldinn kuzummm ..sonunda snei buralda görmek ne kadr güzel..çok geç bile kaldınn..insnn keyfi yerine gelo burda olunca...canım benm bizi ihmal etme artık..özletme kendini kuzummmm
i dilklerin içn sağol..dedim gibi bebğim dua bebği yine de duaya ihtycım vr cnm

kızlar bakim dedim ama yok durmıyorum ağrım var cnm..ben uzanıoayım azcık çokta üşüyorum cnmmm..sizleri öptüm.bugn k kan verdm.yarın sopnçlrı alccım nikah var.perşembe gnün burdyım inşllh kuzularımm

Ya gecmişi okuyamadım senin gün mü geciyo canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…