Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kıs meryem vallah görmedim seslendiğiniBen sana hiç yüs vermemiş yaparmıyım kuzumm
zeynepim gecee gibii sessiz meryemcim onun için konusmuyor sanırımm

okumak daha zevkli geliyo bana sanırım

evet aynen canım bendeki de öyle arapçası türkçesi ve türkçe meali ben biraz sıkılıyım hemen açıp okuyorum saatlerce düşünüyorum yol haritam, kılavuzum,umudum,herşeyim daha doğrusu hepimizin herşeyi...

panpike sordun ama canım bilion bende cektirdim hiç birsey hissetmedim
anestezilı oldugu için ve benim her iki kanalım da tıkalıydı

panpike sordun ama canım bilion bende cektirdim hiç birsey hissetmedim
anestezilı oldugu için ve benim her iki kanalım da tıkalıydı

he sana da yazdım kuzum...

aa ünv tede anestezili yapıorlarmı?
bayılttılarmı?
yoksa biyerlerimi uyusturuyolar anestezide sadece

ppeki tıkanıklar acıldımı simdi?yani bu filmle acılmıo ameliyatmı gerekıor

canım ben bu riski almadım ve anestezi aldım bana dr.um anestezi önerdi ama dediğin doğru açık olanlarda okadar sıkıntı olmuyormuş.
ama sonra dr.iyiki uyutmuşuz dedi yoksa zor çekerdik dedi tek kanalımda sıkıntı yokmuş ama diğerinde tıkanıklıklar varmış ama asıl sorun rahim şeklinden dolayı

okumak daha zevkli geliyo bana sanırım
öle olsun bakalımm ama msj gördün müü
berrinim sen de rahim filmini ünv hastanesinde yaptırdın demi..

neler oldu sonucu nasıldı az anlatırmısın

canım ben özelde çekildim anestizili ben birsey hissetmedim sonraasında
evde yattım agrımda olmadı yanii biras öncede yasdım
ama doktorda önemliymiş yoksa acımıyor dio çogu kişi benim doktor anestezili ol
ayık olursan belki kendini kasarsın o zaman net sonuc alamayız demişti
ben amaliatı ege üniversit olmustum canım

berrinim sen de rahim filmini ünv hastanesinde yaptırdın demi..

neler oldu sonucu nasıldı az anlatırmısın

Bende hsg çektirdim üni hastanesinde.Hiç abartıldığı kadar birşey yok canım.Bende çok korkularla çıktım ama bittikten sonra bu kadar mıydı yani dedim.Anestezili değildi benimki..Zaten gerekte yok bence.Sadece ilaçı rahime verdikleri zaman çok az bi sızlama acı oluyo o kadar,bende öyle oldu yani

ufak tıkanıklıklar sıvının etkisiyle açılıyormuş yani benim sol tüpümde sorun yok sağdakinde sıvının geçişi basınçlı olmuş yani biraz zorrr geçmiş.
bana damar yolundan verdiler ve uyuttular canım ama toplam 10 -15 dk herşey bitiyor hatta uyandığımda hemşireler üzerimi giydirmiş saçlarımı bile toplamıştı

YAA KIZLARRR BANA NEDEN ÖZELDE ÇEKİL DEMEDİKİ BU DR.
BEN BURDA ÇEKECEGİM SANA DEDİ.
KORKUYORUM DEYİNCE DE İNTERNETTEKİ YORUMLARA BAKMA SEN DEDİ

ACABA HAMİLE KALDIM FALAN DİE TIKANIKLIK YOKTUR KOLAY OLUR DİEMİ BAKICAK ANLAMADIM

BİR DE SEY DEDİ YAPISAL BİR BOZUKLK VARMI ONA BAKICAM BEN DEDİ.ERKEN DOGUMDAN SEBEP SANIRIM.
bakın şimdi yine tırstım:18:

kanal filmiyle açılmadı benim malesef her ikisi de tıkalı çıktı
ama laporoskopi de biri açıldıı ondan da korkmuyorum çok canım yanmıstı ama
doktorum ol dese yapsa bi daha olurumm yeter kii açsın kanallarımııı

canımm benim kanal filmi isteyen doktor benim filme kanallarımın tıkalı oldugunu gördüü ama rahmim deki perdeyi görmedii
ama amaliat eden doktorumm nu altdan muayene ilee rahmimdeki perdeyi rahmin ters oldugunu anladı
doktorun bilgisine göre degişiyor bencee genelde dış gebelikden sonra tüplerde sorun oluyor die
okumustum ben sanmıyorum bi aksilik çıkmass ama çekilmesi çok ii bendee çekilmek istiyorum tekrar
çekmiyor mesela özelde de 450 olmus veremem okadar:26:

evet canım yani hsg sadece tüpleri değil tüm rahminin şeklini şemalini inceliyoreğer daha 3 ay öncesinde bi arkadaşım hem hsg hemde histeroskopi çektirdi kızın 2 tane düşüğü vardı (biri 3 diğer 5 aylık) meğerse rahim t şeklindeymiş tüplerinde sıkıntı yokmuş ama rahim duvarı genişletilmiş ve şimdi hamile.

canım ben de lap olmayı düşünüyorum ama korkuyorum da aynı zamanda histeroskopide yapıcakmış nasıl geçmişti anlatabilirmisin

ya normalde cıkmalı ama ben ıkıncı adetımın gecıkmesınden sonrada yapmıştım
bende anlamıyorum kac sene gectı aradan
bıde anlamadım 29 ekımden berı okadar ara nıye verdınızkı

canım benim eşim gemici malesef ondan herzaman olmuyor evde gitti mi 2ay yok şuan hissediyorum canım hastalanıcm ama hastalanamyrm belim karnım ağrıyor sivilcemde çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…