selamm...
kocişe yatalım dedim o uyudu ben kaldımmmmmm
haha bak yakında oğluna dıcen hadı oğlum yatalım sen uyucan o bakınacak
hg büşracım iiki uyumadın bak bizleri görmüş oldunselamm...
kocişe yatalım dedim o uyudu ben kaldımmmmmm
canım benim seni öyle içten anlıyorum ki hele bugün bugün nedense okadar ama o kadar duygusalım ki içim acıyor resmen saçma sapan şeylere ağlıyorum kızıyorum ama kimseye çaktırmıyorum kuyruğu hala dik tutmaya çalışıyorum güçlü gözükmeye çalışıyorum ama dışarıya bu kadar güçlü durmaya çalışırken içimden neler gidiyor ne savaşlar oluyodor bunu ben bilirim.bunun için psikoloğa falan bile gitmeyi düşünüyodum anlatıyım diyodum konuşayım konuşayım saatlerce ardım eşime de anlatmaktan yorulmuştum...takii kuran okumaya başlayana kadar beni o kadar rahatlattı ki okuduğum her sureyi satlerce düşünüyorm bazen ve diyorum bizlerin bi amacı var bu hayatta öyle böyle üstesinden gelmemiz gerek dualara sığındım rabbime sığındım inşallah vakti geldiğinde o gözümüzde büyüttüğümüz yazarken bile sıkıldığımız hastalıklar bir hiççç olucak yeter ki rabbim "OL desin"
Allah iyiliğini versin oflu e mı kiz kocanı uyuttunda mı geldim millet çoluğunu çocuğunu uyutur sen kocanı uyutuyorsun ağababa :)))
ayy canım aslında unutmadım ama ben sanki senin de artık gelmediğini hatılıyorum topiğe başka arkadaşla karıştırdım sanırım.
sen benim test daşımsın sen de ne var ne yok canım
inş canım ağzın bal yesin emi :))slm canım okudum yıne doğuramamıssın ama ben senden umutluyum 12.12.2012de doğurcen sen
gelsinde uyumayız napalım...haha bak yakında oğluna dıcen hadı oğlum yatalım sen uyucan o bakınacak
Allah iyiliğini versin oflu e mı kiz kocanı uyuttunda mı geldim millet çoluğunu çocuğunu uyutur sen kocanı uyutuyorsun ağababa :)))
ranana,buzin ,gecce sizlere de selam arkadaşlar
ben pambik 9 ay öncesine kadar nerdeyse her gece dirsek çürüttüğüm topiğe tekrar döndüm
hg büşracım iiki uyumadın bak bizleri görmüş oldun
kusum bence sen bu oğlanı 12 12 de aldır belkide nazlı bi bebiş bu..senin almanı beklıor:)
amin canım benim..inşallah OL der Rabb im...
aynı sorun bende de var..daha şimdiye kadar ne annemin ne kv min ne eltimin yani bana yakın kimselerin yanında aglayamadım.
hatta diolardır arkamdan ne gamsız insan diye..
napalım güçsüz görünmek istemıorum ben de..
psikolog işini bizde konustuk eşimle,benim iyi olmadıgımı,bu olayı unutamayacagımı düşünüyor,atlatamayacgoz dior ii birini arıyorum
ah bu halde güldürdün beni mesude..sen cok yaşa kuzum
hb canım bilemıyorum hc glmeye nıyetı yok
Bi yere gitmedim kız burdayım
kızlar yalvarıyorum bana cevap verin yardıma çok ihtiyacım var :'(
hg büşracım iiki uyumadın bak bizleri görmüş oldun
kusum bence sen bu oğlanı 12 12 de aldır belkide nazlı bi bebiş bu..senin almanı beklıor:)
amin canım benim..inşallah OL der Rabb im...
aynı sorun bende de var..daha şimdiye kadar ne annemin ne kv min ne eltimin yani bana yakın kimselerin yanında aglayamadım.
hatta diolardır arkamdan ne gamsız insan diye..
napalım güçsüz görünmek istemıorum ben de..
psikolog işini bizde konustuk eşimle,benim iyi olmadıgımı,bu olayı unutamayacagımı düşünüyor,atlatamayacgoz dior ii birini arıyorum
ranana,buzin ,gecce sizlere de selam arkadaşlar
ben pambik 9 ay öncesine kadar nerdeyse her gece dirsek çürüttüğüm topiğe tekrar döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?