• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
inşallah canım artık göbek tokuştururuz bizde:1: Hadi hayırlısı ne zaman gideceksin hastaneye Yaa burada paylaş mutlaka

tatlim neden olmasin elbet o da olur bigun :16::16::16:, canim INSALLAH adetin ilk gunu gidicem hap ictigim icin adetim erken gelicek dr oyle soylemisti normalde 21-22 olmasi gerekiyor ama sanirim 16-18 arasi olucak bende o zaman gidicem :18::18::18: aslinda birazda korkuyorum hem islemden hem de ya tutmazsa diye, esime 2-3 ay ertelesek mi dedim o da hayir diyor israr ediyor sansimizi deneyelim diye:18::18::18:

tatlim neden olmasin elbet o da olur bigun :16::16::16:, canim INSALLAH adetin ilk gunu gidicem hap ictigim icin adetim erken gelicek dr oyle soylemisti normalde 21-22 olmasi gerekiyor ama sanirim 16-18 arasi olucak bende o zaman gidicem :18::18::18: aslinda birazda korkuyorum hem islemden hem de ya tutmazsa diye, esime 2-3 ay ertelesek mi dedim o da hayir diyor israr ediyor sansimizi deneyelim diye:18::18::18:

Canım aslında esın çok haklı ne zamana kadar kaçıcaksın. Bencede bıran once ol bıtsın gıtsın. Ne kadar ertelersen okadar hem stres hemde zaman kaybı oluyo

Bu arada ıyı akşamlar kızlar lap dıye konuya daldım :1:

:5: oda özlemini çekiyo ne yapsın Ama inşallah rahat olur Ayrıca aşılama olmazsa Artık olmuyo deme sakın belki normal şekilde kalırsın Hayırlısı olsun Anlattıklarına göre zor değilmiş İçini ferah tut olurda olmazsa biraz ara verin canım Nefes alın Hem ben çoook umutluyum ya olcak bence:12:

Canım aslında esın çok haklı ne zamana kadar kaçıcaksın. Bencede bıran once ol bıtsın gıtsın. Ne kadar ertelersen okadar hem stres hemde zaman kaybı oluyo

iyi aksamlar canim hos geldin , dogru diyosun esim hakli da ama bizim sansimiz cok az esimin degerleri cok az bu degerlerle nasil olur ki bu is:18::18::18:?
tabi RABBIM OL derse olur INSALLAH
hem soruyorum hemde cavapliyorum:27::27:

iyi yaptın bende seni çağıracaktım gec geldin Kız şu cicileri gösterecektin bana hadi göster göster göster

iyi aksamlar canim hos geldin , dogru diyosun esim hakli da ama bizim sansimiz cok az esimin degerleri cok az bu degerlerle nasil olur ki bu is:18::18::18:?

kız deli:1: adamın biri bir tane canlı spermi var diye seviniyo Yani sen düşün

:5: oda özlemini çekiyo ne yapsın Ama inşallah rahat olur Ayrıca aşılama olmazsa Artık olmuyo deme sakın belki normal şekilde kalırsın Hayırlısı olsun Anlattıklarına göre zor değilmiş İçini ferah tut olurda olmazsa biraz ara verin canım Nefes alın Hem ben çoook umutluyum ya olcak bence:12:

ya canim INSALLAH olur :16::16::16: cok stress yapmak istemiyorum aslinda
ama normal yolla olmasi imkansiz...

Son düzenleme:
Ahaha haklısın valla kendın sor kendın cvbla:1:

iyi yaptın bende seni çağıracaktım gec geldin Kız şu cicileri gösterecektin bana hadi göster göster göster

Hoş bulduk canım hangı cıcılerı yaa gecen gun esıme dedım benım fotomu cek kızlar merak edıyo göbeğimi dıye hala çekıcek. Tabı benımde gıyınık olmam lazım :1: onada kızamıyorum

sev bakalım Dilber naptı ya senin haberin vardır Ben çok giremiyorum Ayy ya şeyda hamilymiş darsı berrinle dilberin başına vee diğerlerine Ya bu berrin bi ham,iş kalsa Kendim gibi sevinecem valla

canımm çokk saol inşALLAH AHEPİMİZ KALALIM DAA neden özelikle benn merak ettimm:27::27::27:

Back