evet canım özelde olucam aslında bu dr.sürekli gittiğim dr.um değil ama bu konularda epeyce uzman hsg sonucundan sonra lap.ve histe.dedi istersen 3-5 ay normal dene dedi çünkü diğer kanalında da açılma var diğeri zaten açık dedi asıl sorun rahim şeklinde dedi. ve bilgilendirme formu verdi bugün hastaneyi aradım hemşiresiyle konuştum dr.ulaşmak mümkün değil ona 2 kere sordum ve yatışa gerek olmaz dedi,ben yarın tekrar arıcam detaylı bilgi istiyorum dicem lavman falan hiç yazmıyor.
cavabı için teşekkürederim canım
oh masalllah canımm evet çok az kaldıı normal dogummu istiyorsunn
:
nedemek ALLAH yardımcın olsunn canımm sonucu güsel olsun bi sorun çıkmasın inşALLAH
Doktor ne derse o oyle normal yada sezeryan dıye bı takıntım yok ama sezeryan derse işime gelir ne yalan soyluyeyım hıççççç itiraz etmem.ama normal doğum yapabılırsın dersede sezeryan ıstıyorum demem. İşteoyle bıraz karışık oldu ama sanırım anlatabıldım
ANLADIMM CANIMM doktor tabi ki iyisini bilirr bi çırpıda al bebegini kucagına inşALLAH
AY DOGUM DA BİİZLEREDE DUA ETMEYİİ UNUTMA SAKINN
benden de bu kadar kızlar yarın daha erken gelelimuykumuzdan olmayalım
elifim bak gazın işe yaradı tam saatinde gelemedim ama sonunda geeeldiim
ve inşallah burdayım
hepinizi öpüyorumm iyi geceler
evet canım cok garıp ummadıgın anda ummadıgın seylerı yasıyosun hersey yaradanda baslıyo yaradanda bıtıyo ...bıze de dua edıp hayırlısını ıstemek dusuyo rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın kuzumah kuzum gözden kaçırmısımdır beni rahim filmi korkusu sarmıstı yine:18::18::18:
şimdide gözler çift çift göro ama sizi bırakıp biyere gidemiyorum puff
ahh ah hayat ne garip be böcügüm..insanoglunun elinde hiçbisey yok..
Hatunlar bende yatsam iyi olcak,uykum pek yok ama yarın erken kalkmam lazım temizlik yapacam poffffffffff
iyi uykular sizlere de
ANLADIMM CANIMM doktor tabi ki iyisini bilirr bi çırpıda al bebegini kucagına inşALLAH
AY DOGUM DA BİİZLEREDE DUA ETMEYİİ UNUTMA SAKINN
Hepinize ıyı geceler kızlar bı ben kaldım sanırım bende cıkayım bari öptum hepinizieh madem öle bende kaçayım...
gecen gece3den beri uykusuzum...gözlerim çift görmeye basladı
kız pampikkkkk öle 12den sonra olmaz daha erken gel yarın:)
öpüyorum herkesleri seviyorum sizi
erkencisin bu gece mesude
xğol cnmm benmmmm evet doğru..inşllh kan testmde sonucu ii olur veeee bebğimde ii olur..amn cnm rabbm kimseyey evlat hasreti göstermsin...eksikliğini hele hiç..aratırmasın..rabbm bu imtihndan geçmeyi herkese nasip etsn cnmmm..darısı başına bakalım kuzummmallahımmmmmmmmmmmmmmmmmm..duyduklarım gordukklerımm gercekkkk miiiiiiii
canımm şeydaaaammmmmmmmmm cok sevındımmmmm yaaaaaaallahımmmma sukurrlerrr olssumn kuzumm 2012 bıtmeden aldın guzel haberı kuzum benım ınsaallah kalp atıslarınıda gorursun ınsaallah hayırlısıyla sorunsuz bı sekılde kucana almayı nqaasıp etsın rabbım
senle elif benden hep emindiniz..adet oldum gnden beri kuzum..rabbm sonunu güzel eylesin cnm..bol bol dua edin kuzucukk.ediyosunda bilorum ztnnnpuffffff bugun dışarıya cıktık özledıgım tum arkadaşlarım burdaymış
ama ben cok mutluyum şeydam gebe dıye yaaaaaaaaaaaaaa
sağol cnm cnm benm amin.rabbm sağlıkla shetle hayırlısıyla kucama almayı nasip etsn cnmkuzum nasılsın k v bizdeydi :) gitsinlerde rahat yazım msj dedim anca kalktılar bende topikteysen ordan yazım bari dedim :) bu arada dün msj attım sana 10 da ama iletilmedi bi türlü dedim şimdi gece yarısı iletiler falan diye bide iptalll ettim:) şeydacıma çokkkk sevindim kaç zamndır aklımdaydı şükürler olsun nasip oldu onada.... inş hayırlısylada kucana alır kuzum.... bu arada benimde sizeee bi müjdem varrrr
ooooo paşaaa gelo heee...şehzade anası olon heee..rabbm sağlıkla pipisi düşmeden kucana versin cnmhoşgeldin kuzu ne alemdesin :)
hahahhaa cıkkssssspaşa annesi oluyom inşşşşş yiğit bey geliyomuş.....
