• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
İyi bebeğim senden naber nasılda gördün kiz arkada da mı gözün var senin tam gecmisi okuyorum sonra katılayım sen benden önce davrandin

hahahaha
valla benım lensler ön arka gecmış sayfa hatta ılerıkı sayfaları bıle göruyo o derece bı lens
cnm ben cocukları yatırdım sımdık pc keyfı yapıyorum

Sana da hayırlı aksamlar iyiyiz sen nasılsın bakalim
bende iyiim canım saoll uykum dagılmısken takılım dedim sizleree
fıstıkkk sen daha uyumadın mı:9:
İyi diyelim iyi olalım canım:34:

ahh beebeem benim erkenci oldugumuu nasıl da bilion
anlatım ya biras önce uykum dagıldıı napim açtım pc yi bende:9:

amannn allllahımmmmm..kimlerı goruyorumm bırı benı cımdıkklesııınnn:53::53::53::53:
Canım hoşgeldın benı unutmussun eskı arkadasları sayarken ama napım belkı gorunce hatırlarsın:38::38:

napıyon kuşum benım valla sende farksız sayılmazsın senıde kaybettık
kımsecıkler yokken gelıyon gecelerı yoksun artık

hg canım ii diyelim iiolalım işte

sen nasılsın bakalım dün de yoktun nerelerdesin ben senin yazını gec gördüm dün

evet canım hep beraber ii olalım ben öleyle olmaya karar verdim yani :16::16:
evet bekledim bende ismin var dedim heral de çıktı anca sönecek çıktım bende yattım

amannn allllahımmmmm..kimlerı goruyorumm bırı benı cımdıkklesııınnn:53::53::53::53:
canım hoşgeldın benı unutmussun eskı arkadasları sayarken ama napım belkı gorunce hatırlarsın:38::38:

böcüügüümm sen unutulacak hatunmusun ayol:27:

hg nasılsın neler yapıosun az anlat bakayım..denkleşemıorus senle de hiç:29:

napıyon kuşum benım valla sende farksız sayılmazsın senıde kaybettık
kımsecıkler yokken gelıyon gecelerı yoksun artık

aaa yok kız ben hep buralardayım..pc sırası gece gelıo bana evdekılerden napem gunduzde gıremıyorum ıs guc derken aksam oluyo 6 dan sonra 2 saat boslugum oluyo ondada kv. oluyo yanımda bısey demıyo ama ne yazıyosun dıye soruyo sureklı yanı onceden oleydı bende yanlıs anlamasın dıye gırmıyom canım yaa:31::31:

hahahaha
valla benım lensler ön arka gecmış sayfa hatta ılerıkı sayfaları bıle göruyo o derece bı lens
cnm ben cocukları yatırdım sımdık pc keyfı yapıyorum

Ohh ohh maşallah sana yap canim en iyisini yapıtın bende komşudan geldik hemen actım gecmise baktım ne var na yok insan merak ediyo bı yere gitsem de aklım burda hayırlısı isin sonu nereye gidiyo bilmem

canım ömür geçer pko geçmez yani bu hastalıgı atlatmak yok ama tedaviyle de olsa zorlada olsa yenebiliyoruz şükür
ben hariicinde seydamda ve lamiada eylemsevcanda da vardı hepsi kaldı:nazar::nazar:

canm bende ne ararsan var rahimagzı yetmezligi,pko.troid,adet düzensizligi ve son olarak erken dogumdan sonra yapılan genetik testlerde kan pıhtılaşması da cıktı:14:

benim çocuk sahibi olmam tam bir mucize olur anlıyacagın

dogumdan sonra 3 ay geçti regl olamadım..söktürücüde verdi dr bi hafta oldu biteli daha olamadım:5:
olduktan sonra bende rahimfilmi cekilcem
doktorum herseyi yapalım sen bekleyecek hasta degilsin dedi anla durumumu yani:50:

offf be pampikim zaman gecti hayat geçti ömrümün yarısı gitti ama içimdeki acı varya öle bir yakıyorki hala beni..

canım benim seni öyle içten anlıyorum ki hele bugün bugün nedense okadar ama o kadar duygusalım ki içim acıyor resmen saçma sapan şeylere ağlıyorum kızıyorum ama kimseye çaktırmıyorum kuyruğu hala dik tutmaya çalışıyorum güçlü gözükmeye çalışıyorum ama dışarıya bu kadar güçlü durmaya çalışırken içimden neler gidiyor ne savaşlar oluyodor bunu ben bilirim.bunun için psikoloğa falan bile gitmeyi düşünüyodum anlatıyım diyodum konuşayım konuşayım saatlerce ardım eşime de anlatmaktan yorulmuştum...takii kuran okumaya başlayana kadar beni o kadar rahatlattı ki okuduğum her sureyi satlerce düşünüyorm bazen ve diyorum bizlerin bi amacı var bu hayatta öyle böyle üstesinden gelmemiz gerek dualara sığındım rabbime sığındım inşallah vakti geldiğinde o gözümüzde büyüttüğümüz yazarken bile sıkıldığımız hastalıklar bir hiççç olucak yeter ki rabbim "OL desin"

böcüügüümm sen unutulacak hatunmusun ayol:27:

hg nasılsın neler yapıosun az anlat bakayım..denkleşemıorus senle de hiç:29:

tesekkur ederem gülomm iltifatın için:9::9::9::9:
canım napem yaa evde pıneklıyorum kociş guya senelık ızne cıkıcaktı bugun haftaya ertelemısler ona bozugum bıraz onun dısında bı sorun yok cok sukur bat.ı beklıyorum heyecanla:18::18:

Ohh ohh maşallah sana yap canim en iyisini yapıtın bende komşudan geldik hemen actım gecmise baktım ne var na yok insan merak ediyo bı yere gitsem de aklım burda hayırlısı isin sonu nereye gidiyo bilmem

haha sen daha yenı duştun buralara Allah kurtarsın kardeş
ay şaka bı yana bende öle sabah kalkıyorum bakıyorum ne olmuş falan dıye
sonra bırakıyorum bıdaha akşam çok keyıfle oturuyorum

canım hoşgeldın benı unutmussun eskı arkadasları sayarken ama napım belkı gorunce hatırlarsın:38::38:

ayy canım aslında unutmadım ama ben sanki senin de artık gelmediğini hatılıyorum topiğe başka arkadaşla karıştırdım sanırım.
sen benim test daşımsın sen de ne var ne yok canım

Back