Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hemen yaz yavrum ben bu topiğin ebesıyım
anında ceavp verırım bılemedıgım yer olursa google amcadan kopya cekerım

canım teşekkür ederim off ben 24eylülde regl oldum 12gün gecikme ile 5kasımda hastalandım hastalığımda herşey normaldi kanama süresi,miktarı,belirtileri herşey aynıydı daha öncekilere göre. ama içimde birşey ürperdi çünkü regl olmadan 2gün önce sol kasığımda bir ağrı ve akıntımda bir artış vardı bunu fark ettim üşüttüğümü düşünerek akşamdan sıcak su torbasıyla karnımdan pansuman yaptım 2kez bunu tekrarladım ve içimden iltihap gibi akıntım oldu ve 2gün içinde hastalandım ama benm içimde hep bir şüphe oldu ve 24kasım ve 27kasım olmak üzere idrarda 2kez test yaptım sonuçlar hep negatifti sonuçta gebeliğim olsa 9-10 haftalık olacaktı ve idrarda çıkardı diye düşünmüştüm. bu ay yine 5gün gecikti. 29ekimden beri birleşmede olmadı kızlar yardım edin hala gebelik mümkün müü ?

yarencimmm cok guldummm sanaaa yaaa guresmibende sana birsey sorabilirmiyim...prengly ignesi vurulacam klomen kullandim ins bu ay hamile kalirim yaaa...cok istiyorummm...bu sekilde hamile olanlar varmi bu topikte

inş canım ağzın bal yesin emi :))

gelsinde uyumayız napalım...

kız ne gülüyon
uykum var dıye adamı da yatga soktum o uyudu bn uyuyamadımm

Gülme ne ki kiz uğundum gülme kirizi tuttu iste tuhaf olanda orası Allah iyiliğini versin senin ya bende benim nickde mı yapsam ya pc bana kalır cepten cok zor oluyo

zeynep nere gittin poff
zeynep nere gitti bilmiorum ama ben ona bkaç kes seslendim bana hiç yüs vermedi

canım türkçesinden okuyorsun degil mi..
ben de gecenlerde her ayetin altında türkçeside yazan bir Kuran ı Kerim edindim..

ve artık baslamalıyım sanırım

çok sağol canım ama biraz pişmanım benim dr. daha önceden demişti hsg çektir diye ben hep erteledim hiç bu olasılığı düşünmemiştim,
amaaann neyse artık sonuca ve önümüze bakalım dimi yaa 1-2 aya amaeliyatımıda olucam inşallah peki sen başladın mı dr.falan yumoş takibi falan mı yapıldı

ya cok garıp bı durum fakat ben bunun aynısını kızımda yaşadım ve hamıle oldugumu ögrendıgımde tm 11 haftalık hamıleydım
gecıkmem olmuştu test yaptııım cıkmadı adet oldum ama hamıleymışım bı dahakı ay yıne gecıkmem olunca test yaptım pozıtıf hemen dr a gıttık 5 6 haftalık beklerken cıktı 11 haftalık

aboo kkda bı konu buldummm çatlaklar için kahve limon karışımı.
doğumdan sonra başlıcam beyazlamadan..
vajımın ustu bile kocaman çatlamış şka gıbıııııı

canım hiçbirde belirtim yok regl olduktan sonra ne göğüs ağrım ne idrar şikayeti nede göğüslerimde koyulaşma vb. hiçbişeyim yok :S

[/B]

ayyyy ne guzellll hayirlisiyla dogum yaparsin ins...saglikli bir evladin olur canim,...heyecan var dimi...ilk bebeginmi peki...darisi basimaaaa

doğum ypmak ıstıyorum da bnm oğlum ınatcı çıktı bıraz :)
guzel dileklerin içn tşk edrım..
darısı ısteyen herkese ınşallahh

pampikkk bu hsg cnını cok acıttı mı de bakalım bana...

anestezili mi anestezisiz mi oldu..

ben cok korkuyom bu iştenya,normal dogum yapmıs kadınım hiçbiseden korkmam bundan korkuyom.
ünv hastanesinde dr.um o çekicek hiç acımaz abartıorlar dior ama ne bilim..

tıkanıklıklar olanda cok acırmıs sen de acıdımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…