anlarım tbi cnm benm anlamm mı kuzuummm..ayyyyy ben hala cok mutluyum..sabahtan aldım haberini ama birde burdan kutlayayım dedim
Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin seydammm
aklımda ne cok sey vardı ama yazıya gelince dökülmedi ama sen anlarsın beni:)))
Bı bakım goz atım dedım nevar neyok gecmıse baktım seydaya cok sevındım o benı lısteden sılmış oyuzden gırmıyorum ama nedense bı bakyım kım hamış dıye sevınıyorum bıde berını cok merak etım asılamasını ama hayırlısı cnm nasılsın sen ıyısın dımı ınsallah senınde yuzun bı gun guler ve unutursun gecmışi tatlım
tatlım merhaba ilşk önce teşşkr edrim cnm alşlh sanda 2. evladını nasip eylesn tez zamdnda cnm...cnm benım batlar 1 sene normaldı 28 oluyodum ondan sonra degıstı 25 dustubende tam bılmıyordum seyda benı baska bı topıcte dua topıck orda bıle belırsız yazıyo sanırsam seyda seye kızdı arkadasla laflarken tarıh sanırım 27 dedım seyeda gormus neden soylemıyosun dedı ama net deıl ve tabı o tarıhte olmadım ben bıle bılmıyorum sastı tarıhlerım bıraz uzun oldu cnm olsun ben ona msj attım cvb yazmadı boşver tatlım bakıp sızlerı okumak ıyı haberlerınızı almak bıle yeter
mucizemmm yani sevgili şeydacım hamilesin ve benim haberim yok !! sakın benimle konusmaaa
ay tatlım cumartesi gecesi öğrendim pazar sabahı hemn bura yazdım sonra faceyede öle yazdm kaldrdım sonra..öğrendim zamn sadece elife meryeme birde songüle msj attım oda elimde telefonalrı oldu için..öle herkese sölemdim.bura yazdım herkes burda öğrendi cnm:.art niyetm yok yani kuzumyaren2007 o benim facemde ekli ve her zaman konusuyoruz söylemedi bana gıcıkkkk!! hamiş olmasa saçını başını yolardım ama neyseeeeee
Elifim ben geldimmmmayy unutmuşum topiği kullanmayı:)
Şuan benden başka kimse yok topikte normal saat geç oldu ( gerçi önceden bizler için gayet erken bi saatti) ee artık anneler gebeler çoğaldı herkes erkenci.
beni geçmişten tanıyanlar bilir yeni arkadaşlar için kısa bi özet geçiyim en son mart ayında düşükle sonuçlanan bi gebelik yaşadım sonrasında geçen ay hsg çektirdim ve tüplerimde yapışıklıklar olduğunu ve rahim darlığının olduğunu öğrendim yani gebelik oluşsa da düşük ya da erken doğum riskinin yüksek olduğu söylendi ve dr.um histeroskopi ve lap.olmam gerektiğini söyledi 1-2 aya ameliyatımı olucam sonrası yine bakıcaz.
evet bayanlar şimdilik böyle tekrar aranızda olmak güzel özellikle elifim,meryemim,nilim,yarenim:),şeydacım,sizleri çok özledim( bana göre yeni olacak arkadaşlarla da tanışmayı isterim )umarım eski sohbetlerimiz tadını tekrar yaşarız hepinizi tekrar kocaman öpüyorumm
yaa haklısın canım sen doğumunu yapmışsın çok şükür herşey yolundaymış meryemi me çok üzüldüm şeydanın hamile olduğunu duydum çok sevindim ama epey uzak kaldığım için duygularımı zamanında iletemedim bi kaç defa denedim ama vazgeçtim şimdi bile içim bi fena oldu geçmiş aklıma geldi duygulandım.
neyse inşallah artık burdayım sizlerle yaralarımı sarıcam daha umutlu olucam aslında yazmak istediğim çookk şey varr
kızlar bakim dedim ama yok durmıyorum ağrım var cnm..ben uzanıoayım azcık çokta üşüyorum cnmmm..sizleri öptüm.bugn k kan verdm.yarın sopnçlrı alccım nikah var.perşembe gnün burdyım inşllh kuzularımm
Ya gecmişi okuyamadım senin gün mü geciyo canım :26:
fena napıosunn haberin yok mu seydam hamişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?