• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
kanal filmiyle açılmadı benim malesef her ikisi de tıkalı çıktı
ama laporoskopi de biri açıldıı ondan da korkmuyorum çok canım yanmıstı ama
doktorum ol dese yapsa bi daha olurumm yeter kii açsın kanallarımııı:16:
ah canım berrinim e digeri acılmıcakmı..
birdaha yapsa acılmazmı...

ne dedi bunun için..

evet canım yani hsg sadece tüpleri değil tüm rahminin şeklini şemalini inceliyor:1:eğer daha 3 ay öncesinde bi arkadaşım hem hsg hemde histeroskopi çektirdi kızın 2 tane düşüğü vardı (biri 3 diğer 5 aylık) meğerse rahim t şeklindeymiş tüplerinde sıkıntı yokmuş ama rahim duvarı genişletilmiş ve şimdi hamile.

:nazar::nazar::nazar:rabbim korusun onları..

hmm sanırım benimde tüpler için degil rahim sekli falan için çekilcek..

özeldeki dr.ma da söledim ünv cekelim dıor ama ben cekilmeyeyim tüplerim tıkalı olsa hamile kalmazdm dimi die..

çekil dedi..çekil getir bana bende göreyim dedi..
sanırım bana yer yol paris oldu:37:

canım ben de lap olmayı düşünüyorum ama korkuyorum da aynı zamanda histeroskopide yapıcakmış nasıl geçmişti anlatabilirmisin

tabi nedemek hiç korkmaa derim amalihat giirdin mi hemen uyutuyorlar baana doktor bi iki saat sürer demiştii
ama 4 saat de cıktım bagırsaklarımda yapısıklık varmıs onu ayırmıs altan da bakıp rahimde ki perdeyi kesmiş
onun için uzamıs yanii
amaliatdan çıktım ben ayaga kaltım serumlardan tuvalete gitmek istedim yogun bakımda yanımda kimse
yok çok kızdılar ban düşicen diye düşün yanii agrın oluyor ama sürekli agrı kesici igne vuruyorla sabaha kadar
zati norkozun etkisi bi gelip bi gidiyor yarı uyanık yarı uyuyor oluyorsun sabahda kaltım yürüdüm gaz çıkarmasan
hastaneden göndermiyolarr cünkü amalihatın ertesi günü taburcu oldum bi gün önceden lavman yapıolar o sinir bozucu sadece
baska bişiy varsa aklına takılan yardımcı olurum
ben üniversite hastanesinde olmama ragmen çok iligiliydii herkes

ne dedi bunun için..

:nazar::nazar::nazar:rabbim korusun onları..

hmm sanırım benimde tüpler için degil rahim sekli falan için çekilcek..

özeldeki dr.ma da söledim ünv cekelim dıor ama ben cekilmeyeyim tüplerim tıkalı olsa hamile kalmazdm dimi die..

çekil dedi..çekil getir bana bende göreyim dedi..
sanırım bana yer yol paris oldu:37:

canım ben de çektiren arkadaşa ya ne gerek var sen zaten 2 kere gebelik yaşadın sorun olsa olmaz diyodum ama hsg tüplerle birlikte rahim şeklini de inceliyorlar bence de korkma ve çektir erteleme yani :34:

Kızlar ben geldım bıraz gec oldu ama :) ayy bı ara baktım kımsecık yoktu dedım gelmıcekler herhalde yatmadan da bı bakayım dedım ana herkez burda bı ben eksığım:53: osman telı almıştı alarımı kurmuş şimdi gördum msjı yoksa mutlaka gelırdım. Tuh yaaaa :50:

İlk defa gecmışı okumadan yazıyorum ve kendımı çok tuhaf hıssetım. Ama dedım elif boşver sen okuyana kadar mıllet uyur :1: artık yarın geıye fonuk okurum. Kudur kalmıyayım kım ne yazmış :1:

gureş mı vardı cnm benım ne duşu yanı
:9::9::9::9:valla ne yalan solım vardı esım dustayken actım pc.yı o cıktı ben ben de usenırım sonra gırmeye dıye gıdem dedım ayy cok mu acık oldu ne:17::17::17:
çok sağol canım ama biraz pişmanım benim dr. daha önceden demişti hsg çektir diye ben hep erteledim hiç bu olasılığı düşünmemiştim,
amaaann neyse artık sonuca ve önümüze bakalım dimi yaa 1-2 aya amaeliyatımıda olucam inşallah peki sen başladın mı dr.falan yumoş takibi falan mı yapıldı

ayy ınsaallah guzel gecer amelıyatın canım benım ben normal kontrollerıme gıttım canı dr.um senen dolmadan detaylı bakmıcam dedı hep utrasonla alttan usten artık neresı geklırse ole baktı hep guzel gorunuyo dıyodu ama bızde daha tık yok e senemız de doldu artık benım herıf guya bugun senelık ızne cıkacaktı haftaya atmıs ıznı neyse bı cıksın hayırlısıyla ızde butun tahlıl tetkık ne varsa yaptırcez ınsaallah:31::31:

