Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Canım doktor problem yok dedi esimdede yok sorun.bende sorun varsa bile tedavi için korunmasız 1 yılı doldurmanız lazım dedi.sogan kürüne basladım bu ay 4 gün oldu inş.işe yarar canım

inşalla tatlım işe yarar nasıl adetler duzenlimi yumurtlama gunlerine dikkat ediyomusun

cnm ne kadarlık evliydiniz ilk zaamnlar evlilikte böle problemler olabiliyo ama zmaanla evlilik olgunlaşıyo nasıl çözulmucek şeylermi stres te bulantı ağrı yapabiliyo
6 şubatta 2 yıl doldu işte..çözülmicek gbi değil ama ben çok fedakarlıkta bulundum onn için...meslela okulumu bırktım 4 yıllığa tammalmadım..çalışmayı bırktım kapandım ailesiyle oturmaya başladım...ama benim haytım zindan oldu sosyal hayatım biit..iletişim sorunumuz var..hep onn ailesi..ablalrı abileri vs..bıktım..düğüne gidicez arkadşımın zar zor ikna ediyorum..eve geliyo tamm yorgun çalışmadığı zamnlarda oluyo izin günlerinde akşam 6 da yatoo 10 gbi kalkıyo..ben yatınca surat asıyo.öğlene kadar uyumamam karışıyoo..vs vs..sürekli kavga...en kötüsüde kavga anında çok kırıcı oluyo...ben yapıcı oldukça o yıkıcı oluyo...bende de dil var inkar edemm bi başldım mı susmk bilmiyorumm sonra o kırıcı sözlere başlıyınca susyorum..özür dilemeyi bilmez..saygısız...işin en kötü tarafı oturup konuşamıyoruz..sorunlarımıza çözüm bulamıyoruz...çok yorgun hissediyorum kendimi o yüzden istemiyorum bir şey yapmak...ve alınganlığım çok üzerimde bugnlerde..bugn barışmıştıkk..fatura ödemeye gtcekti..hadi beraber gidelim dedi.bende tmm dedim. sonra üstümü değiştirrken sen niye gelon diye şaka yaptı... bende gelmiyorum dedim yok şaka yaptım fln..baktım evde pis gelmicem aman bi kavga vi kavga kıyamet kopuyo...umrumda değilsinde tut bela okumlara kadar ..oturdum derin nefes aldım gitmemek için zor durdum..çünkü inadım..gidersem dönmem..o yüzden 1 hafta verdim kendime ya düzelr ya da biter..çünkü çok yoruldummm ...bebk isteme konusunda da 1 hafta sonra değerlendircem
Bende eşimle her tartışmamda 2. çocuğumun olmadığına şükrediyordum..
İnsan eşiyle anlaşamayınca hemen çocuk konusu aklına geliyor değilmi..
ne olur ne olmaz diye.....

evet gerçekten şükrediyo insan yaa

tatlım yazdığın şeyler uzucu ama evliliğinde sadece senin yaşadığın şeyler değil sadece yani bi yuvayı yıkmaya yeterli sebepler değil zamanla herşey duzelecektir hatta gulup gececeksin biraz daha eşinin olumlu yönlerini düşünmeye calış sizin ikinize ait bi yuvanız olsa inan herşey daha guzel olacaktır cunku evliliğinizi anlayamamışsınız bi boşanma için şiddet aldatma ev sorumluluğunu alamam gibi sebepler olmalıki ileride pişman olmayasın sende biraz daha düşünerek haraket et biraz daha pozitif bak zıtlatma biraz daha neşeli ol ki eşinde ggörunce pozitif oldunu daha farklı davranır

kızlar merhaba

şeydacım hoşgeldin ama bunlar her evlilikde olan şeyler
lütfen üzme kendini
en kısa zamanda barışırsınız inşallahh

canım benim sakın üzme kendini bak.çoğu aile emin ol eşiyle böyle tartışmalar yaşıyo ve sonra düzeliyo bak bizde eşimle çok tartışırdık ama tartışmalarımız azaldı düşün ben evi terkedecektim boşanmayı bile knuşmuştuk bi ara ama sinirle ağızdan çıkıyo herşey sonrada geri dönülmüyor dediğin gibi...böyle yapma ben şimdi o azap veren tartışmaları ve knuşmaları yaptığımıza o kadar pişmanım ki...keşke böyle olmasaydı diyorum çünkü eşimi seviyorum ve biz eşimle hep 3. kişiler yüzünden tartışırdık tartışmaların çoğunun bizle bile alakası yoktu...ama o çok şükür o günler geride kaldı ve şimdi hamileyim inan herşey o kadar farklı ki emin ol sende de herşey düzelecek ve ilerde o günleri niye yaşamışız diyeceksin.sen eşin ve bebeğin...biz hep yanındayız tatlım....kendini yalnız hissetme sakın...

Son düzenleme:
iyiyim diyecem ama başım ağrıyor sanırım bu klomenin yan etkisi bide adetin 4.günüyüm ilacı içeli 2 gün oldu ama kasıklarımda ağrılar başladı
sen nasılsın

ben okumustum cnm ağrı yaptını cnm yazsana sat bat liste guncellenecekta ben iyiyim cnm sanırım daha yumurtlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…