hemen yaz yavrum ben bu topiğin ebesıyım
anında ceavp verırım bılemedıgım yer olursa google amcadan kopya cekerım
ben dicektim söyle ebemiz yardımcı olur die
işde tecrube buu
kızlar ben bı dus alıp gelcem ınsaallah kacmazsınız ben gelene kadar
hemen yaz yavrum ben bu topiğin ebesıyım
anında ceavp verırım bılemedıgım yer olursa google amcadan kopya cekerım
haha ya sorunu cok uzun
yada gıttı cok merak ettım ama
bebegin yay burcuu olacakk var mı cevrende bilmiyorum ama
ben ve eşim yay burcuyuzz severim burcumu
inş canım ağzın bal yesin emi :))
gelsinde uyumayız napalım...
kız ne gülüyon
uykum var dıye adamı da yatga soktum o uyudu bn uyuyamadımm
zeynep nere gitti bilmiorum ama ben ona bkaç kes seslendim bana hiç yüs vermedizeynep nere gittin poff
bence de uzman desteği bazen gerekli canım,senin acın daha büyük ben bi kimyasal gebelik yaşayıp düşük yaşadım da neler neler hissettim içimde ne kavgalar yaşadım seni en iyi sen ve
yanlız rabbim anlar.
ama bazen kendimizin aşamadığı isyan etme raddesine getiren olaylarda tarafsız birilerine de anlatmak gerekli anne k.v de abla,koca ,baba olmuyor çünkü onlarıda üzüyoruz ister istemez ve bazen aynı cevapları duymaktan yoruluyoruz sıkılıyoruz kırılıyoruz ve bazen kırıyoruz yani önce dualarla Allah'a sığınmamız gerekli ama benden nacizane tavsiyem kur'anı kerim okuman ama manasını kavrayarak düşünerek anlayarak okuman o zaman içindeki tüm soruların cevabını alıyosun...
ayy canım benım ya takılıyorum sana ben..emınım unutmamıssındırbende senden sonra bır ıkı defa daha pozıtıfı gordum ama tutmadı hatta bı keresınde kan tahlılı yaptırdım bhcg 21.67 cıktı 3 gun sonra hastalandım hala beklemedeyım kuzum ben gorumcem doğurdu coktan 3 aylık yığidimiz var simdi.. sana da gecmıs olsun kuzum ya erkenden farketdılmıs ya sorunun ınsaallah bundan sonra guzel olucak hersey
evt canım yay olcak.
dğunca grcez bakalımmmmm nasl bişey oldgunu
canım teşekkür ederim offben 24eylülde regl oldum 12gün gecikme ile 5kasımda hastalandım hastalığımda herşey normaldi kanama süresi,miktarı,belirtileri herşey aynıydı daha öncekilere göre. ama içimde birşey ürperdi çünkü regl olmadan 2gün önce sol kasığımda bir ağrı ve akıntımda bir artış vardı bunu fark ettim üşüttüğümü düşünerek akşamdan sıcak su torbasıyla karnımdan pansuman yaptım 2kez bunu tekrarladım ve içimden iltihap gibi akıntım oldu ve 2gün içinde hastalandım ama benm içimde hep bir şüphe oldu ve 24kasım ve 27kasım olmak üzere idrarda 2kez test yaptım sonuçlar hep negatifti sonuçta gebeliğim olsa 9-10 haftalık olacaktı ve idrarda çıkardı diye düşünmüştüm. bu ay yine 5gün gecikti. 29ekimden beri birleşmede olmadı kızlar yardım edin hala gebelik mümkün müü ?
zeynep nere gitti bilmiorum ama ben ona bkaç kes seslendim bana hiç yüs vermedi
ya cok garıp bı durum fakat ben bunun aynısını kızımda yaşadım ve hamıle oldugumu ögrendıgımde tm 11 haftalık hamıleydım
gecıkmem olmuştu test yaptııım cıkmadı adet oldum ama hamıleymışım bı dahakı ay yıne gecıkmem olunca test yaptım pozıtıf hemen dr a gıttık 5 6 haftalık beklerken cıktı 11 haftalık
[/B]
ayyyy ne guzellll hayirlisiyla dogum yaparsin ins...saglikli bir evladin olur canim,...heyecan var dimi...ilk bebeginmi peki...darisi basimaaaa
canım hiçbirde belirtim yok regl olduktan sonra ne göğüs ağrım ne idrar şikayeti nede göğüslerimde koyulaşma vb. hiçbişeyim yok :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?