BeN çıkıyorum herkese hayırlı geceler

kızlar benden bu akşamlık bu kadar pılımbıttı
öptum coküpambık beklıyoruz hep cnm
ii geceler kıslaar yarın görüşmek üzeree

ne dedi bunun için..
canım gecen gittigim dedim doktor bey amaliatdan sonra tek kanalla olur dediniz
kaç ay gecti olmadı asılama oldum olmadı acaba bi daha kanal filmi çekilim mii
gerek var mı dediim bana ben kanal filmine güvenmem ben seni laporoskopi yaptım
tek kanalın acık dedii olur inşALLAH yasın küçük die de bagladıı
yapmass amaliat sanmıyorumm :31::31::31:

Kızlar ben geldım bıraz gec oldu ama :) ayy bı ara baktım kımsecık yoktu dedım gelmıcekler herhalde yatmadan da bı bakayım dedım ana herkez burda bı ben eksığım:53: osman telı almıştı alarımı kurmuş şimdi gördum msjı yoksa mutlaka gelırdım. Tuh yaaaa :50:

selam canımm hoş geldin nasılsınn doktora gitmişsinn sanırım demii

tabi nedemek hiç korkmaa derim amalihat giirdin mi hemen uyutuyorlar baana doktor bi iki saat sürer demiştii
ama 4 saat de cıktım bagırsaklarımda yapısıklık varmıs onu ayırmıs altan da bakıp rahimde ki perdeyi kesmiş
onun için uzamıs yanii
amaliatdan çıktım ben ayaga kaltım serumlardan tuvalete gitmek istedim yogun bakımda yanımda kimse
yok çok kızdılar ban düşicen diye düşün yanii agrın oluyor ama sürekli agrı kesici igne vuruyorla sabaha kadar
zati norkozun etkisi bi gelip bi gidiyor yarı uyanık yarı uyuyor oluyorsun sabahda kaltım yürüdüm gaz çıkarmasan
hastaneden göndermiyolarr cünkü amalihatın ertesi günü taburcu oldum bi gün önceden lavman yapıolar o sinir bozucu sadece

ya ben bugün hastaneyi aradım yatışa gerek yok dedi aynı gün taburcu ediyoruz dedi eğer dr.isterse yatış olur dedi.birde lavman falan dedin bana bilgilendirme formunda operasyondan 1 gün önce banyo yapınız özellikle göbek içini iyi bi şekilde temizleyiniz cinsel ilşkiye girmeyiniz akşama kadar bol miktarda sıvı alınız gece 24 den sonra hiçbirşey yiyip içmeyiniz yazıyor yani lavman falan yazmıyor onu aynı gün mü yapıyorlar ki

yaaaa ben geldim benim bereketim canımm:1::1:

ay hg kuzum.songül dedi elife de msj gönderdim. dedim aa bu kız nası gelmedi:))
neyse gec olsada geldin gec oldu güç olmadı:1:

he bencede gecmişi sonra oku bir girdinmi cıkamassın:49:

eliiff hoşgeldın canım nasılsın:54::54::54:
pişştt.. kızz meryem...ılk gelınce bı tokalastık sonra hıc konusmadık senle yazdımı gormedın mı sen bakem heh..

selam canımm hoş geldin nasılsınn doktora gitmişsinn sanırım demii

Hoş bulduk canım evet cumartesı gunu gıttım benımkı gayet rahat çıkmaya nıyetı yokmuş. Şimdilik hersey yolunda pazartesı bı daha gıdecem bu sefer doğum şeklıne karar verıcez bakalım hayırlısı. Tabı o zamana kadarbenımkı ataga gecıp gelmezse

onun için uzamıs yanii

bişey daha sorucam canım karında kaç yerden girdiler dikiş izi falan çok belli oluyormu

