Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

ne demek tatlım burası hepimizin biz hatalı davrandık belli bu kızcağız yok kenarı not almalıydsık ben yavastan yazıyorum 3 sayfa actım burayada bakıyorum arada

ne demek tatlım burası hepimizin biz hatalı davrandık belli bu kızcağız yok kenarı not almalıydsık ben yavastan yazıyorum 3 sayfa actım burayada bakıyorum arada

tatlım sizde hata yok ben bu kadr ayrı kalıcamız kanısına hiç varmadım ...öle olsa tahmin etsem sölerdim size..neyse ben yokken siz yazın bu aralar midem çok bulanıyo ztnn..çok kötü üşütmüşümm..artık nerde üşüttysem..neyse şimdi gelceğe bakallım..şu akşmı bi atlatalım listeyi yeniliyelimde..ben yokken siz de yazın kenra..olmadı şifremi sizeözelden yazarım sizde ordan yapablirseniz yaparsınız..

bundan sonra ben not alcam cnm yada sana özelden atcammm kuzum belki bulantı sebebin farklıdır olamazmı

Hosbulduk canım teşekkürler :) ben daha öncede yazmıştım ama sayfa cok cabuk ilerliyo gerilerde kalmıştır yazdıgım :) sat 28aralık bat 27 şubat yaş 23 ilk bebek tarih 17.07.11 benim ve hiç korunmadık canım benide listeye eklersen sevinirm :) teşekkürleeer..

merhaba tatlım ben de gönderdim şeydaya bilgilerini inşalla hayırlı gelir topik ee varmı sorun problem

merhaba tatlım ben de gönderdim şeydaya bilgilerini inşalla hayırlı gelir topik ee varmı sorun problem

bundan sonra ben not alcam cnm yada sana özelden atcammm kuzum belki bulantı sebebin farklıdır olamazmı

yok ttalım yaa daha bata çokk var oda benim tahminim bence ben bu ay adet görmem dedi dersin bakk..üşüttüğüm içinn...bide sinirden oluyo...bu ara çocuk konusunu bida gözden geçirmem lazım..gerçekten istiyom mu istemiyom mu bilmiyorumm...eşimle aram hiç ii değil bu aralar bi karar vermm lazım..1 hafta içinde düzelmezse ona göre karar vercem allh sonumuuzu hayır etsinn

aşagıda pek çok yeni arkadaş var kızlar bu topik uğurlu geldi şimdiden 7 hamilemiz var bu gece liste guncelleniyo sizde listedee yer alamk isterseniz sat bat evlilişk yıldönumu ve yaşınızı vererk listede yer alabilirsiniz

Bende eşimle her tartışmamda 2. çocuğumun olmadığına şükrediyordum..
İnsan eşiyle anlaşamayınca hemen çocuk konusu aklına geliyor değilmi..
ne olur ne olmaz diye.....

cnm ne kadarlık evliydiniz ilk zaamnlar evlilikte böle problemler olabiliyo ama zmaanla evlilik olgunlaşıyo nasıl çözulmucek şeylermi stres te bulantı ağrı yapabiliyo

tamam ttalım eklom şimdi inşllh uğurlu gelir
şeydacım özeline attım biraz karışık oldu ama gözden kaçırdıklrım olursa affola

tamm ttlım meriden haber vrmı?test fln yapmışmı?

Bende eşimle her tartışmamda 2. çocuğumun olmadığına şükrediyordum..
İnsan eşiyle anlaşamayınca hemen çocuk konusu aklına geliyor değilmi..
ne olur ne olmaz diye.....

merhaba tatlım akşam misafirim vardı yatıya giremedim cnm sürekli olmadıkça tartışma tuz biber hem barışma hızıyla daha da guzel olur bebebk yapmak hımmm bu ay hiç tartışma olmadı g-heralde hergun modunda oldunuza göre

Canım doktor problem yok dedi esimdede yok sorun.bende sorun varsa bile tedavi için korunmasız 1 yılı doldurmanız lazım dedi.sogan kürüne basladım bu ay 4 gün oldu inş.işe yarar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…