• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ay evet geçmişi çok okuyamadım ama öğrendim hamileymişsin Hamdolsun ya Bi hamile daha gönderdik aramızdan Canım benim hayırlı olsun Çok sevindim Sende Alahın lütfuna nail olmuşsun Şükür artık senden de kalktı kaygılar Artık darısı geri kalanların başına Bebeğimiz hoşgelmiş hayırlı olsun AMAAAAA Oflu gibi hamile kalıp topiğini terketme sakın Bizlerde hamiş kalıncaya kadar başımızdan ayrılma :57::17: Hadi seni öpeyimde banada bulaşsın:71::1::1:

kızlar bakim dedim ama yok durmıyorum ağrım var cnm..ben uzanıoayım azcık çokta üşüyorum cnmmm..sizleri öptüm.bugn k kan verdm.yarın sopnçlrı alccım nikah var.perşembe gnün burdyım inşllh kuzularımm
canımmm İNŞALLAH kan değerinde yüksek çıkar heyecanla bekliyoruz...
Ya gecmişi okuyamadım senin gün mü geciyo canım :26:
fanaaaaaaaa şeker napıosun nasılsın..

canımmm İNŞALLAH kan değerinde yüksek çıkar heyecanla bekliyoruz...

fanaaaaaaaa şeker napıosun nasılsın..

hamdolsun şekerden tatlı:) Kız napam senin avatarı gördüm bi bakeym dedim çok ytatlı şeyler var ya Sen nasılsın gülüm bebiş nasıl

hamdolsun şekerden tatlı:) Kız napam senin avatarı gördüm bi bakeym dedim çok ytatlı şeyler var ya Sen nasılsın gülüm bebiş nasıl
çok şükür tatlımm bizde iyiz..oğluşta iyi :) oynamaya başladı hafif hafif çok şükür..idare ediyoruz sen napıosun nasılsın görüşemiyoruz..benim avatarı ara ara zor beğendim :D

çok şükür tatlımm bizde iyiz..oğluşta iyi :) oynamaya başladı hafif hafif çok şükür..idare ediyoruz sen napıosun nasılsın görüşemiyoruz..benim avatarı ara ara zor beğendim :D

hadi ya ilk tekmesi nasıldı Çok heycanlı yaaa Hemen babasına koşsaydın oğlun futbola başladı diye:):90:

hadi ya ilk tekmesi nasıldı Çok heycanlı yaaa Hemen babasına koşsaydın oğlun futbola başladı diye:):90:
çok garip ve çok güzel bişi tatlım ya RABBİM sanada ve tüm isteyenlerede nasib etsin..eşim ilk 2-3 gün hissedemedide gecen gün hissetti çok hoşuna gitti hissettimmm dedii :) hafif hafif ittirio daha güçsüz teyzesi biraz büyüsün sağlam atıcak tekmesini :) futbolcu olcak kerata :9::9::9::9:

tamam tatlımm A.S söylerim tabi severim senin yerinede :)

sev bakalım Dilber naptı ya senin haberin vardır Ben çok giremiyorum Ayy ya şeyda hamilymiş darsı berrinle dilberin başına vee diğerlerine Ya bu berrin bi ham,iş kalsa Kendim gibi sevinecem valla

sev bakalım Dilber naptı ya senin haberin vardır Ben çok giremiyorum Ayy ya şeyda hamilymiş darsı berrinle dilberin başına vee diğerlerine Ya bu berrin bi ham,iş kalsa Kendim gibi sevinecem valla
valla canım dilberlede pek görüşemiyoruz..sen berrin dilber hepinize nasib etsin şeker..

bugün diğer topikte dilberin dua günüydü girer belki

Son düzenleme:
valla canım dilberlede pek görüşemiyoruz..sen berrin dilber hepinize nasib etsin şeker..

bugün diğer topikte dilberin dua günüydü girer belki

evet sana bakayım derken gördüm canım Aşılamaya karar verdi mi acaba Hayırlısı olsun artık Bugün bi yorgunluk var üzerimde bide üşüyorum niyeyse

evet sana bakayım derken gördüm canım Aşılamaya karar verdi mi acaba Hayırlısı olsun artık Bugün bi yorgunluk var üzerimde bide üşüyorum niyeyse
aşılamayla ilgili bi konuşmaları görmüştüm canım ama bilmiorumki baya oldu..dikkat et tatlımm hastalanmayasın benimde başım ağrıyo 2 gündr ara ara gelio ilaçta içmek istemiyorum..ıhlamur kaynatıyorum habire :) tatlım ben cıkıyorum ALLAH a emanet ol..:54::54:

aşılamayla ilgili bi konuşmaları görmüştüm canım ama bilmiorumki baya oldu..dikkat et tatlımm hastalanmayasın benimde başım ağrıyo 2 gündr ara ara gelio ilaçta içmek istemiyorum..ıhlamur kaynatıyorum habire :) tatlım ben cıkıyorum ALLAH a emanet ol..:54::54:

tamam canım Sernde Allaha emanet ol

Back