ya ben bugün hastaneyi aradım yatışa gerek yok dedi aynı gün taburcu ediyoruz dedi eğer dr.isterse yatış olur dedi.birde lavman falan dedin bana bilgilendirme formunda operasyondan 1 gün önce banyo yapınız özellikle göbek içini iyi bi şekilde temizleyiniz cinsel ilşkiye girmeyiniz akşama kadar bol miktarda sıvı alınız gece 24 den sonra hiçbirşey yiyip içmeyiniz yazıyor yani lavman falan yazmıyor onu aynı gün mü yapıyorlar ki

ben bi gün önceden yattımm aksam yemekden sonra bişiy yemmedim aksam lavman yaptılar bide
sabaha karsı 5 gibi falandı sanırım saat 11 de amaliata girdim
dediginin hiç birini bana söyleyen olmadıı zati temiz gidiyorsun oraya
ana dogma alıyorlar senii
aynı gün nasıl taburcu olucan valla ben saat 3 de amaliatdan çıktım aksam 8 kadar yogun bakımda yattım
sonra odaya aldılar ordan sonrası varla yok zatii narkozdan kendime gelemedim ben
özelde mi olacaksan amaliatı

yaaaa ben geldim benim bereketim canımm:1::1:
Ee gor işte sende nazlanma gel her gece işte. Bu gun bı gazla cagırdım işe yaradı :1: bundan sonra uğraştırma benı kendılığınden gel :1:

ay hg kuzum.songül dedi elife de msj gönderdim. dedim aa bu kız nası gelmedi:))
neyse gec olsada geldin gec oldu güç olmadı:1:

he bencede gecmişi sonra oku bir girdinmi cıkamassın:49:
Yaa evet yollamış ama tel dığer odadaydı osman yatıyo dedım ya şimdi gördum bı bakayım deım.

pişştt.. kızz meryem...ılk gelınce bı tokalastık sonra hıc konusmadık senle yazdımı gormedın mı sen bakem heh..
Hoş bulduk guzelım. Iyıyım allaha sukur sadece bıraz daha erken gırmedım dıye pışmanım:50:

Hoş bulduk canım evet cumartesı gunu gıttım benımkı gayet rahat çıkmaya nıyetı yokmuş. Şimdilik hersey yolunda pazartesı bı daha gıdecem bu sefer doğum şeklıne karar verıcez bakalım hayırlısı. Tabı o zamana kadarbenımkı ataga gecıp gelmezse
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:oh masalllah canımm evet çok az kaldıı normal dogummu istiyorsunn
bişey daha sorucam canım karında kaç yerden girdiler dikiş izi falan çok belli oluyormu

canım bi sag da bi de sol da birer dikiş var bide göbegini yana dogru cekip de giriyolar
ben netden bakmıstım göbeginden yana dogruda bi çizgi var onlar geçmedii duruyor:31:

ben bi gün önceden yattımm aksam yemekden sonra bişiy yemmedim aksam lavman yaptılar bide
sabaha karsı 5 gibi falandı sanırım saat 11 de amaliata girdim
dediginin hiç birini bana söyleyen olmadıı zati temiz gidiyorsun oraya
ana dogma alıyorlar senii
aynı gün nasıl taburcu olucan valla ben saat 3 de amaliatdan çıktım aksam 8 kadar yogun bakımda yattım
sonra odaya aldılar ordan sonrası varla yok zatii narkozdan kendime gelemedim ben
özelde mi olacaksan amaliatı

evet canım özelde olucam aslında bu dr.sürekli gittiğim dr.um değil ama bu konularda epeyce uzman hsg sonucundan sonra lap.ve histe.dedi istersen 3-5 ay normal dene dedi çünkü diğer kanalında da açılma var diğeri zaten açık dedi asıl sorun rahim şeklinde dedi. ve bilgilendirme formu verdi bugün hastaneyi aradım hemşiresiyle konuştum dr.ulaşmak mümkün değil ona 2 kere sordum ve yatışa gerek olmaz dedi,ben yarın tekrar arıcam detaylı bilgi istiyorum dicem lavman falan hiç yazmıyor.
cavabı için teşekkürederim canım:16:

inanmıyorumm saat kaç oldu ben bu saate kalmm uykum da geldii artıkk
ben en iyisi yatımm canlar görüşürüzz

ah kuzum gözden kaçırmısımdır beni rahim filmi korkusu sarmıstı yine:18::18::18:

şimdide gözler çift çift göro ama sizi bırakıp biyere gidemiyorum puff

ahh ah hayat ne garip be böcügüm..insanoglunun elinde hiçbisey yok..

Back